وی افزود: در بررسی های اولیه مشخص شد احدی از کارکنان بانک مربوطه از طریق دسترسی غیرمجاز به کاربری احدی از همکاران خود مبالغ زیادی را به حساب های دیگر منتقل کرده است و بلافاصله کارآگاهان پلیس فتا با هماهنگی مرجع قضایی کارمند مورد اشاره را که بیخبر از اعلام شکایت بانک بود و هنوز در محل کار حضور داشت، دستگیر و به پلیس فتا دلالت دادند.
فرمانده انتظامی استان کردستان ادامه داد: در بررسی های اولیه، کارشناسان پلیس فتا با جمع آوری مستندات لازم به این نتیجه رسیدند که متهم عمل مجرمانه را در سه مرحله طراحی و اجراء کرده است که در مرحله اول متهم در اقدامی، پیامک یک شرکت معتبر با گردش مالی بالا و ۶۸ مشتری بانک را که دارای گردش مالی پایین بودند را غیر فعال و با باطل کردن کارت های صادره قبلی، کارت های جدید به تعداد ۶۸ فقره را صادر می کند.
خرم نیا یادآور شد: در مرحله دوم متهم با به دست آوردن رمز کاربری احدی از همکاران خود از حساب شرکت معتبر مبلغی بالغ بر ۱۶۰ میلیارد ریال به صورت غیر مجاز برداشت و به حساب ۶۸ نفر از مشتریان بانک که دارای حساب هایی با موجودی پایین بودند واریز می کند.
وی بیان کرد: در مرحله سوم نیز متهم قصد تبدیل وجوه اختلاس شده به طلا و ارز را داشت که تا مبلغ چهار میلیارد ریال را نیز موفق شده بود و این مبلغ را به طلا و دلار تبدیل کرده و مابقی وجوه در کارت باقی مانده بود.
فرمانده انتظامی استان کردستان گفت: پس از جمع آوری مستندات و ادله جرم، متهم در بازجویی های فنی و علمی به بزه انتسابی معترف شد که قصد خروج از کشور را داشته اما دستگیر شد.
خرم نیا اظهارداشت: با اقدام سریع کارشناسان پلیس فتا وجوه اختلاس شده به حساب شرکت مسترد و متهم با قرار وثیقه مناسب بازداشت و به اتهام دسترسی غیر مجاز و برداشت غیر مجاز از حساب های بانکی، جعل داده های رایانه ای و کلاهبرداری رایانه ای روانه زندان مرکزی سنندج شد.
وی به مدیران دستگاه های دولتی و خصوصی توصیه کرد: حتما به کارکنان خود حفظ و نگهداری اطلاعات رایانه ای را آموزش دهند و رعایت موارد ایمنی مثل حفظ پسوردهای کاربردی که در اختیاری دارند را تاکید کنند که کارکنان در حفظ و نگهداری رمز کاربری خود نهایت دقت را معمول و به صورت دوره ای نسبت به تغییر رمز حساب کاربری خود اقدام کنند.