مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان گفت

تجهیز 1000 کیلومتر از راه های سیستان و بلوچستان به دوربین های کنترل سرعت

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان گفت: 1000 کیلومتر از راه های ارتباطی این استان به دوربین های کنترل سرعت مجهز شدند که به زودی از طریق ویدئوکنفرانس با حضور رئیس جمهوری در تهران به بهره برداری می رسد
کد خبر: ۸۷۹۳۶۵۴
|
۲۸ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۸

به گزارش خبرگزاری بسیج ازاستان سیستان وبلوچستان، علی خانقایی در نشست خبری با اصحاب رسانه با گرامیداشت هفته وحدت اظهار داشت: 18 دوربین کنترل سرعت تا کنون در راههای ارتباطی سیستان و بلوچستان وجود داشته که امسال 111 دوربین جدید نیز به این جاده ها اضافه شده است.
وی با اشاره به اینکه به طور متوسط در هر 20 کیلومتر یک دوربین کنترل سرعت نصب شده است افزود: این دوربین ها سرعت متوسط و لحظه ای خودروها را ثبت می کنند.
وی بیان کرد: با توجه به نصب دوربین های کنترل سرعت در راههای سیستان و بلوچستان میزان تصادفات در این محورهای روند کاهشی را نشان می دهد.
وی ادامه داد: با نصب این دوربین ها میزان کشته های تصادفات جاده ای سال 94 در همسنجی با سال قبل از آن 94 نفر کمتر بوده که از این لحاظ در رتبه یک کشوری قرار داریم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان گفت: درصد زیادی از تلفات جاده ای استان در راههای روستایی به دلیل حضور نداشتن پلیس اتفاق می افتد.
خانقایی اظهار داشت: در این زمینه گشت های پلیس مجهز به دوربین های کنترل سرعت دستی مطابق با آخرین فناوری های دنیا شده اند.
وی تصریح کرد: عابران پیاده و راکبان موتورسیکلت بیشترین میزان تلفات در جاده های روستایی سیستان و بلوچستان را تشکیل می دهند.
وی ادامه داد: به منظور کاهش تلفات رانندگی فرهنگ سازی‌های لازم با تهیه و توزیع بسته‌ های فرهنگی، حضور کارشناسان در روستاها و مدارس و تاکید بر استفاده از کلاه ایمنی از جمله اقدامات اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان بوده است.
وی خاطر نشان کرد: نصب دوربین های کنترل سرعت در راههای ارتباطی سیستان و بلوچستان با هدف ارتقای ایمنی جاده ها و حفظ جان مسافران انجام شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان گفت: جابه ‌جایی کالا، مسافر، ایمنی و ترافیک جاده‌ها و توجه به ترانزیت و تجارت از مهمترین حوزه‌های فعالیت این اداره کل است.
خانقایی با اشاره به اینکه 95 درصد جابجایی‌ها در سیستان و بلوچستان از طریق ناوگان حمل و نقل جاده ای انجام می شود، اظهار داشت: با ایجاد شبکه سیر و برندسازی شبکه حمل و نقل از سردرگمی مسافران جلوگیری می شود.
وی بیان کرد: شرکت های مسافربری که با یکدیگر فعالیت می کنند می توانند در شبکه سیر قرار گیرند و با یکدیگر به رقابت بپردازند.
وی با اشاره به آموزش رانندگان در بخش مسافری افزود: شرکت‌های حمل و نقل موظف به ارائه آموزش‌های لازم به رانندگان خود هستند.
وی با اشاره به اینکه تمام فرایند حمل و نقل کالا در سراسر کشور به صورت مکانیزه و سیستمی انجام می شود خاطر نشان کرد: اگر کارت سلامت راننده ای فاقد اعتبار باشد برای کامیون مورد نظر بارنامه صادر نمی شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان گفت: ناوگانی که فاقد کارت هوشمند باشد هیچ شرکتی اجازه ارائه هیچ گونه خدماتی به آن را ندارد.
خانقایی اظهار داشت: با نصب دوربین‌های کنترل سرعت در سیستان و بلوچستان ناوگان حمل و نقل مسافر و کالا به صورت آنلاین در سیستم ثبت می شوند.
وی با بیان اینکه ناوگان حمل و نقل براساس میزان پایشی که انجام می دهند سوخت دریافت می کنند افزود: این ناوگان از طریق دوربین های نصب شده در جاده ها کنترل می شوند.
وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان هم اینک دارای 2 پایانه رسمی مرزی میلک و میرجاوه است خاطر نشان کرد: به زودی پایانه های مرزی ریمدان و پیشین در جنوب استان فعالیت خودشان را آغاز می کنند.
وی بیان کرد: به طور روزانه 500 تا 600 دستگاه کامیون صادراتی و ترانزیتی از پایانه مرزی میلک تردد می کنند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان گفت: پایانه مرزی میلک به طور متوسط برای 900 نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد کرده است.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار