۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
00:58
کد خبر : 8890642
۰۸:۳۳

۱۳۹۶/۰۵/۰۱

روسیه طرح تحریم های جدید علیه موسکو و تهران را بشدت محکوم کرد

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه در واکنش به طرح تحریم های جدید دولت امریکا علیه موسکو و تهران، آن را محکوم کرد و گفت: این برخورد امریکا باعث پیچیده تر شدن روابط موسکو واشنگتن می شود.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری بسیج، دیمیستری پسکوف، سخنگوی ریاست جمهوری روسیه در واکنش به طرح تحریم های جدید دولت امریکا علیه موسکو و تهران، آن را محکوم کرد و گفت: این برخورد امریکا باعث پیچیده تر شدن روابط موسکو واشنگتن می شود.

دیمیتری پسکوف به خبرگزاری "اسپوتنیک" گفت دیدگاه مسکو نسبت به طرح تحریم ایران، روسیه و کره‌شمالی در کنگره آمریکا، شدیدا منفی است.

به گزارش تسنیم، روز شنبه قانونگذاران دموکرات و جمهوری‌خواه آمریکایی بر سر جزئیات طرح جامع تحریم‌های ایران، روسیه و کره شمالی به توافق رسیدند.

نسخه اولیه این طرح تحریمی که گفته می‌شود این هفته به رأی گذاشته خواهد شد، در سایت مجلس نمایندگان آمریکا منتشر شده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید