خبرهای داغ:
یادداشت؛

جنگ جهانی یمن، آزمونی برای وجدان‌های زنده

بدون شک این روزها باید مسلمانان یکپارچه فریاد بزنند: «یمن پاره تن اسلام است» اما چرا کسی صحبت نمی‌کند؟! دنیا کجاست؟ سازمان ملل کجاست؟
کد خبر: ۹۱۰۳۵۰۸
|
۲۰ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۷:۰۹

به گزارش خبرگزاری بسیج،  این آمار را با دقت بخوانید: ۷۱۲ مسجد با هواپیما هدف قرار داده شد، بیش از ۷۶۳ مدرسه تخریب شد، ۲۲۳ مکان توریستی از بین رفت، ۱۱۳ دانشگاه هدف موشک قرار گرفته شد، بیش از ۵۰۰ تریلی غذا که برای روستاها غذا می‌آوردند در بین راه منهدم شدند، بیش از ۱۵ فرودگاه، ۱۴ بندر، ۳۰۷ مخزن آب بمباران شد، بیش از ۲۷۰ بیمارستان و بیش از ۴۰۰ هزار خانه بطور کامل نابود شد. این را بگذارید درکنار رقمی به وسعت بیش از ۲۳ هزار شهید و زخمی که غالبا هم کودک و زن بوده‌اند!

این آمار و ارقام برای جنگ‌های جهانی اول و دوم نیست. این اطلاعات عجیب حتی پیرامون جنگ تحمیلی عراق علیه ایران هم نیست. این آمار خسارت‌های جانی و مادی به ملت یمن طی ۳ سال اخیر است.

بدون شک این روزها باید مسلمانان یکپارچه فریاد بزنند: «یمن پاره تن اسلام است» اما چرا کسی صحبت نمی‌کند؟! دنیا کجاست؟ سازمان ملل کجاست؟ این همه از حقوق بشر صحبت می‌کنند و نشست‌هایی که درباره حقوق بشر تشکیل می‌دهند چرا لال شده‌اند؟ ملت‌های مسلمان و مردم چرا اقدامی نمی‌کنند؟ چرا ندای هل من ناصر ینصرنی مردم یمن را نمی‌شنوند؟! رپرتاژ ارسال مطلب برای آقای خاشقچی بیشتر بود یا برای مردم یمن؟! 

مگر نه این است که پیامبر می‌فرماید: «من اصبح و لم یهتم به امور المسلمین فلیسَ بمسلم». بدون تعارف از خودمان سوال بکنیم آیا مسلمانیم؟! آیا پیامبر؛ اسلام ما را به رسمیت می‌شناسد؟! نقش ما در جنگ نابرابر استکبار علیه یمن چیست؟! نکند دوست داریم جزء ساکتین باشیم! یا فکر می‌کنیم اگر مشکلات یمن داخلی است و به ما ربطی ندارد! نه برادر و خواهر مسلمان؛ مشکل یمن امتداد انقلابی است که ریشه در حماسه کربلا دارد. هر انقلابی که قرار است مثل انقلاب اسلامی ایران خار گلوی استکبار باشد مورد هجوم همه جانبه قرار می‌گیرد. وگرنه آنها با انقلاب مصر و لیبی کاری ندارند!

جبهه یمن جبهه کربلاییان قرن بیستم است. خوب اگر دقت کنید صدای علی اکبرها و قاسم‌های تاریخ را از یمن می‌شنوی؛ صدای غربت اهل حرم را؛ صدای تشنگی اطفال و فرزندان حرم را؛ و تو یا  با جبهه شمر و عبیدالله بن زیادی و یا با اصحاب آخرالزمانی سیدالشهداء. البته مردمی هم بودند که به کربلا نیامدند و تاریخ تا دنیا دنیاست آنها را مذمت می‌کند که بزدلانه‌ترین راه را برای آسایش ظاهری پیش گرفته بودند.

کاش حاج صادق آهنگران باز دم بگیرد: «کربلا منتظر ماست بیا تا برویم» و در عصر یخبندان انسانیت به یاری مردم مظلوم یمن بشتابیم. و با تشکیل لشکرهای سایبری برای حمایت رسانه‌ای، با برگزاری مراسم‌های حماسی و اجتماعات روشنگرانه پیرامون مظلومیت مردم یمن، تشکیل کمپین‌های مجازی و حقیقی جهت حمایت مالی و تجهیزاتی قدمی برداریم.

سپر از دست میانداز که جنگ است هنوز!

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار