۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
05:08
کد خبر : 9071697
۱۶:۵۸

۱۳۹۷/۰۸/۰۴
آیت الله علم الهدی:

دیپلماسی عمومی شیعه مبتنی بر محوریت عشق است

امام جمعه مشهد بیان داشت: دیپلماسی عمومی شیعه مبتنی بر محوریت عشق است.
به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی؛ سید احمد علم الهدی در خطبه‌های نماز جمعه مشهد که در بارگاه منور رضوی برگزار شد اظهارکرد: امام رضا(ع) آغازگر حیات اجتماعی شیعه بود‌ و وجود اجتماعی شیعه را تثبیت کردند و از آن روز جریان شیعه توسعه یافت و امروز این جریان در راهپیمایی اربعین تجلی پیدا می‌کند.
 
وی گفت: دیپلماسی عمومی شیعه مبتنی بر محوریت عشق است.

امام جمعه مشهد با اشاره به سخنان رهبری ابراز داشت: باید مسائل نظام شفاف باشد که این سخنان برای این است که اعتماد مردم را جلب و اعتمادشان به نظام را افزایش می‌دهد و آن‌ها به نظام و انقلاب وابسته می‌شوند.

وی عنوان داشت: در سیاست و امور اجرایی مشکلاتی داریم اما اینکه بعد از پنج سال شخص دوم دولت بگوید اختیار منشی خود را نداشتم به معنی رو راستی و شفافیت با مردم نیست. اگر واقعا اختیار انتخاب منشی خود را ندارید موانع را معرفی کنید. چرا در مقام خود باقی مانده اید؟!

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: اگر کسی با هر اقدامی سبب شود که اعتماد مردم به نظام سلب شود بزرگترین خائن به انقلاب است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید