نایب رئیس مجلس شورای اسلامی:

بصیرت با آگاهی و علم و در کوران مشکلات حاصل می‌شود

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کسانی می‌توانند کشور را اداره کنند که از بحران‌ها گذشته باشند و امتحان خود را پس داده باشند، گفت: بصیرت با آگاهی، علم، درگیری و در کوران مشکلات و گرفتاریها بودن حاصل می‌شود و کسی که بصیرت دارد از علم برخوردار است.
کد خبر: ۸۸۳۸۱۱۰
|
۲۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۸
به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، مسعود پزشکیان در همایش «تعامل سازنده با جهان و اقتصاد مقاومتی» در همدان اظهار داشت: علت بیشتر گرفتاری‌های امروز کشور این است که افراد متناسب با توانمندی‌ها و به درستی برای مناصب انتخاب نمی‌شوند.

پزشکیان بیان کرد: در زمانی که وزیر بودم در هر بخشی که وارد می‌شدم از من رهنمود طلب می‌کردند بعد از وزارت وقتی درخواست می‌کردم که بگذارید با شما همکاری کنم نمی‌گذاشتند و می‌گفتند دستور است که اجازه ندهیم و بعد از برکناری حتی برای جهت‌گیری یک بیمارستان نمی‌توانستم نظر دهم در حالی که شخصیت و علم من همان میزان است.

وی با اظهار تأسف از اینکه روزی در این مملکت به شخصی بها داده می‌شود و او را بالا می‌کشند و روز دیگر او را به زیر می‌کشند، گفت: با این کار مملکت را از وجود افراد عالم، کارشناس و با تجربه محروم می‌کنیم در حالی که کشور برای رشد این افراد سرمایه گذاری کرده و فرصت‌های مطالعاتی رابرای آنها فراهم کرده است.

پزشکیان عنوان کرد: در برخی از مناصب افرادی که هیچ تجربه‌ای از آن کار را ندارند بر سر کار می‌آوریم و همین افراد سیستم را بهم می‌ریزند و اکنون نیز بهم ریخته‌اند و کسی نسبت به این انتصاب‌ها معترض نشد، ضمن اینکه نمی‌توان توسعه را با افراد نادانف جاهل و بی‌تجربه اداره کرد.

وی با بیان اینکه کسانی می‌توانند کشور را اداره کنند که از بحران‌ها گذشته باشند و امتحان خود را پس داده باشند، افزود: بصیرت با آگاهی، علم، درگیری و در کوران مشکلات و گرفتاریها بودن حاصل می‌شود و کسی که بصیرت دارد از علم برخوردار است.

پزشکیان گفت: اگر می‌خواهیم کشور را به جایی برسانیم، قدم اول احترام به کارشناسان و افراد عالم و مجرب است.

وی با اشاره به اینکه ادعاهای زیادی از صداقت، عدالت و راستی در مملکت داریم افزود: از سوی دیگر چه چیزهایی را در جامعه می‌بینیم و بین گفتار، رفتار و عملی که در جامعه ظهور و بروز می‌یابد اکنون چقدر فاصله وجود دارد در حالی که خداوند رفتار ما را معیار قرار داده است.

پزشکیان با اشاره به اینکه کنار زدن افراد بدون علم و آگاهی در مسندهای مختلف خیانت به کشور است، بیان کرد: بعد از وزارت برای خدمت به جاهای مختلفی از جمله تبریز مراجعه کردم ولی نگذاشتند، بعد به دنبال حرفه خود در جراحی رفتم، پس اگر می‌خواهیم مملکت به جایی برسد باید برای عالمان و افراد مجرب احترام قائل شویم چرا که بدون استفاده از این افراد امکان برون رفت از هیچ مشکلی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه مشکلات اقتصادی کشور پیچیده‌تر از یک عمل جراحی قلب و دیگر مسائل جامعه است، عنوان کرد: برخی در حوزه‌های مختلف نظر می‌دهند در حالی‌که هر حرفه‌ای کارشناس خود را دارد، و این کارها مشکلات اقتصادی و اجتماعی امروز را پدید می‌آورد و بعد به دنبال مقصر مشکل می‌گردیم.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اعتدال به معنی کنار آمدن نیست و بر اساس عدالت رفتار کردن است، گفت: اعتدال حق کسی را نگرفتن و احترام به همه افراد در جایگاه‌های خود است، گفت: در این صورت جامعه آرام شده و صلح برقرار میشود.

پزشکیان تصریح کرد: قوانینی که تصویب کردیم سبب شده با مشکلات مواجه شدیم در جایی با مشکل اشتغال و منابع و غیره مواجه هستیم، پس در تقسیم منابع بی‌عدالتی رخ داده و ما در این حوزه مقصر هستیم نه کس دیگری.

وی عنوان کرد: از منظر علمی امکان ندارد که جامعه‌ای با دنیا قطع رابطه کند و پس از آن رشد و توسعه پیدا کند، در طول تاریخ نمی‌توان قوم و ملیتی را یافت که با بستن مرزها توسعه یافته باشد.

پزشکیان با بیان اینکه تاریخ اسلام بر مبنای هجرت رسول اکرم(ص) است که نشان از اهمیت این موضوع دارد، گفت: تغییر و تحول و رشد و شکوفایی با هجرت، رفتن و دیدن آغاز میشود و به همین دلیل است که مبنای تاریخ اسلام هجرت پیامبر(ص) از مکه به مدینه در نظر گرفته شده است، ضمن اینکه دنیا در حال رشد و توسعه است و کسی که نمی‌تواند آن را ببیند نابینا است.

وی با اشاره به اینکه هرکاری که انجام می‌دهیم ادعا می‌کنیم که بهترین طرح و پروژه در منطقه است، افزود: آیا افرادی که این ادعا را دارند منطقه را دیده‌اند که چنین سخنی را می‌زنند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه راه آهن، قطار، جاده‌ و هرچه می‌سازیم باید برترین در منطقه باشد، تا به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر چشم انداز 20 ساله ‌برسیم، اظهار داشت: اما واقعا آنچه می‌سازیم برترین در منطقه نیست و باید واقعیت را در جامعه دید.

پزشکیان با بیان اینکه باید بینیم تا بتوانیم بهترین پروژه را در هر حوزه‌ای اجرا کنیم، عنوان کرد: اگر ما با دنیا رابطه خود را قطع کنیم به پیشرفت و توسعه دست نمی‌یابیم.

وی با اشاره به اینکه باید افق دید خود را بالاتر ببریم، گفت: باید افق دید خود را بالاتر ببریم تا بتوانیم تولیدات خود را در منطقه و در دنیا به فروش برسانیم و در این راستا نباید افراد بی‌سواد را بر افراد باسواد حاکم کرد و باید بر اساس عدالت رفتار کنیم.

پزشکیان بیان کرد: سخنان مقام معظم رهبری در اقتصاد مقاومتی در خصوص تعامل با دنیا است و بر این اساس برای شکوفایی اقتصاد بر اساس سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تعامل با منطقه و دنیا لازم است و این تعامل میسر نمی‌شود مگر از طریق شیوه‌های علمی، ضمن اینکه امکان ندارد دشنام داد و مرگ گفت و تعامل کرد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه تصریح کرد: باید چارچوب‌ها را برای برقراری تعامل ایجاد کرد و منافع را در نظر گرفت ضمن اینکه تعامل با دنیا باید برمبنای برد- برد باشد و هر دو طرف برنده باشند و به منافع مشترک دست یابند تا عدالت اعمال شود.

وی با تأکید بر اینکه هر فرد باید برای رشد و تعالی جامعه تلاش کند، عنوان کرد: بیکاری‌ها و گرفتاری‌ها در این دولت ایجاد نشده است ضمن اینکه مصیبت و بیکاری‌ها خلق‌الساعه رخ نمی‌دهد و مسبب آن خود ما هستیم.

پزشکیان با اشاره به اینکه در دولت قبل 70 اقتصاددان به رئیس دولت مشاوره و تذکر دادند و رئیس دولت آنها را به بحث دعوت کرد، تصریح کرد: اقتصاد علم است و همه افراد در آن آگاهی و تخصص ندارند و این مورد اتفاقاً توهین به شعور مردم است و بعد آن افراد را از جلسه بیرون کنیم به این بهانه که چرا این حرف را بیان کردید.

وی با بیان اینکه این مورد مشکل توسعه و اقتصاد مملکت است، گفت: دشمنی و خشونت جز بهم‌ ریختگی و ناآرامی ارمغان دیگری ندارد و باید اعتدال را به عنوان عدالت در نظر بگیریم.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار