خبرهای داغ:
مرادی در نطق میان دستور:

سفارش ساخت کشتی به خارجی‌ها به معنای بیکاری بیش از ۵ هزار کارگر است

نماینده مردم بندرعباس در مجلس با اشاره به اینکه مجتمع کشتی سازی با ظرفیت و توانمندی در بندرعباس وجود دارد ولی سفارش ساخت و تعمیر کشتی به خارجیان داده می شود گفت: این اقدام به معنای بیکاری بیش از ۵ هزار نفر کارگر و خیانت به توانمندی های مدیریتی است.
کد خبر: ۸۷۹۰۵۰۶
|
۲۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۳

به گزارش خبرگزاری بسیج، احمد مرادی در نشست علنی امروز یکشنبه ( 21 آذرماه ) در نطق میان دستور ضمن تبریک فرارسیدن هفته وحدت، گفت: امروزه باید پذیرفت آنچه ملت را نگران کرده، بی عدالتی و تبعیض‌های موجود در جامعه است.

نماینده مردم بندرعباس، قشم، ابوموسی، حاجی آباد و خمیر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه وجود ناهنجاری های اجتماعی، افزایش آمار فقر، طلاق و اعتیاد به مواد مخدر ناشی از بی عدالتی است، اظهار کرد: در کنار همه معضلات بیکاری افسار گسیخته امان مردم را بریده است.

وی با بیان اینکه عملکرد دولت ها در ادوار گذشته و در حال حاضر برای رفع بیکاری در بین جوانان همراه با برنامه ای جامع و کارا نبوده است، ادامه داد: لازم است در فرصت های باقی مانده در دولت یازدهم راهکار عملی و مناسب اندیشیده شود؛ دولت نیز برای رسیدن به اهداف و برنامه های خود از فرصت مجلس دهم به عنوان مجلسی منطقی و همگرا استفاده کند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه شنیدن آمار تلخ فساد اداری، اقتصادی، اختلاس های میلیاردی و حقوق های نجومی شایسته مردم نیست، افزود: دولت، مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه با برنامه ریزی صحیح و کوتاه کردن دست چپاول‌گران آرامش را به جامعه برگرداند.

مرادی با بیان اینکه برخی از نمایندگان نیز باید توجه داشته باشند بجای حمله و وارد کردن اتهام به ارکان قوا، به دنبال شناسایی مفسدان اقتصادی باشند، گفت: به بهانه اجرای اصل 44 قانون اساسی، بیت المال را به تاراج می برند و از سرمایه فرهنگیان زحمت کش، دزدی می کنند لذا مجلس شورای اسلامی با عزم جدی در سال اقتصاد مقاومتی اقتدار خود را در جلوگیری از ریخت و پاش های بی رویه مسئولان و همایش های زائد و سفرهای بی نتیجه خارجی نشان دهد.

وی با اشاره به اهمیت استراتژیک استان هرمزگان، تصریح کرد: هرمزگان با برخورداری از یک هزار و 100 کیلومتر ساحل، 14 جزیره با کارکردهای مختلف، پالایشگاه های نفت و گاز، بنادر، صنایع مهم و معادن اما جوانان آن از بیکاری رنج می برند.

مرادی ادامه داد: مردم هرمزگان طعم شیرین ظرفیت های استان خود را نچشیده اند و مردم احساس بحق دارند که در حال فراموش شدن هستند.

نماینده مردم بندرعباس، قشم، ابوموسی، حاجی آباد و خمیر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات موجود، گفت: ملوانان و لنج داران می خواهند تجارت کنند ولی با موانع متعدد روبرو می شود؛ کشاورزان محصول تولید می کنند ولی تولیدشان به فروش نمی رسد لذا محصولشان را به قیمت کم و به دلالان می فروشند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی ضمن بیان اینکه مردم بومی جزیره قشم برای ورود به خانه های خود باید عوارض پرداخت کنند که از عجایب دنیا بوده و با عدالت سنخیت ندارد، افزود: با توجه به محوریت دریا در توسعه استان هرمزگان، دانشگاه علوم و فنون دریایی و مرکز پژوهش و راهبردی دریایی در این استان وجود ندارد.

وی خطاب به رییس جمهور گفت: هرمزگان را دریابید؛ صنایعی مانند آلومینیوم المهدی و غیره بزرگترین کارخانه در این عرصه به بهانه اصل 44 قانون اساسی بی مهابا و بدون در نظر گرفتن موارد قانونی و گزارشات سازمان بازرسی کشور و دیوان محاسبات به فلاکت کشیده می شود و امنیت شغلی 3 هزار نفر کارگر را به خطر می اندازد.

مرادی با اشاره به اینکه مجتمع کشتی سازی کشور در هرمزگان، با ظرفیت و توانمندی در بندرعباس وجود دارد ولی سفارش ساخت و تعمیر کشتی به خارجیان داده می شود، اظهار کرد: این اقدام به معنای بیکاری بیش از 5 هزار نفر کارگر و خیانت به توانمندی های مدیریتی و کارگری کشور محسوب می شود لذا در این اقدام تکلیف اقتصاد مقاومتی چیست؟

این نماینده مردم در مجلس دهم، تصریح کرد: استان هرمزگان در سطح کشور، جایگاه وزیر یا معاون وزیر ندارد لذا آیا تعبیر از عدالت چنین موضوعی است؛ مگر جوانان، مدیران و تحصیلکرده های هرمزگانی چنین شایستگی را پیدا نکرده اند که وزیر یا معاون وزیر شوند؛ در دوران دفاع مقدس همین جوانان با امکانات ابتدایی مجهزترین ناوشکن های آمریکایی را به زانو درآوردند و جانشان را سپر انقلاب و کشور کردند ولی اکنون توان اداره کردن یک وزارتخانه را ندارد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: آقای رئیس جمهور بی‌اعتمادی به تحصیلکردگان هرمزگانی تا حدی پیشرفت داشته که حتی برخی از وزیران حاضر نیستند از وجود آنها در هیأت مدیره شرکت های دولتی استفاده کنند؛ در منطقه آزاد کیش حتی یک بومی هرمزگانی وجود ندارد و در منطقه آزاد کیش نیز با مساعدت آقای ترکیان، برای اولین بار تشریفات قانونی برای حضور سه هرمزگانی همسو با دولت در هیأت مدیره پیشنهاد شد که توسط برخی افراد که جایشگاهشان را در خطر می بینند متوقف شده که مطابقتی با تدبیر و امید ندارد.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار