۱۲ / شهريور / ۱۴۰۵ - 03 September 2026
17:19
کد خبر : 8787265
۱۰:۲۹

۱۳۹۵/۰۹/۱۵
تمدید مصوبه داماتو در حال حاضر بیشتر روانی است تا عملیاتی

قانون داماتو برای ایران محدودیت نیست

به دنبال به پایان رسیدن عمر قانون داماتو در دسامبر 2016 سنای آمریکا با تصویب قانون ISA ان را تمدید کرد تا بیشتر بازی روانی راه بیندازد
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری بسیج سنای آمریکا با 99 رأی موافق طرح تمدید تحریم های ایران به مدت ده سال دیگر را که پیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا به تصویب رسیده بود تصویب و برای امضاء رئیس جمهور امریکا به کاخ سفید ارسال کرد.
 
این طرح که در واقع همان قانون داماتو است که در زمان بیل کلینتون علیه کشورما به تصویب رسید به احتمال زیاد توسط باراک اوباما رئیس جمهوری امریکا نیز امضاء خواهد شد.
 
این در حالیست که بیشتر کارشناسان و ناظران نقش و نحوۀ بازی ایران در برخورد با این اقدام آمریکا را مهم و حیاتی می دانند. ناظران می‌گویند نوع این بازی می تواند بر کاهش یا افزایش تنش و همچنین انداختن توپ در زمین امریکا تاثیرگذار باشد.
 
رفتار دو گانه و بد عهدی های دائمی آمریکا اینبار به خودش بر میگردد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید