دشمنان از اشراف اطلاعاتی جمهوری اسلامی و مقابله با جنگ سایبری عصبانی است

امروز باید مراقب باشیم، جمهوری اسلامی وارد جنگ سایبری و اطلاعاتی شده که توانسته شکست سنگینی به آمریکا، موساد و انگلیس بزند و آن‌ها از سربازان گمنام ما عصبانی هستند.
کد خبر: ۸۹۷۴۱۶۴
|
۲۳ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۲

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، در عصر حاضر که به اعتقاد بسیاری از اندیشمندان و محققان، عصر انقلاب اطلاعات فناوری ارتباطات است، فناوری اطلاعات و ارتباطات در همه زوایای زندگی انسان نفوذ کرده وزندگی او را تغییر داده است.

ماهیت جنگ‌ها هم همپای تحولات بنیادی در ماهیت سایر پدیده‌های اجتماعی و فرهنگی، علمی و فناورانه، اقتصادی و سیاسی توأمان در حال دگرگونی است.

این پدیده جوامع بشری را با مفاهیم جدیدی مانند جنگ‌افزارهای اطلاعاتی و الکترونیکی، راهزنان رایانه‌ای و فضای سایبرنتیکی آشنا کرده است.

به گفته بسیاری از صاحب‌نظران عصر ارتباطات و فناوری‌های مربوط به آن موجب ظهور آسیب‌ها و تهدیدهای جدید در حفاظت از اخبار و اطلاعات حساسی امنیتی، سیاسی، اقتصادی و نظامی شده است به‌گونه‌ای که هرفرید مونکلر یکی از محققان حوزه جنگ‌های نوید استدلال می‌کند که جنگ در این عصر با دوران گذشته فرق کرده و بازیگران غیردولتی از جمله تروریست‌ها، جنگ‌سالاران، کودکان و ... با استفاده از امکاناتی که انقلاب اطلاعات و فناوری ارتباطات در اختیار آن‌ها قرار داده است وارد جنگ شده‌اند.

در عصر انقلاب اطلاعات و ارتباطات و در جنگ‌های آینده برخلاف عصر صنعتی حصول پیروزی علاوه بر جنبه نظامی و صنعتی شامل پیروزی سیاسی هم خواهد بود یعنی ممکن است دشمن از نظر نظامی شکست بخورد اما از نظر سیاسی با بهره‌برداری از تسهیلات این عصر به حیات و مبارزه ادامه دهد.

در عصر اطلاعات و ارتباطات جنگ به‌طور بی‌سابقه‌ای از طریق رسانه‌های جمعی انجام می‌شود همچنین از سوی دیگر فضای جنگ وسعت و ارتفاع یافته است.

با وجود اینکه در گذشته جنگ‌ها در سه بعد زمینی، هوایی و دریایی انجام می‌گرفت اما امروز بعد چهارم یعنی جنگ الکترونیکی و سایبرناتیک هم به آن افزوده‌ شده است.

در جنگ‌های الکترونیکی و سایبرناتیکی زمان جنگ کوتاه‌تر، اجرای آن ناگهانی و شمار جنگ‌افزارها افزایش‌یافته است، در این جنگ‌ها خبری از رویارویی نظامی نیست بلکه در آن پراکنده کردن قوا، ناهمگون‌سازی و دولت‌زدایی مطرح است.

جنگ‌های نوین به‌وسیله ابزارهای نوین ارتباطی مانند رسانه‌های جمعی، اینترنت، ماهواره و غیره در فضای مجازی رخ می‌دهد.

فضای مجازی، فضایی است که تحت تأثیر انقلاب اطلاعات و فناوری ارتباطات که وجه مشخصه آن فرامکانی و فرازمینی بودن آن است به وجود آمده، جنگی که در این فضا اتفاق می‌افتد جنگی متأثر از انقلاب اطلاعات و فناوری ارتباطات است که آن را بانام جنگ مجازی می‌شناسیم.

جنگ مجازی یکی از اشکال جنگ‌های نوین و دارای ویژگی‌های خاص خود است، برای بررسی بیشتر ابعاد این جنگ و با توجه به اینکه غرب تمام هجوم خود را علیه جمهوری اسلامی ایران در این زمینه به کار گرفته به گفت‌وگو با حسن شوب‌چاری کارشناس ارشد علوم سیاسی و علم استراتژیک، محقق و پژوهشگر علم استراتژیک پرداخته‌ایم.

برای پاسخ به این سؤال ابتدا پیشینه‌ای از عملیات‌های سری سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا خصوصاً سرویس اطلاعات مرکزی آمریکا CIA، سرویس اطلاعاتی انگلیس MI6 و سرویس جاسوسی موساد می‌پردازم.

تعدادی از کشورهای دنیا مثل کوبا، ونزوئلا، کره شمالی، سوریه، ایران و کشورهای دیگر گرایش ضد غربی داشتند.

طی سال‌های 2000 الی 2006 تعدادی از اندیشمندان دنیا بعد از بررسی‌هایی اعلام کردند حدود 20 الی 21 کشور در آینده تهدیدی برای غرب خصوصاً آمریکا و منافع غرب در جنوب غربی آسیا یا خاورمیانه به‌حساب می‌آیند که تصمیم گرفته شد طی فرایندی 20 ساله تا سال 2026 از طریق جنگ سخت، جنگ نیمه‌سخت و جنگ نرم حکومت‌ها را عوض یا تفکر سردمداران این کشورها را تغییر دهند که شاهد بودیم بسیاری از این کشورها مورد حمله قرار گرفتند.

افغانستان مورد حمله قرار گرفت، صدام در عراق سرنگون شد و در سوریه هم عملیات بزرگ و جهانی معروف به «لانه زنبور» اجرایی شد که رسانه‌های رسمی 36 کشور و رسانه‌های غیررسمی نام 72 کشور که به داعش نیروهای تسلیحاتی، پزشکی، خدماتی و غیره ارسال کردند تا بتواند سوریه را از بین ببرد.

جبهه احرارالشام، گروه دموکرات، جنبش ارتش آزاد از گروه‌های داخلی بودند که معمولاً افسران و مستشاران نیروهای داخلی و نیروهای اجاره‌ای کشورهای مثل چچن، لهستان، صربستان، مراکش و کشورهای شاخ آفریقا تشکیل شدند.

اما چرا غرب تمام هجوم خود را به کار گرفت تا بتواند جمهوری اسلامی ایران را از بین ببرد، برآوردی که غرب انجام داد نشان‌دهنده آن بود ایران در سال 1414 یا سال 2030 تبدیل به ابرقدرت می‌شود.

نحوه تشخیص و پارامترهای این موضوع هم زمینه تحقیقات انرژی هسته‌ای، تحقیقات موشکی و پدافند و موشک بالستیک و تحقیقات بخش هوافضا بود که این سه پارامتر در مورد جمهوری اسلامی ایران صدق می‌کرد چرا که ایران توانستند دز زمینه انرژی هسته‌ای، موشکی و هوافضا خود را به‌جایی برساند که غرب را شکه کند ایران در آینده ابرقدرت خواهد شد.

به همین خاطر غرب تصمیم گرفت در همه زمینه‌ها چه حوزه دیپلماسی و چه حوزه نظامی بتواند به ایران فشار وارد کند به همین دلیل بحث برجام و 5+1 را مطرح کرد.

در حوزه نظامی و جنگ سخت هم رئیس سابق سازمان موساد رژیم صهیونیستی در شام‌بیکام انگلیس مواردی را در مورد جمهوری اسلامی مطرح کرد، این شخص گفت: ما در سوریه طی فرایند عملیات لانه‌زنبوری و هجوم داعش توانستیم تمام قوای نظامی ایران، دقت کنید، تمام قوای اطلاعاتی و جاسوسی ایران را معطوف به سوریه و حملات داعش کنیم، بعدها داعش گسترش پیدا کرد و به سمت عراق رفت و ما توانستیم ایران را در سوریه و عراق مشغول کنیم تا بتوانیم ایران را از فکر نیروگاه‌ها، پدافند نیروگاه‌ها و جریانات مختلف دیپلماسی آزاد کنیم.

ویروس استاکس‌نت یکی از ویروس‌های پیشرفته در جهان است و هر  کسی که بگوید که طبق ویروس استاکس‌نت به ما حمله نشده، صحت نداشته، می‌تواند به مستند «روزهای صفر» به کارگردانی الکس گیبنی مراجعه کند.

در این مستند از مقامات مختلف آمریکایی و انگلیسی سرویس‌های اطلاعاتی، امنیتی و جاسوسی سؤالاتی در مورد این ویروس شد و این مقامات تأکید کردند و شرح دادند که به ایران و خصوصاً پایگاه‌های هسته‌ای ایران حمله کردند.

ویروس استاکس‌نت یکی از ویروس‌های فوق پیشرفته‌ای است که به خاطر هزینه‌بر بودن و راه انتقال خاص به درون شبکه رایانه‌ای و شبکه‌های امنیتی نیروگاه‌ها نیاز به مشارکت کشورهای پیشرفته و سرمایه‌گذار برای حمایت و ساخت دارد.

طبق بررسی‌های انجام‌شده 17 کشور دنیا از ویروس استاکس‌نت پشتیبانی کردند تا این ویروس در طی زمان 2 تا 2.5 سال تهیه شود.

قبل از ارائه اطلاعات بیشتر درباره این ویروس، خوب است به پایه اقدامات جریان سایبرناتیک در دنیا هم اشاره‌ای داشته باشم.

حدود 18 سال پیش در سال‌های 2000 و 2001 پایه اقدامات جنگ سایبرناتیک در دنیا صورت گرفت که یک جنگ فراگیر ویروسی بود که در آن زمان ویروسی به نام آی لاو یو (I LOVE YOU) بیش از 13 میلیارد دلار تنها به خود آمریکا خسارت وارد کرده است.

تهیه ویروس استاکس‌نت از سال 87 کلیک خورد و تا سال 89 فرایند دو و نیم ساله‌ای را طی کرد.

عملیات هدایت این ویروس توسط پنتاگون و شخص خود اوباما رئیس‌جمهور وقت آمریکا صورت می‌گرفت و واحد 8200 اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی که درزمینهٔ جنگ سایبری و عملیات روانی بسیار تبحر دارد به‌گونه‌ای که نیروهای آموزش‌دیده مسلط به زبان فارسی هم دارند کار انتقال این ویروس را بر عهده داشتند.

حال که هدایت عملیات و انتقال ویروس مشخص شد در پشت پرده هم نیروهای عملیاتی جی سی اچ کیو (GCHQ) سرویس ام آی سیکس (MI6) انگلیس این ویروس را وارد نیروگاه‌های هسته‌ای ما کردند.

رئیس سازمان سیا هم در آن زمان ادعا کرده بود که ما در ایران توانستیم هزار سانتریفیوژ را تخریب کنیم که این بسیار برای ما ارزشمند است.

سرعت چرخش سانتریفیوژ 300 متر بر ثانیه است و در صورت بالا یا پایین شدن این عدد باعث انفجار می‌شود.

زمانی که این ویروس تزریق می‌شود درصورتی‌که سرعت چرخش از 300 متر پایین‌تر رود گازهای داخل لوله فرایندی ایجاد می‌کند که گاز یخ شده و باعث انفجار لوله می‌شود و این گاز بسیار خطرناک سبب انفجار سانتریفیوژ می‌شود همچنین درصورتی‌که ویروس وارد شد سرعت چرخش بیش از 300 متر بر ثانیه می‌شود که این موضوع هم افزایش دما سانتریفیوژ را در پی دارد که گاز در آن حالت بازشده و انفجار ایجاد می‌شود.

این اتفاقات در حالی رخ می‌دهد که در اتاق کنترل نمایشگر داده‌ها تمامی اطلاعات را نرمال نشان می‌دهد.

از ویژگی‌های این ویروس برنامه پذیر و غیرقابل‌کنترل بودن است چرا که زمانی که این ویروس وارد سیستم می‌شود غیرقابل‌کنترل است و طی فرایند خاصی که بنا به ملاحظات امنیتی نمی‌توان آن را بیان کرد دانشمندان ما در حوزه جنگ سایبرناتیک توانستند این ویروس را خنثی کنند.

متأسفانه در سال‌های اخیر و با توجه به فرمایشات مکرر رهبر معظم انقلاب درباره بحث نفوذ در دستگاه‌های تصمیم گیر و تصمیم‌ساز که این دستگاه‌ها در سرنوشت دکترین‌های اداره مختلف کشور تأثیرگذارند، شاهد نفوذ افراد دوتابیعتی و برخی از عوامل هدایت شده سرویس‌های دشمن غربی بودیم.

نفوذ به‌صورت کلی در سطح کلان در دو محور عملیاتی یعنی"نفوذ رخنه‌ای و نفوذ جلبی" وارد حکومت‌ها، دولت‌ها و... می‌شود.

متأسفانه در سال‌های اخیر کشور عزیز ما و مراکز حساس و حیاتی هم از این آسیب که بدان "حفره‌های امنیتی" گویند آسیب دید.

این ویروس توسط عوامل نفوذی که در اصطلاح جاسوسی به آن "دبل اجنت Dabel Ejent" گویند (بنا به ملاحظات امنیتی از آوردن اسامی تیم عملیاتی ـ جاسوسی انتقال ویروس در سیستم‌عامل و رایانه مرکزی اتاق کنترل و...نیروگاه خودداری می‌کنم) این حفره امنیتی یک جاسوس، دوتابیعتی بود که توانست با نفوذ در مراکز اتمی ایران و انتقال آن سبب آسیب به تعدادی از سانتریفیوژها شود.

یکی از حملاتی که در گذشته رخ داد در حوزه راه‌آهن سریع و سیر آنکارا به استانبول است که مورد حمله سایبرناتیک قرار گرفت.

این حمله سبب افزایش فشار قطار سریع و السیر شد که فاجعه انسانی به بار آورد و میلیاردها دلار هم هزینه داشت.

تیم تحقیقات عیب‌یابی که آمدند نتوانستند عامل تروریستی سایبرناتیک را شناسایی کند که به دلیل غیرقابل ردیابی بودند این ویروس است.

یکی از دلایل به کار بردن این ویروس‌ها کشته دادن و ایجاد خرابی‌های بسیار در جنگ نظامی است همچنین با توجه به وضعیت حال حاضر منطقه جنوب غرب آسیا و کشورهای اسلامی آمریکا جایگاه منفوری گرفته است و کشورهای مورد حمله واقع‌شده نمی‌توانند در دادگاه بین‌المللی ادعای حقوق کنند، جنگ سایبرناتیک بهترین گزینه برای حمله شده است.

نمونه دیگر حملات سایبرناتیک، حمله به نیروگاه فوق محرمانه هسته‌ای در حومه شهر جیپور هند بود که سبب بالا رفتن متغیرهای سرعت در سانتریفیوژ شد که باعث انفجار 1200 سانتریفیوژ صنعتی و کشته شدن 38 دانشمند و محقق شده است که همچنان نتوانستند علل این حادثه را مشخص کنند.

متأسفانه اندیشه غلطی در برخی از افراد درون کشور وجود دارد و آن‌هم اندیشه غرب‌گرایانه این افراد است، این افراد اصلاً انرژی هسته‌ای را بومی نمی‌دانند و اعتقاد دارند انرژی هسته‌ای در جمهوری اسلامی ایران از عبدالقدیرخان پاکستانی خریداری‌ شده است اما سؤالی که از این افراد دارم این است اگر این فناوری بومی نبود چرا سازمان موساد و CIA اقدام به ترور دانشمندان هسته‌ای ما کردند.

خواسته‌ام از افرادی با این اندیشه پاسخ به این سوال است.

در علوم نظامی و برخی ارتش‌های دنیا خصوص ارتش آمریکا جنگ سایبری موج چهارم جنگ محسوب می‌شود و امروزه جنگ سایبری در کنار جنگ زمینی، دریایی و هوایی قرارگرفته است.

عراق هم از دیگر کشورهایی است که موردحمله سایبرناتیک از طرف آمریکا قرار گرفت.

آمریکایی‌ها صدام را یک‌مهره سیاه فرض کردند چرا که می‌دانستند دارای سامانه‌های موشکی است و حتی چندین بار اعلام کرده بود من رژیم صهیونیستی را مورد هدف قرار می‌دهم اما این رژیم پیش‌دستی کرده و نیروگاه اتمی رژیم صدام را هدف قرارداد و در جنگ عراق بسیاری از دانشمندان اتمی و موشکی عراق را ربود و به غرب فرستاد.

در جنگ سایبرناتیک عراق، آمریکایی‌ها با فرایندی موفق شدند برای مراکز دفاعی عراق دستگاه‌های اسکنر، کپی، کامپیوتر، مانیتور و بسیاری از سیستم‌عامل‌های آلوده به بدافزاری تهیه کنند که مجهز به رادارها و انتقال‌دهنده داده‌ها و اطلاعات بود.

زمانی که جنگ آمریکا برای سرنگونی صدام کلید خورد آمریکایی‌ها با فشردن یک دکمه ارتباط ماهورهای، باسیم و بی‌سیم بین ارتش عراق را کاملاً قطع کردند به‌گونه‌ای که فرماندهان با نیروهای خود هیچ ارتباطی نداشتند.

یکی از دلایلی که فرمانده ارتش عراق با فرمانده تکریت ارتباط نداشت به خاطر همین موضوع بود و آمریکایی‌ها در جنگ سایبرناتیک توانستند عراق را در حوزه مخابراتی از کار بیاندازند.

اختلال و از کار انداختند رادارهای موشکی عراق دیگر ضربه آمریکا به عراق بود که با مختل کردن جی‌پی‌اس و جی‌آی‌اس سامانه‌ها و پایگاه‌های موشکی صدام حتی یک موشک هم شلیک نکرد.

حال سؤالی پیش می‌آید، آمریکا ادعا کرده بن‌لادن را کشته و صدام را هم اعدام کرده اما آیا برای روشنفکران، محققان و جریانات دانشجویی سؤال شده که جسد صدام کجا دفن شده و تیم اعدام صدام کجاست، من می‌توانم بگویم بن‌لادن همچنان زنده است و این فرایندی است که آمریکایی‌ها در اعدام صدام به کار بردند (همان شعار الله‌اکبر هنگام اعدام صدام) به این دلیل بود که ادعا کنند ما صدام را نکشتیم و مسلمانان این کار را انجام دادند.

به‌عنوان پیش‌زمینه قبل از اشاره به این سؤال باید توضیحی در مورد آنچه در خبرها در خصوص هواپیمای بدون سرنشین ایگل و آر کیو 170 دیدیم و شنیدیم مطرح کنم.

این دو مدل هواپیمای بدون سرنشین از پایگاه‌های افغانستان و پاکستان به پرواز درآمده و اقدام به عملیات شناسایی می‌کردند تا جایی که هواپیمای آر کیو 170 مجهز به بمب هم بود و چند نمونه عملیات پهبادی به خاک جمهوری اسلامی ایران هم شده بود.

هواپیمای بدون سرنشین ایگل از خلیج‌فارس روی ناوگان آمریکایی به پرواز درآمده و برای سه نوبت وارد ایران شد که اقدام به فیلمبرداری و شناسایی از مناطق فردو، آب‌سنگین اراک و پارچین تهران کرده بود.

این هواپیما توسط دلیرمردان هوانیروز شکار شده بود که یک لاشه آن در فرودگاه امام، قسمتی در سمنان و قسمتی در شمال مازندران و در دریای خزر سقوط کرده بود.

هواپیمای بدون سرنشین آر کیو 170 هم در طور اطلاعاتی پدافند هوایی قرارگرفته و بدون کوچک‌ترین ضربه‌ای به زمین نشانده شد.

صریحاً توضیح می‌دهم جنگ سایبری (Cyber war) جنگ بسیار مهمی است و ما باید دشمن مقابل خود را بشناسیم.

بله در آینده هم باید ببینیم دشمن به ما حمله خواهد کرد و هرگز یکجا نمی‌نشیند تا شاهد پیشرفت ما باشد.

اینترنت در کشور آمریکا زیر نظر سازمان نظامی از مجموعه وزارت دفاع است که ژنرال سه ستاره نیروی هوایی فرمانده نظامی به نام ژنرال کیت الکساندر فرمانده نظامی اینترنت هست.

این آقا رئیس سازمان NSA و رئیس سیستم فرماندهی جنگ سایبری ارتش آمریکا هم هست و در عملیات مشترک سایبری علیه ایران هم دخالت داشت.

اینترنت تحت کنترل سازمان NSA آمریکا است که آقای اسنودن یکی از کارکنان فراری این سازمان است.

سازمان NSA آمریکا در جاده مریلند قرار دارد، 9 هکتار زیرزمین و دارای 11 هزار ابرکامپیوتر هست که روزانه 3.5 میلیارد داده را بررسی می‌کند همچنین آمریکایی‌ها به این سازمان مغز جهانی می‌گویند.

ما هم باید آماده‌باشیم، سیستم پدافندی، عملیات سایبری و مرکز تحقیقات پیشرفته ضد تروریسم جمهوری اسلامی ایران حتماً باید آماده باشند.

طبق فرایندی که از داده‌ها و اطلاعاتی که به‌دست‌آمده قرار است عملیات گسترده ویروسی دیگری انجام شود که در زمینهٔ ساختاری و پدافندی مأموریتی 9 گانه به CIA داده‌شده بود که در حال انجام کار و تحقیقات در حوزه‌های پالایشگاه‌ها، حمل‌ونقل، ریل کشی، کشتی‌رانی، سدها، نیروگاه‌های برق، راکتورهای هسته‌ای هستند.

عملیاتی که آمریکا مدعی شده در آینده انجام خواهد داد به گفته رئیس سرویس اطلاعات آمریکا عملیات استاکس‌نت در مقابل آن‌یک شوخی، بازی و سرگرمی بود.

این عملیات بانام نیتروزئوس و بانام اختصاری (NZ) جنگ سایبرناتیکی زیست محیطی-اکوسیستمی است که برای آن میلیاردها دلار هزینه شده و ما هم باید آماده‌باشیم.

آنها ادعا کردند که روی شبکه‌های ارتباطی و مخابراتی، سیستم‌های دفاعی و هواپیمایی و شبکه برق و حمل‌ونقل مختل ایجاد کنند.

ما باید هوشیار باشیم و نباید از این جنگ بترسیم، باید سیستم‌های پدافندی خود را قوی‌تر کنیم.

دانشمندان و محققان ما، ضداطلاعات نیروگاه‌ها، حفاظت نیروگاه‌ها و حراست تمامی دستگاه‌ها باید هوشیاری کامل داشته باشند و توجیه عملیاتی شوند تا مثل ویروس استاکس‌نت اول ضربه نخوریم و آسیب نبینیم بعد مقابله‌به‌مثل کنیم.

امروز باید مراقب باشیم، جمهوری اسلامی وارد جنگ سایبری و اطلاعاتی شده که توانسته شکست سنگینی به آمریکا، موساد و انگلیس بزند و آن‌ها از سربازان گمنام ما عصبانی هستند.

موضوع نشست هواپیمای ریگی ضربه سنگینی به دولت‌مردان آمریکا زد.

اس تی اس (STS)- نام مختصر سازمان روی سازمان‌های اطلاعاتی و جاسوسی موساد، MI6 انگلیس و CIA آمریکا- ضربه سنگینی از سربازان گمنام ما در موضوع جاسوسان در فرودگاه شیراز یا درباره جیسون رضاییان و بسیاری دیگر از عوامل مطرح‌ شده دیدند.

به‌عنوان کارشناس می‌توانم این ادعا را داشته باشم که ایران در جنگ اطلاعاتی بسیار قدرتمند است بنده همین‌جا از مردم ایران تقاضامندم همان‌گونه که امام راحل فرمودند: «همه ما باید یک جامعه اطلاعاتی باشیم» همان‌گونه که در هشت سال دفاع مقدس، در دفاع از حرم و... پشتیبان ولایت و انقلاب بودیم در این موضوع هم باشیم.

توصیه بنده به دولت‌مردان و بزرگان کشور عزیز خودم این است که این جنگ را جدی بگیرند دشمن‌ روی جمهوری اسلامی ایران و نقاط ضعف و قوت شبکه برق، حمل‌ونقل، ارتباطات، سیستم‌های مالی و هواپیمایی تمرکز دارد باید دست در دست هم دهیم، انشاالله در این جنگ هم پیروز خواهیم شد چرا که موضوعی نیست که از عهده سربازان گمنام ما خارج باشد.

ارسال نظرات
آخرین اخبار