فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی خبر داد

۶۰ کارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی ۳۵۰ هزار ماسک را در مناطق محروم تولید و توزیع کردند

فرمانده سپاه روح الله گفت: گروه های جهادی استان با تکیه بر ۶۰ کارگاه اقتصاد مقاومتی که توسط بسیج سازندگی ایجاد شده که تاکنون ۳۵۰ هزار ماسک تولید و در مناطق محرم و حاشیه نشین استان توزیع کرده اند.
کد خبر: ۹۲۲۸۶۸۸
|
۱۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۸

به‌گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی از اراک؛سردار سرتیپ دوم پاسدار محسن کریمی فرمانده سپاه روح الله امروز در حاشیه چهارمین جلسه قرارگاه بهداشتی و درمانی امام رضا(ع) در جمع خبرنگاران گفت: شورای هماهنگی بهداشت و درمان نیروهای مسلح در استان از ابتدای شیوع ویروس کرونا در جهت اقدامات پیشگیرانه و جلوگیری از شیوع آن فعالیت خود را آغاز کرده که امروز چهارمین جلسه آن با حضور نیروهای مسلح استان، دانشگاه علوم پزشکی و نمایندگان استانداری برگزار شد.

وی با اشاره به اقدامات بسیج سازندگی در راستای مقابله با کرونا بیان کرد: گروه های جهادی استان با تکیه بر ۶۰ کارگاه اقتصاد مقاومتی که توسط بسیج سازندگی ایجاد شده که تاکنون ۳۵۰ هزار ماسک تولید و در مناطق محرم و حاشیه نشین استان توزیع کرده اند.

کریمی افزود: همچنین در بحث ضد عفونی اماکن و معابر گروه های جهادی با به کارگیری ۲۶۵ گروه جهادی و ۸۳۰۰ جهادگر تاکنون نسبت به ضدعفونی ۵۲۰۰ باب اماکن و ۵۸۰۰ نقطه و خیابان در سطح استان اقدام کرده اند.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۱۶۵ هزار اقلام پزشکی و ۳۵۰ هزار ماسک و دستکش نیز توزیع شده،گفت: همچنین ۳۸۰ هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده،۱۲هزار بروشور آگاهی رسان، آموزش ۹۵ هزار نفر و ۳۴۰۰ بسته معیشتی نیز از جمله اقدامات بوده است.

کریمی با اشاره به اقدامات بسیج جامعه پزشکی بیان کرد: ۲۷۰۰ بسته بهداشتی برای بیماران کرونایی و خانواده های آنها در نظر گرفته شده که این افراد تحت کنترل بسیج جامعه پزشکی خواهند بود.

وی با بیان اینکه در مراحل قبلی بسیج جامعه پزشکی ۳۰ پرستار و ۱۰ پزشک متخصص را برای کمک به دانشگاه علوم پزشکی اعزام کرده بود،گفت: همچنین ۱۰ تیم نیز به تازگی برای کمک به کادر درمان اعزام شده اند که ۱۰ تیم نیز آماده به کار هستند که در صورت نیاز وارد عرصه درمان خواهند شد.

کریمی با اشاره به اینکه بسیج جامعه پزشکی در امورات غربالگری ورودی شهرها،امورات کفن و دفن و کمک به انجام رعایت موازین بهداشتی در اصناف مختلف نیز همکاری دارند،افزود: همچنین ۴۰۰ نفر در سطح استان برای کمک در نقاهتگاه ها آماده به خدمت هستند که در صورت نیاز وارد عمل خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه ۷ مرکز درمانی سپاه روح الله هم اکنون در اختیار آزمایشات اولیه کرونا قرار دارد افزود: این مراکز درمانی به عنوان مراکز درمان سرپایی در اختیار بیماران کرونایی قرار دارد که تعداد افراد تست شده تاکنون ۵۷۶۵ مورد بوده که ۱۱۶۶ مورد آن آزمایشات اولیه آنها انجام شده که ۱۳۲۵ مورد نیز غربلگری انجام شده و ارجاع بیمار به بیمارستان ها نیز ۲۷۰ مورد بوده است.

کریمی با تاکید بر اینکه در سطح استان برای خانواده های پاسداران، سربازان و بازنشستگان غربالگری فعال را در نظر گرفتیم،گفت: کلیه افراد و خانواده های کادر،وظیفه،رسمی و بازنشستگان سپاه در این طرح مد نظر هستند که به طور مستمر از احوالات آنها جویا خواهیم شد و در صورت نیاز هدایت های پزشکی و درمانی برای آنها انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه بیش از ۶۰ سالن ورزشی که در قالب سالن های ۹ دی و صالحین برای پذیرش احتمالی بیماران کرونایی آمادگی کامل را دارند،گفت: هم اکنون ۲ نقاهتگاه ویژه خواهران و برادران توسط سپاه و یک نقاهتگاه دیگر توسط ارتش در اراک و ۳ مورد دیگر در ساوه،خمین و محلات آماده پذیرش بیماران برای گذراندن دوران نقاهت هستند.

کریمی در پایان خاطر نشان کرد: تمامی دستگاه های مهندسی و جنگ نوین از هوافضای خمین ، گروه مهندسی ۴۲ قدر ، و تیپ ۷۱ روح الله استان مرکزی با هماهنگی سایر دستگاه های دیگر شبانه روز در حال ضدعفونی و گندزدایی معابر و خیابان ها در سطح استان مرکزی هستند.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
آخرین اخبار