۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
19:46
کد خبر : 9114834
۱۰:۵۴

۱۳۹۷/۱۲/۰۵

گروه‌های جهادی ناحیه مقاومت بسیج سپاه کمیل بار دیگر در میدان جهاد

به مناسبت دهه مبارک فجر و چهل سالگی انقلاب اسلامی گروه‌های جهادی بسیج سازندگی ناحیه کمیل در قالب سه گروه بهداشت و درمان، عمرانی و فرهنگی پا به میدان جهاد گذاشتند.
به مناسبت دهه مبارک فجر و چهل سالگی انقلاب اسلامی گروه‌های جهادی بسیج سازندگی سپاه ناحیه کمیل  برای خدمت به مردم روستانشین وحاشیه‌ شهرمشهد در قالب سه گروه بهداشت و درمان، عمرانی وفرهنگی پا در عرصه میدان گذاشتند.

روستا‌های سلطان آباد، رازون، حسین آباد و صید آباد از جمله روستا‌هایی بودند که توسط گروه جهادی شهدای مدافع حرم در عرصه‌ی بهداشت و درمان مورد خدمت قرار گرفتند، که جمعا در این روستا‌ها تعداد ۴۵۵ نفر توسط پزشک عمومی،۱۰۰ نفر توسط فوق تخصص اطفال،۱۲۰ نفر متخصص جراحی و ۸۰ نفر توسط متخصص اعصاب ویزیت و معاینه شدند.

در این میان گروه جهادی شیخ انصاری و گروه جهادی رضوی نیز با احداث خانه‌ی عالم ومرمت وبازسازی خانه‌ی معسر که دچار حریق شده بود، انجام خدمت نمودند.

گروه جهادی شهید دستغیب با پاکسازی طبیعت منطقه هفت حوض و خواجه مراد دین خود را به مردم و طبیعت ادا کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید