۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
16:32
کد خبر : 9192946
۱۱:۵۹

۱۳۹۸/۰۹/۰۳
فرمانده سپاه بردسکن:

بیانیه گام دوم انقلاب بزر‌گ ترین سند راهبردی کشور است

فرمانده سپاه بردسکن بیانیه گام دوم انقلاب را بزر‌گ ترین سند راهبردی کشور عنوان کرد.
فرمانده سپاه بردسکن  در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در خراسان رضوی؛ گفت: همزمان با هفته بسیج بیش از ۶۵ برنامه در این شهرستان اجرا می‌شود. سرهنگ علی محبی درگفت و گو با خبرنگار ما گفت: شعار امسال هفته بسیج، بسیج نماد چهل سال خدمت، جهاد و شهادت می‌باشد و پنجم آذرماه امسال نسبت به سال‌های گذشته از چندمزیت وبرتری برخوردار است.
 
وی با اشاره به چهلمین سالگرد تاسیس شجره طیبه بسیج در میهن اسلامی است گفت: در این چهل سال مردم ایران و کشور‌های اسلامی شاهدخدمات وبرکات بسیج بوده اند و هفته بسیج امسال بابیانیه گام دوم انقلاب تقارن پیدا کرده است که این مهم بزرگترین سند راهبردی کشور می باشد.
 
وی به برنامه‌های هفته بسیج در این شهرستان اشاره کرد و گفت: برنامه ریزی شده است که در طول هفته بسیج بیش از ۶۵ برنامه درحوزه‌های مقاومت و پایگاه‌های بسیج و مساجدسطح شهرستان برگزار شود که شامل برنامه‌های فرهنگی اجتماعی وورزشی، افتتاحیه پروژه‌های بهداری نبوت و مرکز رشد علمی بسیج، غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدا، دیدار با خانواده معظم شهدا، شرکت در نماز جمعه، دیدار با امام جمعه، تحویل سه واحد مسکونی به محرومین در سطح شهر انابد و بردسکن، همایش باشکوه بسیجیان را در محل مسجدجامع شهرستان با سخنرانی سرداراحمدی از یادگاران دوران ۸ سال دفاع مقدس، برپایی میزخدمت در مصلای نمازجمعه و برگزاری رزمایش گردان حوزه مالک اشتر شهرآباد در تاریخ‌های ۷ و ۸ آذرماه در منطقه عمومی الله آباد می‌باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید