به گزارش خبرگزاری بسیج، پژوهشگران می گویند به احتمال بسیار زیاد در نزدیکی سیاره پروکسیما بی که نزدیک ترین سیاره به منظومه شمسی و کره زمین است، سیاره دیگری به نام پروکسیما سی نیز وجود دارد.
این سیاره بسیار غول پیکر بوده و ابعاد آن شش برابر کره زمین است.
این سیاره هم مانند سیاره پروکسیما بی به دور ستاره ای موسوم به Proxima Centauri می گردد. پروکسیما بی 4.2 میلیون سال نوری از زمین فاصله دارد و با این فاصله بسیار زیاد نزدیک ترین سیاره خارج از منظومه شمسی به کره خاکی به حساب می آید.
شناسایی این سیاره تازه توسط یک گروه از دانشمندان بین المللی صورت گرفته که تحت رهبری محققانی از یونان و ایتالیا فعالیت می کنند. پروکسیما سی هر 1900 روز یک بار به دور ستاره خود می گردد و فاصله آن از خورشیدش 1.5 برابر فاصله کره زمین از خورشید در منظومه شمسی است.
بر همین اساس بعید به نظر می سد که حیات در پروکسیما سی وجود داشته باشد و این سیاره غول پیکر یخی و فاقد هرگونه حیات است. در مقابل احتمال زیادی وجود دارد که پروکسیما بی سیاره ای دارای حیات باشد. زیرا فاصله آن از ستاره Proxima Centauri کم و بیش مناسب است.
ستاره شناسان برای کسب اطمینان از وجود پروکسیما سی در حال بررسی دقیق مدار طی شده توسط پروکسیما بی هستند. آنها معتقدند جاذبه پروکسیما سی تاثیرات خاصی بر روی مدار حرکت پروکسیما بی به دور Proxima Centauri دارد.