رویکرد امروز دشمن در حوزه جنگ نرم است/ سهم 8 درصدی گلستان از بودجه آسیب های اجتماعی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از گرگان، حسن صادقلو پیش از ظهر امروز در جلسه ستاد فرهنگی و اجتماعی مدیریت وساماندهی آسیبهای اجتماعی استان گلستان اظهار کرد: مردم در راهپیمایی 22 بهمن با شعور انقلابی خود پاسخ دندانشکنی به اظهارات آمریکاییها و تبلیغات بیپایه و بیاساسشان نسبت به ملت ایران دادند.
وی جلسه ستاد فرهنگی، اجتماعی مدیریت و ساماندهی آسیبهای اجتماعی یکی از مهمترین جلسات گلستان بوده چراکه رهبر معظم انقلاب اسلامی حساسیت خاصی نسبت به مسئله آسیبهای اجتماعی دارند.
استاندار گلستان با بیان اینکه مقام معظم رهبری و مردم در حوزه آسیبهای اجتماعی دغدغه دارند، گفت: رویکرد امروز دشمن در حوزه جنگ نرم است و آسیبهای این جنگ در حوزه اجتماعی رخنمایی میکند و اگر دشمن بتواند افکار و ذهنهای ما را تسخیر کند میتواند انقلاب را تهی کند و از این نظر ما وظیفه داریم و باید این مسئله برای ما مورد توجه باشد.
صادقلو بیان کرد: هشت درصد بودجه آسیبهای اجتماعی کشور متعلق به استان گلستان بوده و با اقدامات موثر در حوزه کاهش آسیبهای اجتماعی میتوانیم این سهم را افزایش دهیم.
وی سرعت، همافزایی، گستردگی و جلب مشارکت مردمی و نوآوری در حوزه مبارزه آسیبهای اجتماعی باید مورد توجه قرار بگیرد، گفت: اصل معضلهای آسیب اجتماعی از تغییرات حاصل میشود و باید در استان نسبت به تغییرات توجه شود.
استاندار گلستان ابراز داشت: ما در زمینه تأمین بودجه آسیبهای اجتماعی مشکلی نداریم اما در زمینه تهیه برنامه برای رفع این مشکلات فقر برنامه داریم.
صادقلو با بیان اینکه مجاری و مجامعی در سطح استان نسبت به مسائل آسیبهای اجتماعی تاثیرگذاری دارد و باید نسبت به این مهم توجه کنیم، افزود: در حوزه مجازی تقوای خبری زیر سوال رفته و متاسفانه این فضا را برای تخریب استفاده کردند.
وی اظهار داشت: تخریب آسان است اما ترمیم این تخریبها بسیار دشوار است و از این نظر کارشناسان اجتماعی معتقد هستند که اگر بخواهیم این تخریبها را ترمیم کنیم با همه قدرت بیش از 20 درصد موفق نخواهیم بود.
صادقلو با بیان اینکه برنامههای تدوینشده باید پیوست فرهنگی داشته باشد، گفت: باید تلاش کنیم فرهنگسازیها در راستای آموزههای انقلاب باشد.
صادقلو مشارکت خیرین مردمی در زمینه آسیبهای اجتماعی را موثر خواند و اظهار کرد: باید از حرکت موازی بین دستگاهها در زمینه رفع آسیبهای اجتماعی جلوگیری شود و هر دستگاه در زمینه تقویت عملکرد دستگاه دیگر قدم بر دارد.
وی با بیان اینکه باید مدل ها و الگوهای موفق در زمینه کاهش آسیبهای اجتماعی مدنظر قرار گیرد، افزود: باید این نمونههای موفق تحلیل و بررسی شود تا علتهای موفقیتآمیز بودنشان مشخص شود و سایر مدل ها بر اساس آنها تبیین شود.
انتهای پیام/