خبرهای داغ:
رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری:

دانشگاه آزاد اسلامی باقیات و صالحاتی است که از آیت‌الله هاشمی رفسنجانی باقی ماند

حجت‌الاسلام‌ سید رضا اکرمی در مراسم چهلمین روز درگذشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود گفت: دانشگاه آزاد اسلامی باقیات و صالحاتی است که از آیت‌الله هاشمی باقی ماند و این خود نشانگر چهره علمی و فقهی وی است که باید به آن توجه بیشتری شود.
کد خبر: ۸۸۲۶۸۲۰
|
۳۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۴

به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، حجت‌الاسلام‌ سید رضا اکرمی در مراسم چهلمین روز درگذشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود با ذکر خاطراتی از دوران طلبگی خود با آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و بابیان اینکه آشنایی‌اش با وی ملموس و محسوس بود نه منقولی و شنیدنی افزود: من از سال 43 ایشان را می‌شناسم و از نزدیک با وی در عرصه‌های مختلف مثل مجلس شورای اسلامی، ریاست جمهوری، در سالگرد ارتحال امام آن روز ویژه که رهبری عزیز ما انتخاب شدند، در مساله جنگ تحمیلی و سایر موارد با آیت‌الله مأنوس بودم.

اکرمی با اشاره به اینکه درباره آیت‌الله هاشمی سخن گفتن هم سهل و هم دشوار است اظهار کرد: سهل به دلیل اینکه وی عمر و کارنامه‌ای بابرکت داشت یعنی از سن 14 سالگی که وارد حوزه علمیه قم شد برای تحصیل، تا سال 95 که از دنیا رفت انسان به هر بخشی از زندگی او که نگاه می‌اندازد ازجمله دوره ریاست جمهوری، تشکیل دانشگاه آزاد اسلامی، فرماندهی جنگ تحمیلی، ریاست مجمع تشخیص مصلحت، خبرگان، شورای انقلاب و ... می‌بیند آیت‌الله هاشمی آنجا حضوری مؤثر و کارساز داشته است.

وی تصریح کرد: در 14 خرداد که امام (ره) از دنیا رفتند همه دنیا به این نگاه می‌کرد که چه می‌شود و ما که در مجلس بودیم و اولین جلسه خبرگان بعد از ارتحال امام برگزار شد دیدیم و همه دیدند که نقش اصلی را در انتخاب آیت‌الله خامنه‌ای برای رهبری نظام آیت‌الله هاشمی ایفا کرد.

رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری گفت: در جنگ تحمیلی و در مساله قطعنامه 598 باز نقش آیت‌الله حرف اول را می‌زد و همه می‌دانند که ایشان بود که به امام گفت من حاضرم قطعنامه را بپذیرم و بعد اعلام کنم که مقصر من هستم و من را محاکمه کنید که امام وقتی گزارش را گرفتند بین بد موجود و بدتر با قطعنامه موافقت کردند و ماجرا تمام شد.

اکرمی اظهار کرد: سخن گفتن از هاشمی از این بابت سخت است که میدان سخن درباره وی زیاد است اما دشوار به دلیل اینکه انسان وقتی به زندگی وی نگاه می‌کند می‌بیند که ایشان از چه هوش، نبوغ، کیاست و جرئتی برخوردار بود و نمی‌توان به‌راحتی در مورد وی سخن گفت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: در سال‌هایی که پذیرش ریاست جمهوری کاری بس دشوار بود و در سال‌هایی که جنگ تمام‌شده بود و امام هم از دنیا رفته بود و توقعات و انتظارات مردم بالا رفته بود و همه خزانه و انبارها خالی بود و کارخانه‌ها تعطیل‌شده بود آیت‌الله هاشمی بااحساس مسئولیت ریاست جمهوری را پذیرفت و شد سردار سازندگی و امروز هرچه کارخانه پتروشیمی، پالایشگاه، نیروگاه و کارهای بنیادی و زیرساختی داریم طی برنامه‌ای تنظیم شد و وی در آن‌ها نقش اصلی را داشت.

حجت‌الاسلام اکرمی گفت: او در دوره مبارزات انقلابی مظهر امید به دیگر زندانیان بود و در عرصه سیاست خارجی دائما دغدغه مسلمانان خارج از کشور را داشت.

وی بابیان اینکه آیت‌الله هاشمی فقط یک چهره سیاسی نبود بلکه از او باید به‌عنوان چهره‌ای علمی هم نام برد گفت: او دوران طلبگی‌اش را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به‌خوبی گذراند و در محضر حضرات آیاتی چون بروجردی، گلپایگانی، امام خمینی و ... تلمذ کرد و توانست 100 جلد کتاب بنویسد که 23 جلد آن مربوط به تفسیر راهنما است و 3 جلد فهرست و همین‌طور فرهنگ قرآن، کتاب امیرکبیر، سرگذشت فلسطین و امثال این‌ها که همه و همه نشان‌دهنده شخصیت علمی وی است و باید بگویم اگر ایشان در قم می‌ماند یک مرجع عالی‌قدر عالی‌مقام بود اما در مبارزات داخل و خارج از کشور شرکت کرد و حتی در دوران زندان نیز هیچ‌گاه از کار علمی فاصله نگرفت.

اکرمی با اشاره به کار بزرگ حضرت آیت‌الله رفسنجانی در تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری جهان تأکید کرد: نمونه دیگر کارهای علمی ایشان همین تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی است. این دانشگاه باقیات و صالحات است و امروز می‌بینیم که در کشور نمونه است. میلیون‌ها دختر و پسری که در طول این سی‌وچند سالی که از عمر دانشگاه آزاد می‌گذرد در این دانشگاه بزرگ درس خواندند و فارغ‌التحصیل شدند.

وی گفت: من در مجلس می‌دیدم که همه راجع به این دانشگاه چه نظرات متناقضی داشتند ولی هاشمی پای کار ایستاد و امروز این‌همه فارغ‌التحصیل ارائه کرد تا به سرمایه‌های علمی کشور بیفزاید و دانشگاه آزاد اسلامی باقیات و صالحاتی است که از هاشمی رفسنجانی باقی ماند و این خود نشانگر چهره علمی و فقهی وی است که باید به آن توجه بیشتری شود.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار