دانشیار گروه تاریخ دانشگاه خوارزمی:

کرونا، جنگ بیولوژیکی، حربه ای برای نمایش قدرت دشمن

سرپرست کانون بسیج اساتید دانشگاه خوارزمی گفت: انتشار اخبار کذب سیاسی همچون جنگ بیولوژیکی، حربه ای است از سوی دشمن برای بزرگنمایی قدرت که به اشکال مختلف سعی در قدرتمند جلوه دادن خود دارد.
کد خبر: ۹۲۲۱۹۶۰
|
۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۹

دکتر فؤاد پورآرین ،دکترای تاریخ ایران اسلامی و دانشیار گروه تاریخ دانشگاه خوارزمی در گفتگو با خبرنگار بسیج قزوین ضمن دعوت مردم به حفظ آرامش در پیشگیری از بیماری کرونا بیان کرد: کووید 19، گرفتاری جدی است و باید مورد توجه جدی قرار گیرد اما در این امر پیش از هر چیزی باید جنبه معنوی آن را در نظر بگیریم که جزو امتحانات الهی است.

سیاست دشمن، هدف گذاری شهرهای مذهبی و علما است

وی گفت: خداوند سنت هایی را برای زندگی بهتر بشر در نظر گرفته که شامل سنتهای عام و خاص می باشد. سنت های عام شامل دو مقوله هدایت و آزمایش است.

پورآرین اظهار کرد: سنت های عام شامل تمام انسان ها و موجودات دیگر است که مورد هدایت خداوند است اما سنت آزمایش و امتحان شامل همه انسان ها در هر طبقه ای است تا به رشد و تکامل برسند.

سرپرست کانون بسیج اساتید دانشگاه خوارزمی با اشاره به اینکه از جنبه معنوی، بیماری کرونا یک آزمون الهی است عنوان کرد: بیماری کرونا از این جهت امتحان و آزمون الهی است که بحث سیاسی ایجاد کرده و دقیقا شهرهای مذهبی ایران مورد بهره برداری تبلیغی و سیاسی قرار داده تا به شکلی بین مردم و شهرهای مذهبی و علما فاصله ایجاد نماید.

وی با اشاره به آیات قرآن در خصوص آزمایش انسان از سوی خداوند افزود: این همان آزمایش الهی است که در قرآن به آن اشاره شده که شما را می آزماییم و ممکن است در این آزمون دچار ضربه مالی و جانی شوید. اما خداوند تاکیدا انسان را به صبر دعوت می کند و آنان که در این آزمون صبر پیشه می کنند سربلند هستند.

پورآرین در پاسخ به سوال خبرنگار بسیج مبنی بر اینکه آیا انتشار بیماری کرونا یک جنگ بیولوژیکی بر علیه ایران است خاطرنشان کرد: افشا کردن این امور از سوی برخی در فضای مجازی نیاز به مستندات دارد اما با در نظر گرفتن این که بیماری کرونا همه جای دنیا را فرا گرفته بعید است که بتوانیم این مورد را اتفاق افتاده در نظر بگیریم.

عنوان جنگ بیولوژیکی، حربه ای برای نمایش قدرت دشمن است

دانشیار گروه تاریخ دانشگاه خوارزمی اضافه کرد: نظریه ها و فرضیه های زیادی وجود دارد اما با نگاه دقیق تر بر این موضوع به راحتی می توان نتیجه گرفت که افشای چنین اخباری، حربه ای است از سوی دشمن برای بزرگنمایی قدرت که به اشکال مختلف سعی در قدرتمند جلوه دادن خود دارد.

وی ادامه داد: متاسفانه دشمنان با استفاده از قدرت معاندین و منافقین به عنوان ستون پنجم در داخل کشور و خط مقدم جنگ سایبری در فضای مجازی، سعی در ضعیف جلوه دادن نظام در برخورد با مشکلات موجود دارند و معاندین با انتشار اخبار کذب و طرح مباحث جناحی در این موارد موجب ایجاد شائبه هایی در جامعه می شوند.

سرپرست کانون بسیج اساتید دانشگاه خوارزمی یادآور شد: در شرایط فعلی باید با بصیرت در مقابل آزمایشی که مربوط به همه اقشار جامعه است، به طور متحد مشکلات موجود را رفع نماییم.

وحدت و تعامل، مهمترین راه پیشگیری از بیماری کرونا

پورآرین اظهار کرد: بشر نباید به یافته های علمی خود مغرور شود و گمان کند که به قله های پیشرفت رسیده بلکه بیماری هایی همچون کرونا گاها تلنگری است که یک ویروس با تکثیر خود بشر را به چالش های بزرگی می کشاند به طوریکه پزشکان دنیا هنوز در تلاش هستند تا این ویروس را بشناسند.علم ما در برابر این کهکشان های بزرگ اندک است و نباید فراموش کنیم که هنوز ضعیف هستیم و عظمت خدا غیرقابل انکار است.

وی با اشاره به رفتارهای غیراخلاقی برخی سودجویان در تنگناهای جامعه ادامه داد: نباید برخی با پنهان کردن ملزومات پیشگیری، مانند ویروس عمل کنند و فقط به جیب خود فکر کنند چرا که این رفتار تمثیل کشتی است که اگر سوراخ شود آب همه را غرق خواهد کرد. بلکه باید با وحدت و با همراهی با مسوولان در پیشگیری از این بیماری و درمان آن تلاش کنیم.

دانشیار دانشگاه خوارزمی با اشاره به نقش رسانه ها در شرایط مقابله با بیماری کرونا بیان کرد: رسانه های دشمن قوی هستند اما اگر هر یک از ما ایرانیان یک رسانه شود، رسانه های غرب نمی توانند تا این حد در پرداختن به اخبار وذب علیه کشور، فعال باشند.

هر ایرانی، رسانه ای برای مقابله با حربه های دشمن است

وی یادآور شد: فقط تلویزیون، رسانه های مجازی و رسانه های مکتوب برای مقابله با این حجم از اخبار کذب رسانه های غربی کافی نیست و همه ما بعنوان یک رسانه باید جوسازی دشمن را خنثی کنیم و هر که بر خلاف مسیر واقعیت جامعه عمل می کند در حکم جاده صاف کن امپریالیسم بوده و در پی هر اتفاقی به دنبال خرد کردن قدرت ایران است.

پورآرین با اشاره به انتشار برخی فیلم ها در فضای مجازی مبنی بر پیشگویی هایی در رابطه با بیماری کرونا اظهار کرد: اینگونه فیلم ها و پیام ها، ترفندهای سینمایی و تبلیغی است و در واقع رابطه مستقیم با تخیلات کارگردان دارد و فرصت طلبان و معاندین با سو استفاده از اینگونه فیلم ها و پیام ها در این مواقع، بعنوان ابزار تبلیغاتی برای القای تفکرات خود استفاده می کنند.

وی افزود: رسانه های غربی زمانی برای القای تفکرات خود از بلوک شرق استفاده می کردند و متاسفانه گاهی حوادث اجنتماعی شبیه هم می شوند اما باید با افزایش بصیرت به این نتیجه رسید که این شباهت نمی تواند دلیلی بر صحت سخنان آنان باشد.

 

1010/گ30/ب

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار