وی ادامه داد: با توجه به افق برنامهریزی انجام شده، فعالیتهای صنعتی و تولیدی در هرمزگان افزایش مییابد و پیش بینی میشود شش هزار کامیون جهت حمل و نقل کالا در بندرعباس تردد کنند.
استاندار هرمزگان افزود: در این شهرک به همه نیازهای نیروی انسانی حمل و نقل جادهای توجه میشود تا از پراکندگی و رها شدن کامیونها در سطح شهر جلوگیری شود.
همتی تصریح کرد: شهرک حمل و نقل یکی از مجموعههای مهم شهر بندرعباس و پشتیبان تولید و تامین کننده خدمات واجب و ضروری و همچنین تاثیرگذار در عملیات حمل و نقل کالا از بندر شهید رجایی است.
وی بیان داشت: باید همه نهادها و دستگاهها به این شهرک نگاه ویژهای داشته باشند و دستگاههای زیرساختی همچون برق، آب، مخابرات و گاز با نگاه به افق آینده، زیرساختهای آن را به شکلی ایجاد کنند که در آینده بتوان این شهرک را توسعه داد.
استاندار هرمزگان خاطرنشان کرد: شهرک حمل و نقل بندرعباس، بزرگترین شهرک حمل و نقل در کشور است و در ایران چنین مجموعهای بینظیر است و اشتغال و تحرک اقتصادی بسیار خوبی ایجاد میکنند و انتظار داریم تا سال آینده به طور کامل به بهرهبرداری برسد.
همتی اضافه کرد: شرکتهای بخش حمل و نقل کالا مجموعه کم نظیری در این شهرک ایجاد کردهاند و احداث این مجموعه بزرگ از ضرورتهای شهر بزرگ بندری و استراتژیک بندرعباس است و همه باید کمک کنیم این مجموعه هرچه سریعتر به بار بنشیند و هرچه زودتر تکمیل شود.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به درخواست سرمایهگذاران شهرک حمل و نقل بندرعباس برای تکمیل این شهرک ۹۰ میلیارد تومان تسهیلات اختصاص مییابد که این تسهیلات برای تکمیل زیر ساختها و بخشهای خدماتی و عمومی در این شهرک هزینه میشود.
استاندار هرمزگان افزود: برای تکمیل طرحهای برق و آبرسانی به این شهرک نیز چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از محل کمکهای استانداری پرداخت میشود و با اختصاص کمکهای استانداری و پرداخت تسهیلات شهرک حمل و نقل بندرعباس تا پایان سال ۹۷ باید به بهرهبرداری برسد.
همتی گفت: ادارات ثبت اسناد و منابع طبیعی و آبخیزداری نیز موظف هستند سند ۱۰۰ هکتار باقی مانده اراضی این شهرک را صادر کنند.
استاندار هرمزگان همچنین از بخشهای مختلف شهرک حمل و نقل بندرعباس بازدید و عملیات احداث مهمانسرای این شهرک نیز با حضور دکتر همتی آغاز شد.