وی مهمترین دغدغه این جایزه را شفافیت و عدالت برشمرد و گفت: نظر این مجمع بر آن بود که انتخاب داوران و آثار برگزیده مورد قبول جامعه مطبوعاتی بوده و کارها به صورت شفاف انجام شود.
علامیان در ادامه گفت: این جشنواره در دو بخش سراسری و استانی در دو بخش جهاد و شهادت و ایثار اجتماعی برگزار میشود که در این جشنواره دو رسانه در موضوع جهاد و شهادت و ایثار اجتماعی، 3 رتبه در بهترین آثار در بخش جهاد و شهادت و ایثار اجتماعی و 3 رتبه و دو تقدیر در قسمت عکس در بخش ایثار اجتماعی و جهاد و شهادت و 2 رتبه بهترین رسانه ایثار و اجتماعی و جهاد و شهادت استانی و 3 رتبه برای بهترین اثر از ایثار اجتماعی و جهاد و شهادت در حوزه استانها و مجموعا 23 جایزه تعلق خواهد گرفت.
وی گفت: تاکنون 1009 اثر در بخش ایثار اجتماعی و جهاد و شهادت، 39 عکس و یک کاریکاتور به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده و مهلت ارسال آثار تا دهم دیماه تمدید شده و اختتامیه این جشنواره بعد از دهه فجر برگزار خواهد شد.
دبیر مجمع ایثار و رسانه در خصوص ارسال آثار اظهار کرد: در فراخوان اولیه برای ارسال آثار محدودیتی وجود ندارد اما در انتها 3 اثر به انتخاب صاحب اثر داوری خواهد شد و همچنین در بخش عکس شرکت کنندگان میتوانند در حوزه ایثار اجتماعی 5 فریم و در حوزه جهاد و شهادت 5 فریم عکس برای داوری ارسال کنند که به رتبه اول 7 سکه، رتبه دوم 5 سکه و رتبه سوم 3 سکه تعلق خواهد گرفت. همچنین سایت www.khaneisar.ir برای دریافت آثار و اطلاعات بیشتر در این خصوص در نظر گرفته شده است.
حمایت وزارت ارشاد از حرکت های ارزش آفرین
در ادامه سعید الفتی مشاور امور ایثارگران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سخنانی با تبریک هفته وحدت گفت: امیدواریم هفته وحدت هفته ترویج ارزشهای دینی باشد و بنای توسعه فرهنگ غنی ایران اسلامی شود.
وی در ادامه تقویت فرهنگ عمومی را یکی از رسالتهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برشمرد و گفت: فرهنگ عمومی در کشور باورهای دینی جامعه است و فرهنگ ایثار از تاثیرگذارترین این باورها در جامعه است.
الفتی نقش مطبوعات و رسانههای مکتوب را نقش بسزایی در ساختار فکری جامعه برشمرد و گفت: رسانهها باید این مفاهیم را تقویت کنند و وزارت ارشاد اسلامی تلاش میکند تا از این حرکتهای ارزشآفرین حمایت کرده و آنها را ترویج کند.
ترویج فرهنگ ایثار و فداکاری در رسانه ها و جامعه
سپس ولیالله دولتآبادی مدیر خانه ایثار و مقاومت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص فعالیت خانه ایثار و مقاومت اظهار کرد: خانه ایثار و مقاومت از سال 93 به همت دفتر امور ایثارگران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شکل گرفت که با هدف ترویج فرهنگ ایثار و گذشت در جامعه شکل گرفت.
دولتآبادی تدوین کتابهای مردمی توسط مردم نگارش شده است اجرای طرح کتابخانه مهربانی و تکریم خانواده رزمندگان و شهدا از مهمترین فعالیتهای این خانه در طی سالهای اخیر برشمرد و گفت: کار اصلی نخستین جایزه ایثار و رسانه از سال 93 آغاز شد.
مدیر خانه ایثار و مقاومت گفت: نخستین
جایزه ایثار و رسانه به منظور ترویج ایثار و فداکاری در رسانههای مکتوب و
خبرگزاریهای رسمی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شد که با این
فعالیتها فعالیتهای رسانهها در این خصوص به جامعه نشان داده شده و
رسانهها برای اهمیت دادن به ترویج این فرهنگ تشویق شوند.