خبرهای داغ:
در چهارمین محفل دیدار آشنا

رضایی: رهبر انقلاب زمینه تکریم مهاجرین افغانستانی را فراهم کردند

معلم افغانستانی با اشاره به زمینه‌ای که برای تکریم مهاجرین در ایران ایجاد شده گفت: رأس این هرم تکریم، مقام معظم رهبری و قاعده آن مردم ایران هستند که مهاجرین را همانند اعضای یک خانواده حمایت کردند.
کد خبر: ۸۷۹۳۶۵۸
|
۲۸ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۰

«سرور رضایی» معلم افغانستانی که در چهارمین محفل دیدار آشنا به عنوان معلم فرهیخته مدارس مهاجرین مورد تقدیر قرار گرفت.

وی ضمن تشکر از دست اندرکاران برنامه دیدار آشنا و همچنین خانواده خود در جهت انجام فعالیت‌های فرهنگی و  اجتماعی، گفت: در طول این سال‌ها کمتر اتفاق افتاده من زودتر از ساعت دوازده شب به منزل برگشته باشم و از آن طرف صبح زود باید در مدرسه را باز می‌کردم و همسر فداکارم علاوه بر کارهای خانه همکارم نیز بوده است.

این معلم افغانستانی با اشاره به حضور در یک مجموعه عظیم فرهنگی در جهت آموزش کودکان مهاجر گفت: هدف من در جمع این جامعه فرهنگی که مانند یک خانواده مهربان بود آموزش و پرورش فرزندان مهاجر مخصوصاً کودکان بازمانده از تحصیل بود و تعداد اعضای این جامعه فرهنگی به بیش از 200 نفر می رسید.

فعالیت‌های مهاجرین برای انجام برنامه‌های فرهنگی

رضایی تصریح کرد: اگر در مدت هفت سال 5 تا 7 هزار دانش آموز را در یک مقطع در قالب بیش از 40 مدرسه داشتیم، اگر هزاران دانش‌آموز قرآنی و ده ها برنامه قرآنی و فرهنگی داشتیم و اگر ده ها فعالیت بی شمار دیگر داشتیم، ماحصل به صورت یک تیم متحد است که ثمره آن را مشاهده می کنیم.

وی با انتقاد از انحلال فعالیت‌های فرهنگی مهاجرین در دهه 80 و ممانعت از بسیاری از فعالیت های فرهنگیان گفت: بعد از انحلال مجموعه در سال 82، فعالیت در مدرسه «هجرت امر آباد» را با بیش از 500 دانش آموز ادامه دادم که مدیران داخلی این مکان های سه گانه و 2 مکان دیگر به نام مکتب القرآن مهاجرین ورامین و مکانی به نام بخش ورزشی مکتب القرآن نیز به آنها اضافه شد.

فعالیت در رشته‌های متنوع ورزشی دانش‌آموزان مهاجر

این معلم افغانستانی بیان کرد: 90 درصد دانش آموزان من در این مدارس با شطرنج ،پینگ پنگ ،والیبال و فوتسال آشنایی داشتند که تیم فوتسال مدارس خودگردان بیش از ده بار مقام شهرستانی آوردند و بین 50 تیم ایرانی نایب قهرمان شدند.

رضایی با اشاره به فائق آمدن بر مشکلات جهت انجام فعالیت های فرهنگی و قانع کردن مدیران برای انجام فعالیت های فرهنگی و اجتماعی مهاجرین، تصریح کرد: اگر بیش از 30 هزار دانشجو و طلبه تحصیل نموده اند، اگر چندین میلیون دانش آموز باسواد شده اند، اگر میلیون ها نفر در شهرها در کنار برادران ایرانی زندگی کرده اند، بستر آن قطعا نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بوده است.

الم شنگه کشورهای غربی برای حضور یک میلیون پناهنده

این معلم افغانستانی گفت: شما تصور کنید تمام اروپا با یک میلیون پناهنده چه الم شنگه‌ای راه انداخته است درحالی که نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پذیرای بیش از سه میلیون نفر آن هم به مدت بیش از 30 سال است.

وی با اشاره به بستری که جمهوری اسلامی ایران برای تکریم مهاجرین ایجاد کرده است، افزود: در راس این موضوع مقام معظم رهبری ایران است، ایشان  نشان دادند که در  مسأله تحصیل و طرح اکرام مهاجرین به آنها به چشم مجاز و غیر مجاز نگاه نمی‌کنند، این دستور اخیر ایشان مبنی بر این که حتی بچه های مهاجرین غیر مجاز نیز باید مانند یک ایرانی تحصیل نمایند، نشان‌دهنده نگاه اسلامی و انسانی رهبر انقلاب ایران در راس این هرم است.

معلم افغانستانی افزود: قاعده این هرم مردم شریف ایران اسلامی هستند، مردمی که با همه سختی ها و مشکلات شان مهاجرین را در کنار خود همانند اعضای یک خانواده حمایت کردند و از آنها از این بابت قدردانی می‌نمایم.

عملکرد ضعیف مدیران میانی در قبال جامعه مهاجرین

وی با انتقاد از مدیران مدیران میانی و رسانه ها که عملکرد آنها در قبال مهاجرین نیست، خاطرنشان کرد: از لحاظ دینی، انسانی و قوانین ملی و بین المللی این عمل صحیح نیست و نباید فرمانی را رهبر انقلاب ایران صادر می کنند چند سال بر زمین بماند.

معلم افغانستانی در بخشی از سخنان خود به مشکلات جامعه مهاجر افغانستان در ایران علی الخصوص مشکلات نسل سوم اتباع افغانستانی و مهاجرت این نسل به کشورهای اروپایی خواستار رسیدگی به مشکلات آنها شد .

دین اسلام کامل‌ترین قوانین حقوق بشر را دارد

رضایی خاطرنشان کرد: امروز اگر دنیای غرب مدعی دفاع از حقوق بشر است ما مدعی این هستیم که اسلام کامل‌ترین قوانین حقوق بشر را در داخل خود جای داده و به اخلاق و حاکمیت اخلاق در روابط انسانی و حقوق انسان ها احترام قائل است.

وی با اشاره به تکریم جامعه مهاجر افغانستان توسط رهبر انقلاب ایران، گفت: رهبر انقلاب ایران بینش عمیق انسانی و اسلامی  نسبت به جامعه مهاجرین دارند و به درستی ملت ایران و افغانستان را خویشاوند نامیده اند همان طور که حضرت امام خمینی (ره) دین اسلام را دین بدون مرز معرفی کردند.

وحدت و همدلی رمز موفقیت مسلمانان

وی وحدت و همدلی رمز موفقیت مسلمانان دانست و اظهار داشت: دنیای غرب دقیقا وحدت مسلمین را نشانه گرفته است، ما فرهیختگان نباید اجازه دهیم دشمن از کاه کوه بسازد و با اغواگری و تبلیغات امید و نگاه مثبت به آینده را از جوانان ما بگیرد.

رضایی خواستار رسیدگی مسئولان جمهوری اسلامی ایران به مشکلات  نسل سوم جامعه مهاجر افغانستان شد و بیان کرد: مسئولان وضعیت نسل سوم مهاجرینی که در ایران متولد شده اند را تعیین تکلیف نماید تا شاهد هجرت فرزندانمان به دامن غرب نباشیم تا زمانی که کشورعزیزمان افغانستان عزیز از چنگال استعمارگران غرب نجات داده شود.

تقدیر از فعالیت های معلمان فرهیخته مدارس مهاجران

در این نشست که با حضور اصحاب رسانه، خبرنگاران ،نمایندگان صدا و سیمای ایران و افغانستان، جمعی از فرهیختگان و شخصیت‌های ادیب 2 کشور برگزاری شد، از فعالیت‌های معلمان فرهیخته مدارس ویژه مهاجران افغانستانی تقدیر به عمل آمد.

در این مراسم از خانم «فاطمه خاوری» معلم افغانستانی و آقای «سرور رضایی» معلم و مدیر مدارس آموزشی ویژه مهاجرین افغانستانی در ایران که خدمات شایانی در زمینه آموزشی و تحصیلی به دانش‌آموزان مهاجر افغانستانی ارائه کرده‌اند، تقدیر بعمل آمد.

همچنین در این محفل، از فعالیت های آموزشی، تربیتی و فرهنگی انجمن حامی به مدیریت خانم «فاطمه اشرفی» تجلیل بعمل آمد. انجمن حامی با دایر کردن مراکز آموزشی در استان‌های مهاجرنشین ایران فعالیت های گسترده‌ای را به مهاجرین ارائه می‌دهد. 

علاوه بر این از برخی مدیران و معلمان مدارس ویژه مهاجران افغانستانی که بیش از یک دهه از عمر خود را به آموزش فرزندان مهاجرین اختصاص داده‌اند، تقدیر شد.


ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار