مسئول کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح:

جوانان ایرانی با ۱۳درصد امکانات در قلعه خیبری صدام را از جا کندند

مسئول کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح در یادواره شهدای گمنام رودبار جنوب و بزرگداشت عملیات خیبر با بیان اینکه اطلاعات در رابطه با دفاع مقدس اجمالی است، گفت: در عملیات خیبر ۱۳درصد امکانات در اختیار جنگ قرار گرفت و۱۳درصد مردم در جنگ شرکت و جان خود را فداکردند و بقیه در ناز ونعمت بودند و از ثمرات جنگ بهره بردند.
کد خبر: ۸۸۲۹۷۷۰
|
۰۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۳
به گزارش " پایگاه اطلاع رسانی سپاه ثارالله "   اولین یادواره شهدای گمنام شهر زهکلوت و بزرگداشت عملیات خیبر شب گذشته به همت گروه فرهنگی تبلیغی بیان و با همکاری ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان رودبارجنوب در سالن حوزه شهدای زهکلوت برگزار شد.
این مراسم با خیرمقدم گویی توسط حجت الاسلام محمد محمدی نور امام جمعه شهر زهکلوت و سخنرانی سردار  پاسدار سیدمحمد باقرزاده، فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح همراه و روایتگری حجت الاسلام سید محمد میر علی اکبری، خانواده معظم شهدا و اقشار مختلف مردم و مسئولان برگزار شد.
در این مراسم از برندگان مسابقه شعر،دلنوشته و عکاسی تجلیل وبه برگزیدگان هدایایی تقدیم شد و از دانشنامه شهداء گمنام شهر  زهکلوت رونمایی شد.

شهدای گمنام شهر زهکلوت در جنوب استان کرمان متعلق به عملیات والفجر یک در منطقه فکه است که ۲۱ فروردین ۱۳۶۲ در سن ۱۷ سالگی به درجه رفیع شهادت نائل آمد. شهید دیگر این منطقه در سن ۲۹ سالگی و ۲۰ بهمن سال ۱۳۶۴ در عملیات والفجر هشت در منطقه فاو به شهادت رسید. دیگر شهید گمنام شهر زهکلوت ۱۷ ساله و در عملیات خیبر در جزیره مجنون سوم اسفند ۱۳۶۲ به شهادت رسید که امسال همزمان با سالروز رحلت پیامبر اکرم(ص)در این شهر تشیع و تدفین شدند.

سردار سید محمد باقر زاده مسئول کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد وخاطر شهداء گمنام وشهدای عملیات خیبر گفت: عملیات خیبر تحت شرایطی انجام شد که کشور ما تحت فشارهای سیاسی ونظامی دنیا بود که چرا صلح ساختگی صدام را قبول نمی کنیم.

وی با بیان اینکه عملیات خیبر در شرایطی به کشور تحمیل شد که ما در جنگ شهرها وجنگ اقتصادی و زدن سکوهای نفتی در خارک بودیم،اظهارداشت: در ماجرای عملیات خیبر برتری دشمن در بحث سلاح های مرگبار بود در زمینی که ما وارد می شدیم ما را درو می کردند و زمینه نفوذ ما صفر بود.

فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح بیان داشت: در سال۶۱ عراق رفت داخل یک قلعه ودر جنگ را بست ولی جوانان ایرانی با کمترین امکانات نفوذ ودر قلعه خیبری صدام را از جاکندند.

وی با بیان اینکه عملیات خیبرباید بازتابی شود گفت: برخی ها معمولا با عملیات ها انتزاعی برخورد می کنند که این درست نیست ما باید حوادث را باتوجه به تاریخ آن بازنگری کنیم.

سردار باقرزاده خاطر نشان کرد: قضیه دفاع مقدس ریشه تاریخی دارد متاسفانه در کشور ما جوانان کتابهای تاریخی را کمتر می خوانند و اطلاعات آنها در رابطه با دفاع مقدس اجمالی است در صورتی که اطلاعات دفاع مقدس دست آموز است و می تواند در زندگی ما راه گشا باشد.

وی بیان کردذ: عبرت از یک حادثه باعث رشد یک جامعه می شود و تداوم این عبرتها باعث بصیرت می شود خود عبرت موجب رشد جامعه می شود ما باید حوادث را مرور کنیم.

مسئول کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: در عملیات خیبر ۱۳درصد امکانات در اختیار جنگ قرار گرفت و۱۳درصد مردم در جنگ شرکت و جان خود را فداکردند و بقیه در ناز ونعمت بودند و از ثمرات جنگ بهره بردند.

سردار باقر زاده در پایان افزود: دشمنان ما واقف هستند که امام ما نترس بود و ملت را هم به همین منوال بار آورد و حجاب و عفاف فاطمی زنان ماست که مدافع حرم تربیت می کند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار