۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
07:43
کد خبر : 9043500
۰۹:۰۹

۱۳۹۷/۰۵/۱۵
مسئول سازمان بسیج اصناف سپاه امام رضا(ع):

شناسایی فروشندگان کالای ایرانی از اولویت‌های کاری ماست

مسئول سازمان بسیج اصناف سپاه امام رضا(ع) شناسایی فروشندگان کالای ایرانی (طرح کاسبان امین) از اولویت‌های کاری ماست.
محمد هادی قوی پنجه،  در نظارت ستادی خود از حوزه پنج اصناف سپاه ناحیه یاسر مشهد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در خراسان رضوی؛ تصریح کرد: بیانات حضرت امام خامنه‌ای (حفظه الله) از سال ۸۹ تاکنون و نامگذاری‌های سال با عنوان‌های متعدد اقتصادی، حاکی از اهمیت ویژه ایشان به مبحث اقتصاد مقاومتی و تولید داخلی است. لازمه‌ی موفقیت در این زمینه این است که مسوولین و بخصوص عامه مردم خرید‌های خود را از محصولات داخلی انتخاب و در میان خود تبلیغ کنند.

قوی پنجه با اشاره به نقش بسیج اصناف جهت اعتلای تولید داخلی و مصرف کالای ایرانی گفت: ابلاغ طرح‌های ابتکاری در سطح استان به حوزه‌های مقاومت بسیج اصناف، تشکیل کمیته‌ای بین بسیج اصناف و اتاق اصناف، مرتبط کردن اتحادیه‌ها با مراکز تولید کالای ایرانی و شناسایی فروشندگان کالای ایرانی (طرح کاسبان امین) از مواردی است که سازمان بسیج اصناف به آن توجه دارد.

این مقام مسوول با اشاره به طرح «کاسبان امین» بیان داشت: اگر فروشندگان ما محصولات داخلی را تبلیغ و به فروش برسانند به اشتغالزایی در کشور کمک شایانی کرده و به واسطه آن همه ما با خرید کالا‌های ایرانی مانع از بیکاری جوانانمان می‌شویم و زمینه را برای رونق اقتصادی  و اشتغال آینده سازان کشور نیز فراهم خواهیم کرد.

 وی در پایان از زحمات و تلاش‌های سروان پاسدار امیر رحمی فرمانده حوزه پنج اصناف سپاه ناحیه یاسر و بسیجیان و شورای این حوزه تشکر و قدردانی نمودند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید