مدیرکل اوقاف استان سمنان:
موکب بقاع متبرکه شش استان در مرز مهران رسماً آغار به کار کرد/ روزانه ۱۲ هزار پرس غذا طبخ و توزیع میشود
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان گفت: موکب امامزادگان و بقاع متبرکه استانهای سمنان، آذربایجان غربی، خراسان شمالی، گلستان، گیلان و ایلام در مرز مهران رسماً آغار به کار کرد و بر اساس برنامه ریزی انجام شده روزانه ۱۲ هزار پرس غذا در این موکب طبخ و توزیع میشود.
به گزارش خبرگزاری بسیج از استان سمنان، حجتالاسلاموالمسلمین اسماعیل تدینی اظهار کرد: در موکب امامزادگان و بقاع متبرکه از محل درآمد موقوفات مرتبط با عزاداری امام حسین (ع) در استانهای سمنان، آذربایجان غربی، خراسان شمالی، گلستان، گیلان و ایلام به زائران پیاده اربعین حسینی در پایانه مرزی مهران خدماترسانی میشود.
وی افزود: موکب امامزادگان و بقاع متبرکه استانهای سمنان، آذربایجان غربی، خراسان شمالی، گلستان، گیلان و ایلام در پایانه مرزی مهران در دو بخش فرهنگی و اسکان و تغذیه فعالیت خواهد داشت.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان تصریح کرد: آشپزخانه دائمی موکب امامزادگان در محل قدمگاه امامزاده ابراهیم قتال (ع) باهمت شش استان احداثشده تا طبخ غذا و توزیع بین زائران اربعین حسینی با کیفیت بهتری انجام شود.
وی به طبخ و توزیع روزانه ۱۲ هزار پرس غذا در این موکب اشاره و عنوان کرد: فرایند طبخ غذا از امروز در آشپزخانه جدیدالاحداث آغاز شده است و جهت طبخ غذا مواد اولیه موردنیاز توسط خیرین و موقوفات مرتبط در ۶ استان تهیه و به موکب ارسال شده است.
حجتالاسلاموالمسلمین تدینی گفت: دو وعده غذای گرم در وعدههای نهار و شام در موکب امامزادگان تهیه و بین زائران توزیع خواهد شد.
وی به اعزام حدود ۱۵۰ خادم از شش استان برای خدماترسانی به زائران حسینی در موکب امامزادگان در مرز مهران اشاره و خاطرنشان کرد: خدمترسانی در موکب آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه سازمان اوقاف به زائرین پیاده حرم امامحسین (ع) تا یک هفته پس از اربعین ادامه خواهد داشت. /ع
وی افزود: موکب امامزادگان و بقاع متبرکه استانهای سمنان، آذربایجان غربی، خراسان شمالی، گلستان، گیلان و ایلام در پایانه مرزی مهران در دو بخش فرهنگی و اسکان و تغذیه فعالیت خواهد داشت.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان تصریح کرد: آشپزخانه دائمی موکب امامزادگان در محل قدمگاه امامزاده ابراهیم قتال (ع) باهمت شش استان احداثشده تا طبخ غذا و توزیع بین زائران اربعین حسینی با کیفیت بهتری انجام شود.
وی به طبخ و توزیع روزانه ۱۲ هزار پرس غذا در این موکب اشاره و عنوان کرد: فرایند طبخ غذا از امروز در آشپزخانه جدیدالاحداث آغاز شده است و جهت طبخ غذا مواد اولیه موردنیاز توسط خیرین و موقوفات مرتبط در ۶ استان تهیه و به موکب ارسال شده است.
حجتالاسلاموالمسلمین تدینی گفت: دو وعده غذای گرم در وعدههای نهار و شام در موکب امامزادگان تهیه و بین زائران توزیع خواهد شد.
وی به اعزام حدود ۱۵۰ خادم از شش استان برای خدماترسانی به زائران حسینی در موکب امامزادگان در مرز مهران اشاره و خاطرنشان کرد: خدمترسانی در موکب آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه سازمان اوقاف به زائرین پیاده حرم امامحسین (ع) تا یک هفته پس از اربعین ادامه خواهد داشت. /ع
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار