۱۳ / شهريور / ۱۴۰۵ - 04 September 2026
20:22
کد خبر : 8779016
۱۱:۴۶

۱۳۹۵/۰۸/۲۷
مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان:

احداث دو مدرسه در بخش‌هایی که مسکن مهر وجود دارد

در بخش‌هایی که مسکن مهر وجود دارد تا‌کنون دو مدرسه احداث شده و یک باب مدرسه نیز در دست احداث است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان در جلسه شورای مسکن استان زنجان گفت: برنامه مسکن مهر استان برای بخش‌هایی که جمعیت بالای 25 هزار نفر دارند، 28 هزار و 12 واحد است که از این تعدد 24 هزار و 532 واحد در سال گذشته افتتاح شده و برای سال‌جاری نیز برنامه سه‌هزار و 570 واحد وجود دارد که یک‌هزار و 312 واحد از برنامه مسکن مهر استان تا شهریورماه افتتاح شده و باقی‌مانده هزار و 650 واحد تفاهم‌نامه دولتی و 608 واحد خود مالکی است.

کلیم‌الله وثوقی با اشاره به خدمات روبنایی که شامل مسجد، مدرسه و کلانتری است، افزود: در بخش‌هایی که مسکن مهر وجود دارد تا‌کنون دو مدرسه احداث شده و یک باب مدرسه نیز در دست احداث است و علاوه ‌بر آن 3 کلانتری و 11 مسجد نیز احداث شده است.

همچنین در ادامه این جلسه، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان گفت: از جمله وظایف این بنیاد در بخش مسکن شهری در خصوص اختصاص زمین، منابع مالی و تسهیلات بانکی، بنیاد مسکن نسبت به احداث 276 واحد مسکونی در سطح شهرستاهای استان اقدام کند و در بخش مسکن روستایی پیگیری جذب تسهیلات 180 میلیون ریالی برای دو هزار و 300 واحد و پیگیری جذب تسهیلات 200 میلیون ریالی برای 900 واحد است.

سجاد صنعتی‌منفرد با اشاره به بازسازی و مسکن روستایی افزود: واگذاری تسهیلات مقاوم‌سازی در قالب طرح ویژه به‌سازی مسکن روستایی، بازسازی و نوسازی واحدهای مسکونی آسیب دیده از سوانح طبیعی، واگذاری تسهیلات قرض‌الحسنه تعمیر مسکن روستایی، بیمه واحدهای مسکونی روستایی از جمله اقدامات این بخش در حوزه بازسازی و مسکن روستایی است.

وی تصریح کرد: در هفت شهرستان استان زنجان در مجموع 825 هزار و 435 واحد مسکونی روستایی وجود دارد که از این تعداد 32 هزار و 707 واحد غیر مقاوم و 11 هزار و 549 واحد تا سال 1384 مقاوم‌سازی شده‌اند و واحدهایی که در طرح به‌سازی مقاوم‌سازی شده‌اند 38 هزار و 179 واحد است که 6 درصد واحدهای مسکونی روستایی در استان مقاوم‌سازی شده‌اند.

این مسئول با اشاره به تفاهم‌نامه احداث واحد مسکونی روستایی برای خانواده‌های دارای دو معلول، خاطرنشان ‌کرد: این تفاهم بین بنیاد مسکن و اداره‌کل بهزیستی است و در استان 69 سهمیه برای خانوارهای دارای دو عضو معلول وجود دارد که بیش از میزان لازم به عبارتی 81 خانوار به بانک‌ها معرفی شده‌اند و سهمیه سایر مددجویان تحت پوشش نیز 281 مورد است که 505 واحد به بانک‌ها معرفی شده‌اند.

در ادامه این جلسه، معاون بانک مسکن شعب استان زنجان گفت: مجموع تسهیلات اعطایی مدیریت شعب بانک مسکن استان زنجان در بخش مسکن مهر در شهرهای بالای 25 هزار نفر جمعیت منتهی به 25 آبان امسال 25 هزار و 538 متقاضی به میزان 5 میلیون و 921 هزار و 468 ریال بوده و در شهرهایی که جمعیتی کمتر از 25 هزار نفر جمعیت دارند نیز به 3 هزار و 971 متقاضی وام اعطا شده است که این میزان 816 هزار و 614 میلیون ریال است.

یونس احمدی افزود: مجموع تسهیلات طرح‌های نوسازی و بهسازی مسکن روستایی از محل خط اعتباری مهر در استان 9 هزار 495 متقاضی وام اعطا شده که 926 هزار و 500 میلیون ریال اعتبار داشته است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید