مرکز ملی آمار سلامت ایالات متحده گزارش می‌دهد؛

اُفت شدید شاخص امید به زندگی در آمریکا

آمارهای دولتی آمریکا نشان می‌دهد؛ چاقی، مصرف مواد مخدر، افزایش سن جمعیت، ویروس ایدز و بیماری‌های قلبی از جمله دلایل برای کاهش شدید شاخص امید به زندگی در آمریکا است.
کد خبر: ۸۷۹۱۱۲۲
|
۲۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۱

به گزارش سرویس بسیج جامعه پزشکی خبرگزاری بسیج، Independent نوشت: برای اولین بار آمارهای دولتی نشان می‌دهد؛ شاخص امید به زندگی در کشور آمریکا، به شدت کاهش یافته است.

 

گزارش جدید مرکز ملی آمار سلامت، حاکی از این است که در سال 2015 جمعیت ایالات متحده، شاخص امید به زندگی 78.8 سال را داشته و تقریبا در سال گذشته نسبت به سال 2014، علت‌های عمده مرگ‌ومیر بیماری‌های قلبی، آلزایمر و آسیب‌های تصادفی بوده‌اند.

 

در این گزارش آمده است؛ عمدتاً گواهی‌های فوت که در سال 2015 صادر شده، با دلایل "غیرمعمول" بوده است، زیرا "مرگ‌ و میرهای اتفاق افتاده، بسیار بیشتر از آن چیزی است که در چند سال گذشته دیده شده است".

 

فیلیپ مورگان جمعیت شناس دانشگاه کارولینای شمالی، کاهش "امید به زندگی" را بهترین شاخص برای نشان دادن وضعیت سلامت در آمریکا دانسته است.

 

اپیدمی چاقی، افزایش سوء استفاده از هروئین و مُسکن‌های دارای مواد مخدر، افزایش سن و محدودیت اثربخشی درمان‌های رایج برای بیماری‌های قلبی می تواند علت این افزایش باشد.

 

با این حال، جمعیت شناسان معتقدند؛ هنوز نمی توان یک دلیل روشن را برای کاهش امید به زندگی مشخص کرد.

 

در سال 1993، متوسط امید به زندگی در ایالات متحده، 75.8 بوده که با همه‌گیری ویروس ایدز به 75.5 کاهش یافت.

 

یک سال پیش از این، ایدز علت شماره یک مرگ مردان آمریکایی بین 25 تا 44 ساله بود اما داده‌های سال 2013 نشان می‌دهد؛ در حال حاضر مردان این گروه سنی بیشتر به خاطر حوادث ناخواسته جان خود را از دست می‌دهند.

 

بیماری ایدز، ششمین علت مرگ در مردان 25 تا 34 ساله و نُهمین علت شایع مرگ در میان مردان 35 تا 44 ساله است.
 

سال گذشته میزان مرگ و میر به یکباره در آمریکا به علت بیماری‌های ریوی، سکته مغزی، دیابت و خودکشی افزایش یافت اما در سال 2015، بیماری‌های قلبی شایع‌ترین علت مرگ بوده‌اند که موجب مرگ 168.5 از هر 100 هزار نفر، شده است

 

ارسال نظرات
آخرین اخبار