۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
02:54
کد خبر : 8844268
۰۹:۴۵

۱۳۹۶/۰۱/۱۸

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام از روستاهای زلزله زده فریمان بازدید کرد

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با هدف ابلاغ سلام مقام معظم رهبري و دلجويي از اهالي روستاهای زلزله زده فريمان از اين مناطق بازديد كرد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی، محسن رضايي در جمع برخي مسئولان، نيروهاي امدادي و مردم با بيان اين كه عنايت ويژه امام هشتم(ع)، موجب شد تا شاهد كمترين خسارات در اين مناطق باشيم گفت: با وجود اين كه زلزله فريمان با زلزله هاي بم و رودبار كه بين 6 و 7 ريشتر بودند، برابري مي كند اما خوشبختانه ميزان خسارات اين منطقه قابل مقايسه نيست.رضايي خطاب به نيروهاي خدمات رسان و به ويژه مسئولان شهرستان فريمان گفت:موضوعاتي همچون برقراري امنيت، حفظ آرامش مردم و مديريت صحيح بحران بايد مورد توجه قرار بگيرد.

رضايي با تقدير و تشكر از زحمات سپاه پاسداران كه از همان ساعات ابتداي بروز حادثه در مناطق زلزله زده حاضر شدند گفت: خوشبختانه هماهنگي بسيار خوبي بين ساير نيروهاي خدمات رسان مانند هلال احمر ،آستان قدس و ... به چشم مي خورد.

وي در ادامه  گفت: با توجه به تخريب بيشتر منازل روستاييان در مناطق زلزله زده ،انشالله در روزهاي آينده يكي از خيريه هاي بزرگ براي خدمات رساني به مردم و كمك به بازسازي مناطق زلزله زده حضور مي يابد.
 
شايان ذكر است در اين بازديد دبيرمجمع تشخيص مصلحت نظام از 3 روستاي رزمگاه، سرچشمه و دوقلعه براشک بازدید کرد و روستاييان با تشكر از خدمات رساني خوب و به موقع هلال احمر و سپاه و بسيج و به وي‍ژه آستان قدس رضوي سلام و تشكر و قدرداني خود را از توجه مقام معظم رهبري به وي اعلام داشتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید