حجت الاسلام حسین پور در گفتگو با بسیج:

حضرت زینب (س) بنیانگذار عزاداری در سوگ سالار شهیدان هستند

رئیس سازمان بسیج طلاب و روحانیون سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز گفت: حضرت زینب(س)در تاریخ اسلام و در میان زنان صدر اسلام کم نظیر هستند، این کم نظیر بودن در همه ی عرصه های زندگی ایشان نمایان است.
کد خبر: ۹۲۲۳۸۷۹
|
۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۷

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج، رئیس سازمان بسیج طلاب و روحانیون سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز در گفتگو با بسیج ضمن عرض تسلیت وفات اخت الحسین زینب کبری (س)  اظهار داشت: این شخصیت والایی که در ‌نیمه رجب رحلت فرمودند یکی از افرادی هستند،که در تاریخ اسلام و در میان زنان صدر اسلام کم نظیراند، این کم نظیر بودن در همه ی عرصه های زندگی ایشان نمایان است.

وی با نقل از "یحیی مازنی" بیان کرد: من سالیان درازی با این خانواده همسایه بودم و حتی یکبار این مخدره را در منظر عموم مشاهده نکردم و این خانم حتی برای زیارت قبر مبارک پیامبر اسلام شبانه و با حضور پدر و برادر خود و در تاریکی شب مشرف می شدند. عفت و پاکدامنى، برازنده‏ ترین زینت زنان، و گران قیمت‏ ترین گوهر براى آنان است. حضرت زینب (س) درس عفت را به خوبى در مکتب پدر آموخت.

رئیس سازمان بسیج طلاب و روحانیون سپاه امام حسن مجتبی (ع) افزود:  همین شخصیت وقتی مسئله دفاع از امام زمان و ولایت پیش می آید، مانند مادر خویش با حفظ حرمت ها چنان خطبه ای در مرعی و منظر مردم کوفه می خواند و چنان در شام از جان امام زمان خویش دفاع می کند که همگان را انگشت به دهان می کند.

وی با اشاره به اینکه حضرت زینب (س) به خوبى از قرآن آموخته بودند، که هدف از آفرینش و خلقت انسان رسیدن به قله کمال بندگى است همچنین ادامه داد : و نیز وقتی حرف از عبادت بیان می شود چنان درسی از مادر مکرمه اش می گیرد که شاید کمتر عارف و عارفه ای در تاریخ به این مقام رسیده باشد، که امام معصوم حسین (ع)  به ایشان بگویند " در نماز شب من را هم دعا کن".

رئیس سازمان بسیج طلاب و روحانیون سپاه امام حسن مجتبی(ع) استان البرز تصریح کرد: ایثار و فداکاری حضرت چنان بود، که از خون دو فرزند خود می گذرد و حرفی از آن دو نمیزند گویی فرزندی نداشته است حضرت زینب (س) دراین صفت نیز گوى سبقت را از دیگران ربوده است. او براى حفظ جان دیگران، خطر را به جان مى‏خرد و در تمام صحنه ‏ها، دیگران را بر خود مقدم مى‏دارد. حضرت در ماجراى صحرای کربلا حتى از سهمیه آب خویش استفاده نمى‏کرد و آن را نیز به کودکان مى‏داد. در بین راه کوفه و شام، با این که خود گرسنه و تشنه بود، ایثار را به بند کشیده و آن را شرمنده ساخت. امام زین العابدین علیه السلام مى ‏فرماید:عمه ‏ام زینب، غذایى را که به عنوان سهمیه و جیره مى‏دادند، بین بچه‏ ها تقسیم مى‏کرد، چون در هر شبانه روز به هر یک از ما یک قرص نان مى‏ دادند.

وی در پایان خاطر نشان کرد:  مدافعین و شهدای مدافع حرم مانند سلیمانی ها و حججی ها این گونه منشاء اثر میشوند، کشور و ملت ما را بیمه میکنند به دلیل تاسی کردن به این ذات مقدس و الگو گرفتن از زندگی این شخصین والاست.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار