۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
07:13
کد خبر : 8958657
۱۶:۰۲

۱۳۹۶/۰۹/۱۴
رئیس دانشگاه فردوسی مشهد:

۷ درصد تولیدات علمی کشور مربوط به خراسان رضوی است

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد بیان داشت: ۷ درصد تولیدات علمی کشور مربوط به استان خراسان رضوی است و پارک علم و فناوری مشهد در بخش فناوری جزء سه پارک اول کشور است.
به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی، محمد کافی ظهر امروز در نشست خبری  هفته پژوهش در دانشگاه فردوسی مشهد،  از برگزاری جشنواره رقابتی پژوهش در هفته پژوهش خبر داد و گفت: در این جشنواره  مرکز پژوهشی، مرکز تحقیق و توسعه، مرکز رشد شرکت‌های دانش‌بنیان برتر و واقفین پژوهش و فناوری معرفی می‌شوند.

وی ابراز داشت: ۷ درصد تولیدات علمی کشور مربوط به استان خراسان رضوی است و پارک علم و فناوری مشهد در بخش فناوری جزء سه پارک اول کشور است.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به اینکه طرح مأموریت گرایی پژوهش از سوی وزارت علوم به دانشگاه فردوسی داده شده است، افزود: این دانشگاه جزو سه دانشگاه برتر کشور محسوب می‌شود.

کافی به وقف علم و فناوری و کمک خیران و واقفین در این عرصه اشاره کرد و گفت: این کمک‌ها کافی نیست و باید وقف در این حوزه محتوا سازی و فرهنگ‌سازی شود.







گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید