به گزارش سرویس اساتید خبرگزاری بسیج، دکتر علی مرادزاده معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان بسیج اساتید کشور در دهمین نشست شورای عالی فرهنگی اجتماعی با موضوع سواد رسانهای و الزامات آن که در سالن شهید شهریاری سازمان بسیج اساتید کشور برگزار شد، از اهمیت و نقش سواد رسانهای سخن گفت و عنوان کرد: افزایش سواد رسانهای در قامت راهبرد و رویکردها و تاکتیکهای خاص خود از اهمیت مضاعفی برخوردار است.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان بسیج اساتید کشور افزود: سواد دینی و بصری در فهم تکنیکهای اغنایی برای شناخت و خنثی سازی اخبار و افکار جعلی و نشر اکاذیب به ویژه در فضای مجازی تاثیر قابل توجهی دارد.
وی ادامه داد: جریان سازی رسانهای یکی از مهمترین کارکردهای جریان سازی و جبهه سازی است که به نوبه خود میتواند رفتار سازی کند و کانونهای بسیج اساتید در این زمینه نقش تعیین کنندهای دارند.
مراد زاده با اشاره به اینکه پروپاگاندا با قصد انتشار اطلاعات غلط و تشویش افکار و اذهان عمومی و جریانسازی کاذب در بستر رسانهها و بیشتر فضای مجازی انتشار مییابد تاثیر اخبار جعلی را به مراتب پررنگتر از حوادث جعلی و تروریسم و بلایای طبیعی و امثال آنها دانست.
این استاد دانشگاه با بیان آنکه کنشگران مجازی معمولاً اکاذیب را بیشتر از حقیقت و واقعیت بازنشر میدهند، گفت: رسانههای معاند بر روی مفاهیم کلیدی ما مانند خانواده، مقدسات و ارزشهای دینی و انقلابی، سبک زندگی، رهبری و مراجع تقلید ولایت فقیه، حجاب و عفاف و حیا تمرکز کردهاند و برای نفرت پراکنی و بدبین سازی نسبت به نظام و نیروهای مسلح و صدا و سیما تلاش می کنند .
وی ادامه داد: تولید شایعات در عصر کنونی ابعاد گستردهتری پیدا میکند و افکار عمومی نباید به شایعات و فضاسازی رسانههای بیگانه و عملیات روانی جبهه استکبار توجه کنند.