کارشناس مذهبی در گفتگو با «بسیج»؛

حضرت زینب(س) پرچمدار عفاف و حجاب در اسلام است

کارشناس مذهبی در گفتگو با بسیج گفت:حضرت زینب (س) نمونه کاملی از زن مسلمان و پرچمدار عفاف و حجاب در اسلام است.
کد خبر: ۹۲۲۳۷۹۸
|
۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۶
حجت الاسلام محمود محمدی در گفتگو با خبرنگار بسیج زنجان ضمن عرض تسلیت به مناسبت وفات حضرت زینب (س) اظهار داشت:حضرت زینب (س) تجسم زهد، علم، عفاف و شهامت و عقیله طاهره متعلق به اخلاق الهی است. این بانوی بزرگوار راه مقاومت در برابر باطل را به امت نشان داده و فداکاری در راه خدا و چشم پوشی از همه چیز را در راه برافراشتن پرچم حق به همه یاد داد.

وی با اشاره به اینکه در جریان حادثه عاشورا حضرت زینب (س) صبری از خود نشان داد که بازگو کردن آن برای تمام زنان و مردان می‌تواند درس آموز باشد، تصریح کرد:حضرت زینب (س) با پیام رسانی واقعه عاشورا این واقعه را برای همیشه زنده نگه داشت و پیام شهیدان را به جامعه بشری منتقل کرد.

وی افزود:حضرت زینب (س) نمونه کاملی از زن مسلمان است که بعد از واقعه عاشورا عهده دار پیام رسان خون شهدای کربلا را به دوش گرفته و همراه اسرای آل پیامبر (ص) به کوفه و شام رفته و با خطابه‌های آتشین و کوبنده خود چهره واقعی یزید را رسوا نمود؛ و به خصوص در کاخ یزید چنان استوار و تکان دهنده سخنرانی نمود که همه را به حیرت واداشت تا مسلمانان را از خواب غفلت بیدار کند.

وی افزود:حضرت زینب (س) با استقامت و نشان دادن صبر بی بدیل در برابر دشمن در مسیری که امام حسین (ع) آغاز کرد جریان کربلا را به یک مکتب جاوید و اثر گذار در تاریخ تبدیل کرد.

حجت الاسلام محمدی با اشاره به اینکه حضرت زینب (س) در جریان حادثه عاشورا در نهایت حفظ حجاب و حیا در مقابل دشمنان ایستادگی نمود، تصریح کرد:هیچ یک از مصیبت‌های جانکاه کربلا مانعی برای حفظ حجاب و عفت این بانوی بزرگوار نبود.

کارشناس مذهبی اقتدار حضرت زینب (س) را برگرفته از عفت و حجاب ایشان بر شمرد و تصریح کرد:آن بانوی بزرگوار برای پاسداری از مرز‌های حیا و حجاب بر سر یزید فریاد برآورد و خطابه معروف «ای پسر آزاد شده‌ی جدم رسول الله (ص) آیا این از عدالت است که دختران و کنیزان خود را پشت پرده نشانی، و دختران رسول خدا (ص) را به صورت اسیر به این سو وآن سو بکشانی؟ نقاب آنان را دریدی و صورت‌های آنان را آشکار ساختی» را خطاب به یزید و یزیدیان بیان نمود.

وی ادامه داد:عفت و حیای حضرت زینب (س) در ماجرای کربلا روی دیگر نهضت عاشورا و آرمان‌های حسینی را بر همگان آشکار کرد و حجاب این بانوی بلند مرتبه خواری بر چشم دشمنان اسلام بود.

وی با بیان اینکه حضرت زینب (س) دارای القاب زیادی بوده و ذات آن بانوی قهرمان برخوردار از اوصاف عالیه انسانی است، به ملقب شدن آن حضرت به عقیله بنی هاشم اشاره کرد و افزود:عقیله زنی را گویند که در میان خویشانش کریمه و گرامی بوده و در خانه اش عزیز و ارجمند باشد؛ کرامت و بزرگواری حضرت زینب برای همه انسان‌ها ثابت شده است کافیست تاریخ عاشورا را از ذهن خود بگذرانیم و زینب (س) را در برابر آن مصائب تنها ببینیم و عملکرد ایشان را با وجود این همه مصائب بنگریم تا تاثیرش را در حفظ اسلام بفهمیم.

حجت الاسلام محمدی خاطرنشان کرد: حضرت زینب (س) از همان آغاز راه و از همان کودکی در سن پنج سالگی غم فقدان پیامبر (ص) و مادرش را تحمل کرد تا آماده‌ی روزی شود که چهره اش در برابر طوفان تازیانه غم‌ها و رنج‌ها قرار بگیرد، روزی که همه‌ی غم‌ها و رنج‌های هستی را به دوش کشد؛ روزی که در قتلگاه شهیدان همه بیتاب شدند او آینده دور دست را میدید که روزی همچون امروز فرا خواهد رسید که هزاران زائر در اربعین حسینی پای پیاده مسیر عشق را بپیمایند. وقتی کاروان اسیران از سنگینی بار غم خرد شده اند این حضرت زینب است که سنگ صبور بوده و یک انسان باید به چنان مقام و جایگاهی برسد که در سخت‌ترین مصائب عالم بگوید ((ما رایت الا جمیلا:جز زیبایی هیچ چیز ندیدم))

حجت الاسلام محمدی در پایان خاطرنشان کرد:حضرت زینب (س) شخصیت بزرگواری در تاریخ اسلام است که میتواند برای تمام افراد جامعه اعم از زن ومرد الگوی رسیدن به سعادت و رستگاری باشد.
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار