وی افزود: منافقین در آن زمان خیلی تندتر از جمهوری اسلامی، ژست آمریکاستیزی و استکبارستیزی میگرفت و همیشه شعار محاکمه آمریکاییها و اعدام آنها را مطرح و جمهوری اسلامی را متهم میکرد که چرا با گروگانهای آمریکایی مماشات میکند.
این مسئول اسبق روابط بینالملل سازمان تروریستی منافقین تاکید کرد: امروز میتوان به راحتی فهمید که این سازمان نسبت به آن زمان یک چرخش 180 درجهای داشته که این موضوع از ویژگیهای گروهکهای تروریستی است. افرادی که در این سازمان هستند به هیچ چیزی معتقد نیستند و تنها چیزی که میفهمند این است که "رجوی چه میگوید."
وی ادامه داد: این سازمان را باید در چارچوب سازمانهای مافیایی بررسی کرد که در آن کنترل روانی عمل میکند، هر سازمانی با سه شاخصه رهبری، ایدئولوژی و ساختار تشکیلاتی شناخته میشود ولی در فرقهها و گروهکها، "رهبر فرقه" خود را با خدا برابر میکرد.
خدابنده خاطرنشان کرد: در گروهک منافقین هم رجوی جان و مال افراد را مربوط به خود میدانست و اینکه افراد در این گروهک خود را شیعه میدانستند، به اعتبار صحبتهای رجوی بود و هیچ کسی در این سازمان نمیتوانست در ارتباط با ایدئولوژی سازمان صحبت کند و در نهایت حرفهای آنها به این موضوع برمیگشت که "هرچه مسعود رجوی بگوید درست است."
وی خاطرنشان کرد: انگیزهای که ما برای کمک به عراق داشتیم، این بود که داریم برای انقلاب حرکت میکنیم و میخواهیم برای کشور خود تلاش کنیم، در حالی که این افراد تمام هستی خود را داده بودند و با دشمن همکاری میکردند، تا منافع رجوی را تامین کنند.
عضو سابق گروهک منافقین تصریح کرد: یکی از ادعاهای سازمان که حتی روی آن ژست هم میگرفت، بحث زنان بود در حالی که یکی از ادعای مسعود رجوی این بود که تمام زنان دنیا با وی محرم هستند و همین دلیل همه اعضا زنان خود را طلاق دادند چراکه این زنان ابتدا با مسعود رجوی محرم بودهاند.
خدابنده ادامه داد: تا قبل از اینکه از گروهک جدا شدم، فکر میکردم این موضوع یک بحث ذهنی برای رهابودن ذهن افراد بود ولی بعداً متوجه شدیم که بحث رجوی در ارتباط با اینکه شوهر زنان است، عینی هم بوده و سبب شده بود که خیلی از زنان دست به خودکشی بزنند یا اینکه زنان را با عنوان رسیدن به قله رهایی، مجبور به خارج کردن رحم و عقیم شدن خود میکردند.
این مسئول اسبق روابط بینالملل سازمان تروریستی منافقین اضافه کرد: منافقین سالهای سال است که تحت عنوان مجاهدین خلق عضو نمیگیرد و افرادی هستند که دو سال است با سازمان فعالیت دارند، ولی نمیدانند که در حال فعالیت برای این سازمان هستند. خیلی از افرادی که از آنها برای سازمان حمایت میگرفتیم، هم اصلاً نمیدانستند که در حال حمایت از این سازمان هستند ولی به دلیل اینکه بدون مطالعه متون، اقدام به امضای آن میکردند، ناخواسته به حمایت میپرداختند.
وی در ادامه سخنانش استخدام خبرنگار اینترنتی را یکی دیگر از تلاشهای این گروهک دانست و گفت: افرادی بودند که برای این سازمان فعالیت میکردند، ولی اصلاً اطلاع نداشتند و حتی پس از اینکه دستگیر شدند، متوجه شدند که در حال جاسوسی بودهاند.
خدابنده با اشاره به اینکه در ارتباط با سرنوشت مسعود رجوی خبری نیست، گفت: در عین حال بعید است مسعود رجوی مرده باشد ولی شرایط سازمان به صورتی است که اگر خود را نشان دهد باید در ارتباط با خیلی از موارد از جمله بیش از 30 سال دروغگویی خود به ملت پاسخ دهد.
وی خاطرنشان کرد: برادر من به همراه مسعود رجوی به حج رفته بود و مسعود رجوی دو آتیشه، در عربستان برای استقبال امیرعبدالله، احرام خود را به روش سنیها بست و به همین دلیل پس از برگشت، میزان طلایی که امیرعبدالله به رجوی داده بود را نمیتوانستیم با هواپیما بیاوریم و تا سالها این طلاها را به کشورهای همسایه میبردیم که بفروشیم.
خدابنده با اشاره به اینکه این سازمان با اسرائیل ارتباط کامل دارد، گفت: دست سازمان به لحاظ مالی بسیار باز است ولی نمیتواند به جایی دست پیدا کند. پس از سقوط صدام، حدود 1000 نفر توانستند از سازمان فرار کنند ولی بعد از آن دوباره اختیار به سازمان برگشت و جلوی فرارها گرفته شد.
این مسئول اسبق روابط بینالملل سازمان تروریستی منافقین عنوان کرد: فرار کردهها سال 83 اقدام به تشکیل انجمن نجات کردند و به این دلیل خانوادهها در سال 63 متوجه محل حضور اعضای خانواده خود در گروهک شدند و برای دیدار آنها به عراق رفتند.
وی تصریح کرد: ابتدا رجوی گمان میکرد که دیدار خانوادهها سبب جذب بیشتر میشود ولی هرکسی با خانواده خود دیدار میکرد پس از مدتی دست به فرار میزد و همین موضوع سبب شد که به هیچ عنوان بعد از آن دیگر اجازه دیدار با خانوادهها را نداد.
مدیرعامل انجمن نجات ایران با اشاره به اینکه شرایط آلبانی با عراق بسیار متفاوت است، گفت: محدودیتهای موجود در عراق در آلبانی نیست و آلبانی ارتباط نزدیکی با اسرائیل و آمریکا دارند.
خدابنده با بیان اینکه مخالفت درونی با سازمان در آلبانی بسیار زیاد است، افزود: آلبانی یک کشور فقیر است و پذیرفتن این سازمان هم به دلیل پولی بود که به آنها پیشنهاد شد و دوباره این مبلغ هم افزایش پیدا کرد. خانوادهها بسیار مشتاق هستند که به آلبانی بروند ولی ما فعلاً به صلاح ندانستیم که این اقدام انجام شود.
وی با بیان اینکه سازمان تروریستی منافقین سالهاست که به دنبال عضوگیری اجتماعی نیست و قصد آنها عضوگیری عنصری است، تصریح کرد: مخاطب این سازمان مردم ایران نیستند بلکه برنامههای سازمان برای اروپاییها و اعضای خودش است، از ابتدا هم تکیه این سازمان به مردم ایران نبود و بهدنبال کمک گرفتن از خارج ایران بودند.
عضو سابق گروهک منافقین با اشاره به اینکه این سازمان صدام را برای حمله به ایران بسیار تشویق کرده بود، گفت: خوشبختانه دستگاه اطلاعات امنیتی در ایران آنقدر هوشیار هستند که به موقع جلوی اقدامات این گروهک منافقین را میگیرد.
مدیرعامل انجمن نجات ایران خاطرنشان کرد: در زمان جنگ هم با ترفندهای بسیار زیادی، افراد را فریب میدادند که با خانوادههای خود ارتباط بگیرند و از احوال آنها جویا شوند. در این ارتباطها، اطلاعاتی که رد و بدل میشد را گروهک میگرفت و در اختیار عراق میداد و عراق هم با استفاده از این اطلاعات سعی میکرد با تاثیر بهتری به ایران حمله کند.
وی در ادامه با بیان اینکه قرارگاه اشرف تنها محل عراق بود که به دست عراقیها نیفتاده بود و در اختیار آمریکاییها قرار داشت، گفت: انتقال اعضای این گروهک به آلبانی هم توسط آمریکاییها صورت گرفت و به همین دلیل آنها در اختیار ایران قرار نگرفتند. از طرف دیگر ایران هم نمیخواست اعضای این گروه کشته شوند چراکه این خواسته رجوی بود که خون بیشتری ریخته شود.
عضو سابق گروهک منافقین با اشاره به اینکه خیلی از اعضای سازمان تروریستی منافقین در زندانهای انفرادی سازمان بودند، گفت: حتی بعداً بیان شد که 700 نفر در این زندانها بودند و خیلی از آنها اقدام به خودکشی کردند.
خدابنده با اشاره به اینکه این سازمان براساس آمارهایی که در ایران منتشر شده 12 هزار نفر را ترور کرده است، گفت: آخرین آماری که از این سازمان وجود داشته در لیبرتی نهایتاً 3 هزار نفر بوده و در اروپا هم اعضای این سازمان نهایتاً 400 تا 500 نفر است. پس از سقوط صدام، افرادی که از عفو ایران استفاده کردند، بالای 700 نفر هستند و جمهوری اسلامی هم تا به الان هیچ یک از این افراد را محاکمه نکرده است.