۱۳ / شهريور / ۱۴۰۵ - 04 September 2026
12:26
کد خبر : 8997389
۲۲:۳۳

۱۳۹۶/۱۲/۱۵
مدیر عامل گروه صنعتی خالص سازان:

صداقت و سخاوت را باید از درخت آموخت

صداقت و سخاوت را باید از درخت آموخت، چرا که درخت به همه انسانها در هر جایگاهی که باشند، بخشش می کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، مدیر عامل گروه صنعتی خالص سازان در مراسم روز درختکاری شرکت خالص سازان که با حضور غلامرضا تقی لو رییس هیئت مدیره و دکتر بهزاد لازمی قائم مقام مدیرعامل  و پرسنل این مجموعه برگزار شد گفت: روز درختکاری ، روز کاشتن صداقت در هستی است.

یوسف مرادلو با بیان اینکه از اول خلقت  بشر با درخت انس و از نعمات با ارزش آن بهره برده است، افزود:  در کتاب آسمانی ما بارها  از درخت یاد شده است و این حکایت از ارزشمندی این نعمت بزرگ الهی است .

وی اظهار داشت: صداقت و سخاوت را باید از درخت آموخت ، چرا که درخت به همه انسانها در هر جایگاهی که باشند ، بخشش می کند .

مدیر عامل گروه صنعتی خالص سازان تصریح کرد: روز درختکاری بیانگر آن است که ما باید نگاه مان را به طبیعت عوض کنیم  و با طبیعت مهربان باشیم و در حفظ  و حراست از آن جدیت به خرج دهیم .

مرادلو ، طبیعت را بزرگ معلم انسانها برشمرد و گفت: انسان باید از طبیعت الگو بگیرد ، چرا که  طبیعت جهان هستی نرمی و بخشندگی است .

وی اظهار داشت: باید عین درخت برای اطرافیان خود مفید بود تا دیگران از برکات وجودی ما بهرمند شوند .

مدیر عامل گروه صنعتی خالص سازان از همه همشهریان و مردم طبیعت دوست کشورمان خواست تا در حفظ و حراست از محیط زیست بیش از پیش فعال باشند و از ریختن آشغال به طبیعت خودداری کنند .

 

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید