وی افزود: 52 هزار هکتار از سطح اراضی استان به کشت محصولات سبزی و صیفیجات اختصاص دارد.
مدیر زراعت جهادکشاورزی هرمزگان با تاکید بر اینکه یک میلیون و 650 هزار تن تولید عملکردی استان است، خاطرنشان کرد: تنوع محصولی در این استان بسیار بالاست که ایدهآل میباشد.
امیریزاده با اشاره به اینکه بیش از 90 درصد دانههای روغنی را از طریق واردات تامین میکنیم، ادامه داد: بایستی در کشت کلزا سطح و عملکرد را افزایش دهیم.
به گفته وی، کشت کلزا در سه سال اخیر از 270 هکتار به 2 هزار و 370 هکتار رسیده است.
مدیر زراعت جهادکشاورزی هرمزگان همچین تصریح کرد: بالغ بر 90 دستگاه ریزدانهکار به صورت یارانه برای کشت محصولات کلزا و گندم در اختیار کشاورزان قرار گرفته است.
امیری زاده با اشاره به رشد 22 درصدی کشت گندم نسبت به سال گذشته گفت: استان هرمزگان بالغ بر 62 درصد کشت گندم در سال جاری داشته است.
وی افزود: سعی بر این است که وابستگی به واردات دانههای روغنی را کاهش دهیم و هرمزگان جزء 3 استان برتر کشت کلزا در سال گذشته بوده و پیشبینی میکنیم در سالجاری نیز جزء استانهای برتر در کشت کلزا باشیم.
مدیر زراعت جهادکشاورزی هرمزگان در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به خشکسالی 20 ساله در استان و کمبود منابع آب بایستی به سمت کشتهای استراتژیک همانند گندم، کلزا و کینوا با آبیاری کم برویم.
انتهای پیام/88032/