خبرهای داغ:
میرشفیعی
مدرس حوزه و دانشگاه مطرح کرد:

در برجام کوتاه آمدیم و ناموس علمی کشور هتک شد/ این خود مردم هستند که باید مسئولان و نمایندگان صالح و سالم انتخاب کنند تا مشکلات کشور حل شود

حجت الاسلام و المسلمین افتخاری گفت: رهبری از مسئولان خواست که از طرف مقابل تعهد مکتوب بگیرند، اما آنها صرفا به قول آمریکا اعتماد کردند و در قضیه برجام کوتاه آمدند و حتی در قلب راکتور هسته ای سیمان ریختند. سیمان ریختن در قلب رآکتور هسته ای، بار معنایی خودش را دارد؛ با این کار به دانشمندان هسته ای مان تو دهنی زدند و در واقع ناموس علمی کشور را هتک کردند.
کد خبر: ۸۸۲۹۶۲۹
|
۰۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۵
به گزارش خبرگزاری بسیج از خوانسار، کارشناس مسائل سیاسی  با اشاره به حمایت مردم از نظام و ولایت و مخالفت با سران فتنه، در مقدمه ای پیرامون تفاوت های «حکومت اسلامی» با «جمهوری اسلامی» اظهار کرد: اسلام که برای هدایت بشر آمده است قطعا درباره روش حکومت نیز نظر و دیدگاه دارد.
وی افزود: در نظام سیاسی اسلام دو اصل مقبولیت و مشروعیت بسیار مهم است.

حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم افتخاری با بیان این که در اسلام، حاکم جامعه چه شخص پیامبر(ص) باشد، چه امام معصوم و چه نائب امام، از سوی خداوند مشروعیت دارد و مقبولیت خود را نیز برای حکومت کردن از مردم دریافت می کند.

وی افزود: پیامبراکرم (ص) ۱۳ سال در مکه، نبی خدا بودند یعنی مشروعیت داشتند برای تشکیل حکومت، اما چون عموم مردم مسلمان نبودند و ایشان را به عنوان حاکم جامعه قبول نکرده بودند، ایشان نتوانستند حکومت اسلامی تشکیل دهند، اما پس از روی آوردن مردم مدینه به ایشان، حکومت تشکیل دادند، هم چنان که امیرمومنان علیه السلام نیز بعد از ۲۵ سال خانه نشینی و دور بودن از منصب خلافت، با هجوم مردم متقاضی به درب منزلشان، و اصرار بر قبول حکومت، رسما خلافت مسلمین را عهده دار شدند.

کارشناس مسائل سیاسی با تاکید بر تفاوت شیوه «حکومت اسلامی» با « جمهوری اسلامی» به این نکته اشاره کرد که بعد از سرنگونی رژیم شاهنشاهی، هنوز ظرفیت تاریخی برای تشکیل «حکومت اسلامی» وجود نداشت و حضرت امام (ره) با هوشمندی تمام، متناسب با شرایط روز دنیا و جامعه ایران، شیوه جدیدی از حکومتداری مبتنی بر دین اسلام را عرضه کردند که در قالب «جمهوری اسلامی» نزدیک به چهار دهه است که به حیات خود ادامه می دهد و إن شاءالله مقدمه ای خواهد بود برای حکومت جهانی امام مهدی علیه السلام.

ایشان ضمن تشریح روند تشکیل نظام جمهوری اسلامی ایران با اشاره به مشروعیت الهی و مقبولیت مردمی حضرت امام خمینی (ره) تصریح کرد: در حکومت اسلامی پاسخ گویی و هم چنین مسئولیت عزل و نصب ها به طور مستقیم با حاکم شرع است و از این رو است که انتخابات ریاست جمهوری و انتخاب نمایندگان مردم برای قانونگذاری، در چنین حکومتی بی معنا خواهد بود. هم چنان که در زمان امام زمان (عج) نیز انتخابات به معنایی که در جمهوری اسلامی ایران هست، وجود نخواهد داشت؛ در صورتی که در نظام جمهوری اسلامی، بسیاری از تغییر و تحولات امور سیاسی با انتخاب مستقیم و غیر مستقیم خود مردم صورت می گیرد.

وی اضافه کرد: برخی این پرسش را دارند که چرا رهبر انقلاب در مسائل جزئی و در عزل و نصب های مسئولین اجرائی مستقیما دخالت نمی کند، و حتی وجود برخی از مشکلات را هم به رهبری نسبت می دهند، در پاسخ باید گفت رهبر انقلاب به قانون عمل می کنند، طبق قانون اساسی، رهبری سیاستهای کلی نظام را تعیین می کند و مسئولیت اجرای قوانین و اداره امور اقتصادی و فرهنگی کشور به عهده رئیس جمهوری است که مردم او را انتخاب می کنند و نظارت بر این دولتمردان و تهیه قوانین مورد نیاز کشور هم بر عهده نمایندگانی است که مردم آنها را با رأی مستقیم خود به مجلس میفرستند و آنها به وکالت از همین مردم، کشور را مدیریت می کنند. در نظام جمهوری اسلامی، مردم با انتخاب خود، نماینده مجلس و مسئول برمی گزینند ، لذا مسئولیت این انتخاب ها و اقدامات نیز متوجه خود مردم است.

حجت الاسلام و المسلمین افتخاری عامل اصلی برای گزینش مسئولان و نمایندگان صالح و سالم را انتخاب خود مردم دانست و ضمن ابراز تاسف از تصویب نشدن قانون اطلاع از حقوق مدیران به صورت کامل گفت: در جریان انتخابات گذشته نیز برخی آمدند و گفتند که آمریکا کدخدای دنیاست و اگرما با کدخدامذاکره کنیم مشکلات زودتر برطرف می شود. در حالی که رهبر انقلاب تذکر دادند که به مذاکره با آمریکا خوش بین نیستند، اما با وجود این از تیم مذاکره کننده حمایت کردند و آنها را فرزندان ملت خواندند و در عین حال نیز خط قرمزها را مشخص کردند.

وی خاطر نشان کرد رهبری از مسئولان خواست که از طرف مقابل تعهد مکتوب بگیرند، اما آنها صرفا به قول آمریکا اعتماد کردند و در قضیه برجام کوتاه آمدند و حتی در قلب راکتور هسته ای سیمان ریختند. سیمان ریختن در قلب رآکتور هسته ای، بار معنایی خودش را دارد؛ با این کار به دانشمندان هسته ای مان تو دهنی زدند و در واقع ناموس علمی کشور را هتک کردند، بسیاری از همان دانشمندان هسته ای، امروزیا در صنعت فاضلاب مشغول کار شده اند و یا برای امرار معاش در اداره اوقاف کار می کنند!

وی افزود: هر کاری که طرف مقابل خواست انجام دادیم، اما نه تنها تحریم ها برداشته نشد و بر خلاف آنچه که آنها می گفتند نه چرخ هسته ای به گردش خود ادامه داد و نه چرخ کارخانه ها خوب چرخید. بسیاری از کارخانه های تولیدی داخلی در این سه سال از حرکت ایستادند، در کمال ناباوری گفتند ما فقط می توانیم آبگوشت بزباش صادر کنیم، گفتند خود کفایی گندم مزخرف است، گفتند مسکن مهر مزخرف است و از سوی دیگر حتی تهیه غذای مسافرین قطارهایمان را هم به اروپایی ها واگذار کردند!

این مدرس حوزه و دانشگاه با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب بر پیگیری حقوق های نجومی گفت: آبروی آفتابه دزدها را می برند، اما آن مدیری که از بیت المال حقوق نجومی گرفته و آبروی نظام انقلابی ما را برده است، را ذخیره نظام معرفی می کنند و در آخر هم می گویند، این حقوق ها را طبق دستورالعملهای قانونی گرفته اند و آب پاکی را روی دستمان میریزند که قرار نیست در مسأله فیشهای حقوقی با کسی برخورد شود!

وی تاکید کرد: برخی می گویند اکنون جمهوری اسلامی است و دیگر دوره انقلابی گری تمام شده است. در حالی که ما انقلاب کردیم تا دنیا را تکان دهیم، انقلاب ما قرار بود پرچم لا اله الا الله را بر قلل رفیع جهان به اهتزاز در بیاورد، قرار بود هر جای جهان که مبارزه با کفر و ظلم هست، ما هم باشیم، اما اکنون برخی مسئولین ما کوتاه آمده اند که بخشی از پول هایمان را به ما بدهند ودر عوض ما هم دست از فلسطین و لبنان برداریم. خدایا اگر دستبند تجمّل نمی‌بست دست کمانگیر ما را – کسی تا قیامت نمی‌کرد پیدا از آن گوشه ی کهکشان تیر ما را- ولی خسته بودیم و یاران همدل به نانی گرفتند شمشیر ما را…

وی اضافه کرد: وعده حل صد روزه مشکلات دادند و برای این که به مردم اثبات شود مشکلات ما به دلیل دشمنی با آمریکا بوده است و با مذاکره هم حل می شود، به جای آن که سانترفیوژها را دو ماهه جمع کنند در عرض چند روز و با عجله آنها را جمع کردند و با کنایه به عدم خوش بینی رهبری به مذاکرات هم گفتند: عرصه سیاست خارجی عرصه خوش بینی و بدبینی نیست بلکه عرصه واقع بینی است!

وی با اشاره به فشارها و نامه نگاری های برخی به رهبر انقلاب در جریان فتنه ۸۸ و اردوکشی خیابانی و آتش بیاری برخی افراد در آن معرکه گفت: اشتباه بزرگ آنها هتک حرمت در روز عاشورا بود که خروش انقلابی و شور حسینی مردم را برانگیخت و بساط فتنه را جمع کرد، فتنه ای که معلوم شد دعوای احمدی نژاد و موسوی و به خاطر تقلب نبوده است؛ بلکه تقلب در واقع رمز آشوبی بود که افرادی برای مدیریت آن هم آموزش دیده بودند و هم پولهای کلانی گرفته بودند.

وی با ارزشمند دانستن اقدام جوانان انقلابی و حزب الهی که بار روشنگری در برابرآن فتنه را به عهده گرفته بودند افزود: بصیرت زیادی لازم است که فریب نام و نشان ها و عناوینی چون جانباز جنگ و سابقه انقلابی گری و همراهی با امام را نخوریم، جانبازی و انقلابی گری و همراهی با امام تا زمانی ارزشمند است که آن افراد بر همان اصول و مبانی قبلی پایبند باشند، نه اینکه خودشان پشیمان شده باشند و امروز بخواهند با استفاده از عناوین و القاب سابق، به مقابله با انقلاب و ولایت بپردازند! هم چنان که در فتنه ۸۸ برخی فریب این عناوین را خوردند. اگر بعضی سیاسیون ما پیر شده اند و پشیمان از گذشته خود، اما جوانان انقلابی امروز را نباید افراد سنگر ندیده و جبهه نرفته بخوانند چرا که بر اساس وصیت حضرت امام (ره) میزان حال فعلی افراد است.
ارسال نظرات
آخرین اخبار