حضرت علی اکبر(ع) نور دل و نور دیده ي حضرت فاطمه(س) است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج استان مرکزی از شازند؛ سرهنگ مهجوری در طی سخنان خود در جمعی از خواهران بسیجی در خصوص خصایص و سجایای اخلاقی حضرت علی اکبر(ع) خاطر نشان کرد: او از خوش بیانترین، شجاعترین و بااخلاقترینِ خاندان نبوت و بنی هاشم بوده است.
فرمانده سپاه شازند به وجود ارزشهای بالای اخلاقی انسانی در شخصیت حضرت علی اکبر(علیهالسلام) و نیز در میدان مقابله با الگوسازیهای جعلی دشمنان برای همراه کردن جوانان با خود اشاره کرد و گفت: الگوسازی یا اسطورهسازی در هر جامعه ای به آن بستگی دارد که ارزشهای آن فرد و الگو در جامعه وجود داشته باشد .
وی افزود:اگر عبادت در جامعه ای ارزش باشد، انسانهای عابد به بزرگ ترین الگوها تبدیل میشوند.
مهجوری ادامه داد: بنابراین پیش از اینکه افراد و مصادیق ارزشی معرفی شوند، باید ارزشها را تبیین و نهادینه کنیم، وقتی رشادت، صداقت، غیرت و حمیت و حق گرایی در جامعه ارزش شود، آنگاه حضرت علی اکبر(علیهالسلام) بهترین الگوی این ارزشها در میان نسل جوان میشوند.
ایشان تصریح کرد: بنابر این، باید صفات برجسته حضرت علی اکبر(علیهالسلام) را شناسایی و به جوانان معرفی کنیم، آنگاه خواهیم دید این الگو چه توانی برای عاشق کردن نسل جوان دارد.
سرهنگ مهجوری شجاعت، سخاوت و زیبایی حضرت علی اکبر (ع) را به عنوان سه ویژگی بارز آن بزرگوار ذکر کرد و اظهار داشت: این صفات نه تنها مورد تایید مردم آن روزگار بلکه مورد تایید مخالفان و دشمنان آل الله هم بود بطوری که معاویه در مورد حضرت علی اکبر (ع) می گوید: شایسته ترین افراد برای امر حکومت علی اکبر فرزند امام حسین علیهالسلام است که جدش رسول خدا(ص) است و شجاعت و سخاوت بنی هاشم را در خود جمع کرده است.
فرمانده سپاه شازند با اشاره به اهمیت نسل جوان به عنوان مهمترین سرمایه اجتماعی کشور ابراز کرد:جوانان ما در تمامی عرصه های کشور نقش دارند، چه در زمان جنگ تحمیلی که جوانان و نوجوانان به فرمان رهبر و امام خود برای نبرد به جبهه ها اعزام می شدند و تا مرز شهادت پیش می رفتند و چه امروز که بر علیه جبهه تهاجم فرهنگی دشمن مبارزه می کنند که باید از این نیروی عظیم به بهترین نحو استفاده شود.
وی افزود: نسل جوان، نسل پویای جامعه است و به همین دلیل ارزشمندترین سرمایه اجتماعی کشور محسوب می شوند .
سرهنگ مهجوری، خواستگاه جوانان متعهد و مبارز در انقلاب اسلامی را خانواده های معتقد ومسلمان دانست وگفت: اگر جوانان سیزده ساله انقلابی نارنجک به خود می بندد وبه زیرتانک می رود تا از میهن اسلامی خود درمقابل متجاوزان دفاع کند ریشه در تربیت اسلامی ودینی دارد.