مدیرکل دامپزشکی استان همدان:

عشایر یکی از مصادیق اقتصاد مقاومتی هستند

مدیرکل دامپزشکی استان همدان گفت: یکی از مصادیق اقتصاد مقاومتی عشایر هستند که با کمترین امکانات بیشترین بهره را به جامعه ما می‌رسانند.
کد خبر: ۸۹۳۲۴۸۲
|
۱۹ مهر ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۷

عشایر یکی از مصادیق اقتصاد مقاومتی هستندبه گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، محمودرضا رسولی در همایش سران ایلات و بزرگان ایلات و طوایف عشایری ضمن تبریک هفته دامپزشکی، اظهار داشت: یکی از مصادیق اقتصاد مقاومتی عشایر هستند که با کمترین امکانات بیشترین بهره را به جامعه ما می‌رسانند و با وجودی که ۲ درصد از جمعیت را شامل می شوند یک چهارم دام کشور را دارا هستند.

وی گفت: در مجموع استان همدان حدود ۸۵ هزار دام سنگین و ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار دام سبک هست که از این میزان ۴۵۰ هزار رأس دام عشایر است که در استان ما یک قسمتی از سال را سپری می کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان همدان در ادامه با ارائه گزارش سال ۹۵ ابراز داشت: در مجموع خدمات ما به عشایر در سال ۹۵ در دو بخش است یک بخش در مناطق ییلاقی که در استان ما حضور دارند و بخشی نیز زمانی که در مناطق قشلاقی در استان‌های کرمانشاه، خوزستان، ایلام و لرستان مستقر می شوند.

وی عنوان کرد: همه ساله نیز در مناطق ییلاقی و هم در مناطق قشلاقی اکیپ‌هایی برای خدمات‌رسانی اعزام می کنیم که سال گذشته حدود ۷ اکیپ به مناطق قشلاقی اعزام کردیم.

رسولی تصریح کرد: در نتیجه تلاش‌هایی که انجام شد بیش از ۳ میلیون و ۲۵۸ هزار نوبت سر، واکسیناسیون برای دام‌های عشایر انجام شده است.

وی در ادامه گفت: واکسن‌هایی که برای دام‌های عشایر در این دو منطقه تزریق شده از واکسن ppr که مورد درخواست بسیاری از عشایر است تا واکسن آبله بزی که برای پیشگیری از بیماری‌ها استفاده می شود و سایر واکسن‌ها شامل واکسن آگالاکسی، واکسن آستروتوکسی، واکسن بروسلوز گوسفند و بز Fd، واکسن‌های عمومی آبله، تب برفکی، شارین، هاری و غیره و درصدی که ما در استان داریم نسبت به آن واکسیناسیونی است که برای عشایر استفاده می کنیم.

مدیرکل دامپزشکی استان همدان عنوان کرد: در مجموع ۴۱ درصد واکسنی که برای دام عشایر تزریق می‌شود در همدان انجام شده که  برابر دستورالعمل‌هایی است که سازمان دامپزشکی به ما ابلاغ می کند و این نشان دهنده بهایی است که به دام عشایر می دهیم.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۹۵ یک میلیون و ۶۰۰ هزار نوبت سر واکسیناسیون داشتیم که انجام شد و در مناطق قشلاقی یک میلیون و ۷۵۸ هزار نوبت سر واکسیناسیون انجام دادیم

رسولی ابراز داشت: برای واکسن ppr  ۲۳۶ هزار نوبت سر آبله بزی، ۱۷۸ هزار و ۶۰۰ نوبت سر واکسیناسیون انجام شد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار