به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی، سرهنگ دوم پاسدار محمد رضا غفاری در اولین جلسه هماهنگی برنامه های اجرایی دهه فجر که با حضور اعضای شورای فرماندهی در اتاق جلسات سپاه درگز برگزار شد، ضمن تبریک فرا رسیدن ایام الله دهه فجر گفت: ماه بهمن، ماه پیروزی انقلاب اسلامی و ماه پیروزی مظلومان بر ظالمان است.
وی ریشه همه تهدید ها علیه ایران را، حمایت ایران از مظلومین جهان برشمرد و افزود: اگر جامعه اسلامی از حماس، حزب الله، عراق و سوریه حمایت نکند دشمنان این همه تهدید علیه ایران نخواهد داشت.
فرمانده سپاه درگز گفت: امروز علی رغم وجود ناامنی ها در پس مرزهای کشور به حمدالله از امنیت خوبی برخورداریم و این امنیت را مدیون جوانان غیور و جان بر کف همین مرز و بوم و شهدای مدافع حرم هستیم.
سرهنگ غفاری با تاکید بر هر چه با شکوه تر برگزار کردن جشن انقلاب گفت: تمام فرماندهان و مسئولین می باسیت تمام توان خود را برای هرچه باشکوه تر برگزار کردن این جشن بکارگیرند و از فرصت این دهه برای تبیین ارزش های انقلاب به جوانان و نسل امروز استفاده کنند.
خاطر نشان می شود؛ در این جلسه هر یک از معاونت ها اهم برنامه های اجرایی خود را از جمله دیدار با خانواده های معظم شهدا، برگزاری جشن های انقلاب، نواختن زنگ انقلاب در مدارس، افتتاح پایگاه مقاومت بسیج، برگزاری نمایشگاه انقلاب، افتتاح طرح های عمرانی و دیگر برنامه های شاخص این دهه را جهت هماهنگی با یکدیگر در میان گذاردند.