دکتر فرمانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در همدان با اشاره به پیشرفتهای اخیر در حوزههای مختلف علم و تکنولوژی اظهار داشت: نانوفناوری به عنوان یک علم جدید در چند سال اخیر تاثیر شگرفی بر توسعه پیشرفت علوم مختلف داشته است.
وی با اشاره به نقش نانوفناوری و کابرد آن عنوان کرد: با توجه به نقش مهم این علم میتوان قرن حاضر را قرن نانو نامید.
دبیر کنگره ملی نانوفناوری در حوزه سلامت، به نقش دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی در پیشرفت و توسعه صنعت جامعه اشاره کرد و افزود: این مراکز در کشورهای پیشرفته صنعتی به استقبال علم نوین نانو رفته و نه تنها این علم را در جامعه خود توسعه دادهاند بلکه با توجه به نقش مهم ارتباط بین صنعت و دانشگاه توانستهاند شرکتها و استارت آپهای مختلفی را در حوزه نانوفناوری راهاندازی کنند.
وی با بیان اینکه کشور ما در رتبهبندی جهانی در حوزه نانوفناوری جایگاه مناسبی دارد، گفت: انجام پروژههای محصول محور و اقتصادی در کشور همگام با پیشرفت جهانی ضروت دارد تا بتوان گامی مؤثر در راستای تولید ملی برداشت.
فرمانی اضافه کرد: این مهم بدون گردهمایی اندیشمندان و محققین این حوزه و برگزاری همایشهای ملی و بین المللی برای همفکری میسر نخواهد شد.
وی در همین راستا از برگزاری نخستین کنگره ملی نانوفناوری در حوزه سلامت در همدان خبر داد و تاکید کرد: این کنگره با گردهمایی محققین، اندیشمندان، نخبگان، کارآفرینان و فناوران در حوزههای محختلف نانوفناوری برگزار میشود.
دبیر کنگره ملی نانوفناوری در حوزه سلامت با بیان اینکه این همایش بستر مناسبی را برای تبادل نظر و انتشار جدیدترین آثار پژوهشی محققان حوزه نانو را فراهم آورده است؛ در خصوص اهداف اجرایی کنگره اضافه کرد: ارائه آخرین دستاوردهای علمی کاربردی فناوری نانو در علوم سلامت شامل علوم پزشکی، دارویی، دندانی و بهداشتی، فراهمسازی بستر مناسب برای تعامل و هماندیشی بین متخصصان و پژوهشگران در حوزههای علوم سلامت و بحث و تبادل نظر در مورد چشمانداز علم نانو در علوم سلامت از مهمترین اهداف برگزاری این مراسم است.
وی با اشاه به اینکه این کنگره به مدت دو روز در حوزه پزشکی و سلامت برگزار خواهد شد، تصریح کرد: این گنگره به همت دانشکده علوم پزشکی همدان معاونت تحقیقات و فناوری در تاریخ 19 و 20 اردیبهشت ماه در مرکز همایشهای دانشگاه علم پزشکی همدان برگزار میشود.
فرمانی در خصوص محور های اصلی کنگره گفت: محورهای اصلی این همایش شامل نانو فناوری در علوم پزشکی و زیست فناوری، نانو فناوری در علوم دندان، علوم داروی و نانو فناوری در علوم بهداشتی و محیط زیست است
وی با بیان اینکه پس از فراخوان برگزاری کنگره 250 مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال شد به برنامههای پیشبینی شده در این کنگره اشاره و عنوان کرد: نمایشگاه جانبی کارگاه آموزشی، سمینار آموزشی، بازدیدهای تفریحی و تجلیل از مقالات برتر از برنامههای پیشبینی شده در اجرای کنگره است.
دبیر کنگره ملی نانوفناوری در حوزه سلامت از تشکیل اولین شورای توسعه علم وفناوری سلول های بنیادی در همدان خبر داد و یادآرو شد: همزما ن با برگزاری نخستین کنگره نانوفناوری در حوزه سلامت اولین شورای توسعه علم و فناوری سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی در همدان تشکیل میشود که این شورا در غرب کشور برای نخستین بار تشکیل میشود و استانهای معدودی در کشور این شورا را تشکیل دادهاند.
انتهای پیام/