به گزارش خبرگزاری بسیج،«علی بیگدلی» از فعالین اصلاح طلب و از حامیان برجام در یادداشتی در روزنامه آرمان با عنوان «تکاپوی جوزف بورل برای ایران» نوشت: «به نظر میرسد سفر جوزف بورل رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در راستای مذاکره با ایران برای تغییر جزئی در سیاستهای منطقهای باشد تا بتواند امتیازهایی در مقابل برای ایران اخذ کند. بورل به دنبال بهانه است تا راهی برای کمک به ایران پیدا کند...اتحادیه اروپا بیشتر بر سر همان سه مساله [توان موشکی،قدرت منطقه ای، به رسمیت شناختن اسرائیل] مانور میدهد که در نشست امنیتی مونیخ نیز مورد بحث قرار گرفت و قرار براین شد ظریف گفتوگوهایی در این رابطه با اروپا داشته باشد اما گویا درآن برهه زمانی به سرانجام نرسید.اروپا با این سه خواسته قصد دارد تا به نحوی آمریکا را نیز قانع کند تا به برجام بازگردد. به همین علت است که من معتقد هستم باید در سیاستهای خود تغییری ایجاد کنیم تا فشارها بر کشور و مردم دراین مقطع زمانی افزایش نیابد«.
بیگدلی در ادامه نوشت:«در این برهه زمانی که اتحادیه اروپا قدم پیش گذاشته است باید اندکی در سیاستهای منطقهای خود تجدید نظر کنیم.اتحادیه اروپا آخرین راه کشور ما به سمت فضای بینالملل است و ما نبایداین فرصت را از دست دهیم. اگر سیاستهای ما همچون گذشته و بدون تغییر در قبال اروپا و منطقه باقی بماند عرصه بر ما تنگتر خواهد شد. در برههای که انگلستان به سمت سیاستهای آمریکا سوق پیدا کرده، نیازمند آن هستیم تا دیپلماتهای کشورمان با نرمش بیشتری بااتحادیه اروپا مذاکره کنند».
خبرگزاری اسپوتنیک- اسفند ۹۷- به نقل از الشرق الاوسط در گزارشی نوشت: «اعضای گروه E۴ (انگلیس، فرانسه، آلمان، ایتالیا) سه شرط را برای ادامه همکاری با ایران اعلام کردهاند. شرط اول توقف توان موشکی ایران، شرط دوم توقف کمک مستشاری ایران به کشورهای منطقه (یا همان توقف مبارزه با گروهکهای تکفیری تروریستی در منطقه) و شرط سوم به رسمیت شناختن (رژیم کودک کش و غاصب) اسرائیل».
جوزف بورل، مسئول جدید سیاست خارجی اتحادیه اروپا، در هفته های اخیر بارها در اظهارات مداخله جویانه به مردم ایران توهین کرده است. اما با اینحال، فعالین اصلاح طلب، وی را فردی دلسوز برای مردم ایران جا می زنند!
نویسنده یادداشت مذکور، مدعی شده است که ایران باید ابتدا در سیاست منطقه ای خود تغییر ایجاد کرده و در راستای اجرای ۳ شرط اروپا(برجام موشکی و منطقه ای و به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی) قدم بردارد و سپس منتظر امتیازگیری از طرف مقابل باشد!
کدام عقل سلیمی می پذیرد که در شرایطی که چک برگشت خورده برجام روی دست دولت است، در ازای وعده های نسیه طرف مقابل، اقدامات جدید و نقد انجام دهیم؟! آن هم چه؛ معامله توان دفاعی ایران!
کدام کشور مقتدر و عزتمند حاضر است بر توان دفاعی خود چوب حراج بزند؟! آیا انگلیس، فرانسه و آلمان حاضرند توان دفاعی خود را کنار بگذارند؟! آمریکا و تروئیکای اروپایی از آن سر دنیا به منطقه ما آمده اند و برای توان موشکی و اقدامات منطقه ای ما تعیین تکلیف می کنند، آن هم چه دولت هایی، همان دولت هایی که در اقصی نقاط جهان به اقدامات جنایتکارانه دست زده اند.
این دولت ها در منطقه غرب آسیا، تجهیز صدام به سلاح های کشتار جمعی و از جمله سلاح شیمیایی، تجهیز و حمایت از گروهک تکفیری تروریستی داعش، تجهیز و حمایت از رژیم آل سعود در کشتار مردم مظلوم یمن، تجهیز و حمایت از رژیم صهیونیستی در کشتار کودکان و زنان فلسطینی و...را در کارنامه سیاه خود ثبت کرده اند.
حالا دولت هایی که اسمشان در فهرست جنایتکاران جنگی و تروریسم دولتی قرار دارد، از آن سر دنیا آمده اند و برای اقدامات منطقه ای و توان دفاعی ما تعیین تکلیف می کنند. آیا توجیه این اقدام ضدایرانی توسط فعالین و رسانه های اصلاح طلب، مصداق خیانت نیست؟!
به گزارش مشرق، جنتلمن های پشت میز مذاکره، همان تروریست های فرودگاه بغداد هستند. ملت ایران با قاتلین سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی مذاکره نمی کند.