به گزارش خبرگزاری بسیج، مطالعات جدید نشان داده است، تغییرات در نوع و تعداد باکتریهای موجود در روده بیماری پارکینسون را تا حد قابل توجهی توسعه خواهد داد.
این بیماری همان لرزش در وضعیت استراحت است که شیوع آن بیشتر در سنین پیری است اما در جوانان هم دیده میشود. شیوع این بیماری در تمام مناطق دنیا یکسان است یعنی درصد شیوع بیماری با تغییر در منطقه خیلی فرق نمیکند.
این بیماری بر اثر از بین رفتن سلولهای ترشح کننده مادهای به نام دوپامین (که یک انتقال دهنده عصبی) است رخ میدهد. افزایش نسبت استیل کولین به دوپامین در عقدههای قاعدهای مغز موجب علائم تومور، سفتی عضلات و کندی حرکات میشود.
محققان در موسسه تکنولوژی کالیفرنیا با هدایت کردن باکتریهای موجود در معده موشهای آزمایشگاهی به روده آنها، متوجه توسعه بیماری پارکینسون با تغییرات در تعداد و نوع باکتریهای روده شدند.
بر اساس یک آمارگیری درسال 2016 حدود 10 میلیون نفر از جمعیت جهان دچار پارکینسون هستند و دانشمندان همچنان به دنبال روشهایی برای درمان و جلوگیری از پیشرفت این بیماری هستند.
ارتعاش و لرزش دست و پا در حالت استراحت، کندی حرکات، سختی و خشک شدن دست و پا و بدن و نداشتن تعادل مهمترین علائم این بیماری است.
محققان دانشگاه انگلیس باور دارند، فیزیوتراپی مانع گسترش پارکینسون میشود و تا حد زیادی مؤثر واقع میشود؛ همچنین مصرف فلفل قرمز احتمال ابتلا و درگیری با این بیماری را کاهش میدهد.