در این مراسم از 43 دانشجوی جهادگر دانشگاه های سطح استان کردستان که امسال در اردوهای جهادی حضوری فعال داشتند تجلیل شد.
در این مراسم علی محمدپناه مسئول بسیج دانشجویی استان کردستان گفت: امسال 601 دانشجوی بسیجی از دانشگاه های استان کردستان در قالب اردوهای جهادی در سه شهرستان دیواندره, سقز و مریوان به محرومیت زدایی پرداختند.
وی افزود: این دانشجویان که اکثرا بومی استان هستند در 5 گروه پزشکی, عمرانی, آموزشی, دامپزشکی و فرهنگی در روستاهای محروم به فعالیت مشغول شدند.
به گفته محمدپناه سرگروه های اردوی جهادی از اردیبهشت ماه امسال به عرصه ها اعزام شدند تا با نیاز سنجی در این روستاها, برنامه ریزی های خود را برای رفع این کمبودها انجام دهند و در نهایت با برگزاری جلسات مختلف و کار کارشناسی در ناحیه بسیج دانشجویی استان کردستان کارها و اقداماتی که میشد در طول 10 روز در روستاهای محروم انجام داد انتخاب شد.
مسئول بسیج دانشجویی استان کردستان تصریح کرد: دانشجویان در این اردوها با سرلوحه قرار دادن منویات مقام معظم رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی همانگونه که در عرصه علم و دانش حضور دارند، آموخته های خود را در مناطق محروم نیز به نمایش می گذارند.
محمد پناه یادآور شد: اردوهای جهادی اگر چه دارای خدمات بسیار ناچیز و کوتاه مدت هستند، اما همین خدمات مختصر، به جهت دارا بودن تأثیر فرهنگی عمیق، امید و انگیزه زندگی را در میان مردم منطقه زنده می کند.