وی با اشاره به دستاوردهای سپاه پاسداران در عرصههای مختلف، افزود: تقویت روحیه جهادی و کار انقلابی در آحاد جامعه از نیازهای ضروری امروز کشور بهشمار میرود.
امام جمعه شهرستان قشم تصریح کرد: در این طرح باید آحاد مردم با محوریت مساجد در تامین حداقل یک «خانه» مشارکت داشته باشند و وجود بیش از 320 مسجد در سطح شهرستان قشم، ظرفیت بزرگی است که روحانیون و ائمه جماعت باید هرچه سریعتر نسبت به فراهمسازی بسترهای لازم جهت بهرهگیری از آن اقدام کنند.
رییس مجمع بسیج شهرستان قشم از پایگاههای مقاومت بسیج، کانونهای مساجد و هیأت مذهبی بهعنوان بازوان توانمند مساجد در ایجاد بسیج عمومی برای مشارکت در اجرای این طرح یاد کرد و ادامه داد: مصلی اقامه نمازجمعه بهعنوان قرارگاه فرهنگی شهر قشم از پیشگامان اجرای این طرح خواهد بود.
حجت الاسلام والمسلمین تارم اضافه کرد: بانکها و موسسات مالی موجود در جزیره نیز میتوانند با ساخت، تعمیر و تجهیز حداقل یک «مدرسه» در مناطق سیلزده در طرح جهاد همبستگی ملی شرکت کنند.
وی وجود بالغ بر20 هزار فعال اقتصادی،204 شرکت صنعتی، فعالیت حدود 12هزار واحد تجاری و سه هزار واحد غیرتجاری در جزیره قشم را یکی از ظرفیتهای برجسته این جزیره برای نقشآفرینی محسوس در اجرای طرح برشمرد و گفت: از این ظرفیت باید در حوزه تامین اقلام اساسی خانوادههای سیلزده استفاده شود.
امام جمعه شهرستان قشم مشارکت مردم و مسؤولان شهرستان در تجهیز و اعزام موکب انصارالمهدی(عج) قشم جهت امدادرسانی به مردم سیلزده را نمونهای موفق از مشارکت جمعی دانست و بیان کرد: سازمان منطقه آزاد و فرمانداری قشم از طریق استفاده ابزارهای در دسترس میتوانند نسبت به بسیج تمام صنایع، اصناف و بازاریان اقدام کنند.
حجت الاسلام والمسلمین تارم خاطرنشان کرد: وجود خیرین یکی دیگر از ظرفیتهایی است که جلب مشارکت آنان میتواند جزیره قشم را در شمار پیشگامان کمک به هموطنان سیلزده قرار داده و بتوان حقی را که بر گردن داریم ادا کنیم.
وی نقشآفرینی رسانهها و فعالان فضای مجازی شهرستان قشم در تبیین و تبلیغ طرح جهاد همبستگی ملی را خواستار شد و افزود: امواج محبت، همدلی و همبستگی ملت ایران در کمک به یکدیگر برای عبور از مشکلات بر سیل مخرب اخیر برتری یافته است.