۲میلیون دلار ارز صرفه جویی با تعمیر سوپر نفتکش ها درداخل کشور
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج هرمزگان، مدیرعامل شرکت عظیم گسترش هرمز روز پنجشنبه در این باره گفت: این بزرگترین شناوری است که در حوض تعمیرات این شیپ یارد قابل از آب گرفتن است و با پذیرش این شناور به ظرفیت نهایی حوض تعمیرات رسیدیم.
اسماعیل صادقی افزود: سوپر نفتکش دُر که جهت انجام تعمیرات دورهای به مجتمع ایزوایکو مراجعه کرده، دارای ۳۳۳ متر طول، ۶۰ متر عرض و ۳۰ متر و نیم ارتفاع و در تملک شرکت ملی تفتکش ایران است.
مدیرعامل شرکت عظیم گسترش هرمز اضافه کرد: تعمیرات موتورهای اصلی، رنگ و سند بلاست بدنه، تعویض نقاط آسیبدیده بدنه اصلی و تعمیر سیل (آببند) شفت و پروانه از جمله تعمیرات اساسی است که روی این شناور انجام شد.
صادقی با اشاره به سرویس تجهیزات تخصصی که برای اولین بار در کشور انجامشده است، افزود: سرویس PV ولوو، تنک کلینیگ ماشین و تعمیر و راهاندازی سیستم ICCP نیز برای نخستین بار در کشور انجام شد.
وی با اشاره به اهمیت اشتغالزایی در کشور، اضافه کرد: تعمیرات این شناور به طور مستقیم برای ۲۵۰ نفر و به شکل غیرمستقیم برای ۵۰۰ نفر تولید شغل کرد و تداوم اینگونه تعمیرات می تواند منجر به ایجاد اشتغال پایدار در منطقه شود.
مدیرعامل شرکت عظیم گسترش هرمز درباره برنامههای آتی شرکت عظیم گسترش هرمز گفت: حوض دیگری هم در مجموعه عظیم گسترش وجود دارد که از حوض تعمیرات بزرگتر است و باهدف نوسازی شناورها احداث شده و و درصدد هستیم با توسعه تأسیساتی این حوض را نیز به تعمیرات شناورهای شرکت ملی نفتکش اختصاص دهیم.
مدیرعامل شرکت عظیم گسترش هرمز اظهار امیدواری کرد: تا پایان سال ۹۸، در حدود ۲۴ کشتی در این شیپ یارد تعمیر شود که از این تعداد ۱۲ فروند از تانکرهای شرکت ملی نفتکش است.