به گزارش خبرگزاری بسیج، یکی از معاونان وزارت امور خارجه آمریکا به ارایه اطلاعات نادرست در مورد سابقه تحصیلی و کاری خود متهم شد.
انبیسی نیوز ادعا میکند: مینا چانگ، نسخهای از مجله تایم را با عکس چهره خود جعل و به دروغ ادعا کرده دانشآموخته دانشگاه هاروارد است.
او علاوه بر دیگر اظهارات گمراه کننده در زندگینامه خود در وبسایت وزارت امور خارجه و بخش سابقههای خود در وبسایت لینکدین (LinkedIn)، به عهدهدار شدن پستهایی در سازمان ملل اشاره کرده که اصلا وجود خارجی ندارد.
مجری شبکه انبیسی همچنین گفت او ادعا کرده است در کنگره و جلوی کنوانسیونهای دموکرات و جمهوریخواه شهادت داده است، گرچه هیچ مدرکی دال بر اثبات این ادعا وجود ندارد.
نه خانم چانگ و نه وزارت امور خارجه به درخواستهای ایندیپندنت برای اظهارنظر پاسخ ندادهاند.
در ویدئویی در وبسایت یک سازمان خیریه، خانم چانگ جلد مجله تایم با چهره خود به روی آن را جلوی دوربین نگاه داشته است. سخنگوی مجله تایم به انبیسی گفته است طراحی این جلد «واقعی نیست.»
زندگینامه وی در سایت وزارت امور خارجه که از زمان انتشار گزارش انبیسی نیوز بدون تغییر باقی مانده است، شامل ادعاهایی نظیر این است که او «دانشآموخته» دانشکده تجارت دانشگاه هاروارد است و مدارک لیسانسی از دانشگاه متودیست جنوبی (Southern Methodist Universit) و دانشگاه ملل (University of the Nations)، دارد.
ادعاهای مطرح شده درباره سابقه خانم چانگ باعث طرح شدن این سوال شده که آیا کابینه آقای ترامپ از نزدیک سابقه نامزدهای مناصب مختلف دولتی را بررسی میکند یا خیر.
در میان تعداد بیسابقه کارمندانی که از کاخ سفید ترامپ خارج شدهاند، چند تن از مقامات و کارمندان به این دلیل اخراج شدند که به نظر میآمد آنها از تجارت و پیشنیازهای لازم برای کار بیبهره بودند.
سال گذشته رانی جکسون که یکی از گزینههای رییسجمهور برای ریاست بر وزارت امور کهنهسربازان بود از قرار معلوم سر کار بهعنوان دکتر ارشد کاخ سفید، مشروب مینوشیده و همچنین ظاهرا بدون نسخه به یکی از مشاوران نظامی قرص پروست (Percocet) داده است.
در ماه اوت، جان راتکلیف، نماینده مجلس از ایالت تگزاس قرار بود بهعنوان دبیر بعدی اطلاعات ملی انتخاب شود ولی بعد کنار گذاشته شد وقتی گزارشهای متعددی مبنی بر اغراق وی در ذکر تجربه خود منتشر شد از جمله این که هدایت دستگیری ۳۰۰ مهاجر غیرقانونی را بر عهده داشته است.
جعل و دروغ به بخش جدایی ناپذیر سیاست های آمریکا و دولتمردان این کشور تبدیل شده و تفاوتی نمی کند دروغ پردازی ها درباره خودشان باشد یا موضوعات داخلی. در بخش خارجی نیز کشوری نیست که از اتهامات خودساخته و مداخله های آمریکا بی نصیب نباشد بویژه این امر در رابطه با ایران نمود آشکارتری دارد.