امام جمعه بوئین‌زهرا:

برای توسعه اقتصادی باید نگاهمان را به فرهنگ کار تغییر دهیم

امام جمعه بوئین‌زهرا اذعان کرد: تا زمانی‌که فرهنگ کار، تولید و مصرف در کشور اصلاح نشود ما نمی‌توانیم شاهد تحقق اقتصاد مقاومتی و بهبود شرایط اقتصادی در کشور باشیم.
کد خبر: ۸۹۶۸۸۸۰
|
۰۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۹

حجت‌الاسلام محمدهمایون زرینه امام جمعه شهرستان اقبالیه، در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری بسیج در قزوین پیرامون وضعیت بد اقتصادی کشور اذعان کرد: متاسفانه چند سالی است کشور ما با معضل بحران اقتصادی مواجه است و باید هرچه سریعتر به فکر راه‌ چاره‌ای در این زمینه بود.
وی در ادامه تصریح کرد: تعطیلی مراکز تولیدی، تعطیلی کارخانه‌ها، تحصیل جوانان و عدم وجود شغل کافی باعث شده ما با آمار بالایی از جوانان بیکار در کشور مواجه شویم که بسیار نگران‌کننده و نشانگر آن است که اقتصاد در ایران رونق خوبی ندارد.
امام جمعه شهرستان بوئین‌زهرا اقتصاد ایران را اقتصادی بیمار دانسته و ابراز داشت: اقتصاد ایران وابسته به اقتصاد تک‌محصولی نفت است و تا زمانی که نگاهمان به نفت باشد وضعیت اقتصادی همین بوده و بهبود نخواهد یافت.
زرینه اقتصاد بیمار کشور را تنها وابسته به شرایط امروز ندانسته و تبیین کرد: بیماری امروز کشور یک بیماری مزمن و طولانی است و تا وقتی که نگاهمان به بازار نفت باشد یقینا اوضاعمان بهبود نخواهد یافت.
وی مطرح کرد: برای بهتر شدن اوضاع اقتصادی کشور باید فرامین مقام معظم رهبری را نه تنها به عنوان یک راهکار بلکه به عنوان یک درمان حتمی و همیشگی در نظر داشت و بدان عمل کرد.
امام جمعه شهرستان بوئین‌زهرا توضیح داد: امروز باید اقتصاد ما در کشور مقاوم‌سازی شود و مردم هم باید حداکثر تلاش خود را برای برای تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور به کار بگیرند.
زرینه با اشاره به اقتصاد کشورهایی چون چین و ژاپن تبیین کرد: تا زمانی‌که فرهنگ کار، تولید و مصرف در کشور اصلاح نشود ما نمی‌توانیم شاهد تحقق اقتصاد مقاومتی و بهبود شرایط اقتصادی در کشور باشیم.
وی ادامه داد: برای تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور مردم نقش اول را دارند هر چند که دولت نیز می‌تواند نقش بسیار تاثیرگذاری را در این زمینه داشته باشد.
امام جمعه شهرستان بوئین‌زهرا خاطرنشان کرد: دولتمردان باید برنامه‌‌ریزی دقیقی را نسبت به شرایط اقتصادی کشور تبیین کرده و فرهنگ حداکثر تولیید و حداقل مصرف را در کشور نهادینه کنند.
زرینه متذکر شد: فرهنگ ما بسیار جای کار دارد چراکه تحصیل فرد را از انجام بسیاری از کارها باز داشته و افراد تحصیلکرده کارهای یدی را در شان خود نمی‌دانند.
وی در خاتمه یادآور شد: برای توسعه اقتصادی کشور ما باید بیکاری را یک ننگ بزرگ برای خود و جامعه بدانیم و در مقابل نگاهمان را به فرهنگ کار تغییر دهیم.
1005/ت30/ب

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار