جهش تولید ماسک با اتکا به توان بومی/ تولید 270 هزار ماسک در آذربایجان غربی
جلال غفارزاده امروز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در ارومیه، اظهار کرد: در حالی که استان آذربایجان غربی روزهای رضایت بخشی را در خصوص توزیع محلولهای الکلی ضدعفونی کننده و دستکش سپری میکند ولی در حوزه تولید ماسک به دلیل عدم وجود زیر ساخت قبلی در استان و متناسب نبودن عرضه و تقاضا، با تقاضای ماسک مواجه است.
وی گفت: به منظور رفع دغدغههای مردم و تامین و توزیع ماسک بهداشتی که از اهمیت چشمگیری برخوردار است و نظر به اینکه در روزهای اول شیوع بیماری تقاضا بسیار زیاد بود لذا پیشگیری از احتکار اقلام حفاظتی به ویژه ماسک، ایجاد و ساماندهی واحدهای کارگاهی تولید ماسک و نیز جذب سهمیههای خارج استانی از سایر استانهای کشور در دستور کار این معاونت قرار گرفت.
این مسئول به اقدامات انجام یافته از سوی این معاونت اشاره کرد و افزود: در زمان بروز بحران شیوع بیماری، «زمان» حرف اول را در زمینه کنترل بحران میزند؛ به ویژه مقابله و پیشگیری از سوء استفاده افراد سودجو و محتکر ضروری است.
وی ادامه داد: در فاز اول معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی با تشدید نظارتهای کارشناسی شبانهروزی و با همکاری ارگانهای اطلاعاتی و انتظامی در اقدامی جهادی و شجاعانه بخش قابل توجهی از این سودجوییها را شناسایی کرده و با انجام 2081 مورد بازرسی، مراکز غیرمجاز و احتکار اقلام پیشگیری از بیماری کرونا شناسایی و توقیف و به مراجع قضایی معرفی شد.
غفارزاده گفت: در این مدت 1 هزار و 562 مورد بازدید توسط کارشناسان در حوزههای نظارت بر مواد غذایی، دارو، تجهیزات پزشکی، فرآورده های طبیعی و مکمل، 396 مورد بازدید مشترک با سازمان تعزیرات و صمت و سایر ارگانهای نظارتی و 123 مورد بازرسی که توسط معاون غذا و داروی استان و مدیران نظارت و ارزیابی مواد و فراوردههای دارویی انجام شده است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی اضافه کرد: در طی این بازرسیهای ویژه و به همت معاونت غذا و داروی آذربایجان غربی و با دستور دادستانی محترم استان 22 واحد متخلف پلمپ و 35 واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی شد.
معاون غذا و داروی آذربایجان غربی در این رابطه، گفت: تا کنون 269 هزار و 485 عدد ماسک توسط کارگاههای دارای مجوز در استان، تولید و در اتاق گرم معاونت غذا و دارو استریل شده است.
وی ادامه داد: با مدیریت ماسکهای مذکور، تاکنون 160 هزار عدد توسط شرکتهای پخش مجاز در بین ارگانهای متقاضی که نیازمند استفاده از ماسک بودند از جمله نانوایان، شرکتهای تولید مواد غذایی، بانکها، کشتارگاه صنعتی ارومیه، شهرداری، جهاد کشاورزی، دادگستری، تامین اجتماعی، تعزیرات حکومتی، سازمان صنعت معدن و تجارت، ثبت اسناد، بهزیستی، زندان مرکزی ارومیه، پتروشیمی، انجمن نابینایان، بیماران خاص، هلال احمر، سایر ادارات و ... به قیمت مصوب وزارت بهداشت توزیع شد.
انتهای پیام