خبرهای داغ:
کارآفرین جوان قزوینی

برای رفع مشکلات پرورش زالو کفش آهنی به پا کرده‌ام/عدم حمایت مسوولان جوانان کار آفرین را به سمت دلالی می کشاند

کارآفرین جوان قزوینی معتقد است عدم حمایت مسوولان، جوانان کار آفرین را به سمت دلالی می‌کشاند.
کد خبر: ۹۲۵۰۶۰۵
|
۰۲ تير ۱۳۹۹ - ۰۷:۵۸

به گزارش خبرگزاری بسیج قزوین، احسان احمدپور جوان ۴۱ ساله ای است که رسماً از سال 1395تولید و پرورش زالو را شروع کرده است و یکی از کار آفرین های موفق استان قزوین است.

 

وی درباره صنعت تولید و پرورش زالو می‌گوید: شرکت بنده تنها شرکت پرورش زالو در ایران است که موفق به کسب پروانه بهداشتی شده است.

 

این کارآفرین جوان ادامه می‌دهد: به جرات می توانم بگویم اولین و تنها فردی هستم که برای گرفتن پروانه بهداشتی و رفع مشکلات تولید و پرورش صنعت زالو کفش آهنی به پا کرده ام و کفش ها در این راه پاره کرده ام.

 

احمد پور عنوان می‌کند: برای شروع کار تمام زندگی ام را سرمایه کردم و یک سالن مناسب این کار داشتم و با پیشنهاد دوستان وارد صنعت تولید و پرورش زالو شدم.

 

وی اضافه می‌کند: در کل ایران تنها پنجاه پزشک وجود دارد که علم کار با زالو را می دانند.

 

احمدپور تشریح می‌کند: در ایران بیشتر از سیصد مجوز پروانه بهره برداری برای تولید و پرورش زالو صادر شده است و بیش از ۳هزار نفر در این صنعت مشغول به کار هستند و متاسفانه صادراتی در این صنعت نداریم و هیچ نظارتی بر کیفیت این صنعت صورت نمی‌گیرد به طوری که کشورهایی مانند آلمان، روسیه وهلند که سابقه صادرات زالو به کل جهان را دارند حداکثر دارای دو شرکت تولید کننده صنعت زالو هستند و نظارت دقیق شان در صنعت زالو باعث به حرکت در آمدن  یکی از چرخ های اقتصاد کشورشان شده است.

 

این کار آفرین جوان قزوینی ادامه می‌دهد: متاسفانه در صنعت تولید و پرورش زالو برخی از افراد به فکر منفعت و سود مالی بیشتر  شخصی خود هستند و سلامت افراد جامعه برایشان مهم نیست.

 

احمد پور تصریح کرد: یکی از معضلات دیگر در صنعت تولید و پرورش زالو تخصص نداشتن افراد در این زمینه است به طوری که هر فردی از آرایشگر گرفته تا عطار بدون توجه به علم زالو درمانی به خود اجازه ورود به این صنعت را می‌دهند و کار خود را زالو درمانی می‌نامند در حالی که این افراد زالو انداز هستند و برخی برای سود بیشتر از زالو های وارداتی قاچاق که منبع ویروس های خطرناک مثل هپاتیت و ایدز هستند استفاده می‌کنند.

 

وی در بحث صادر نشدن زالوی ایرانی می‌گوید: گونه پرورشی زالو در ایران گونه اوریان تالیست که به زالوی سبز شمال معروف است و بر اساس تصمیم کمیته ملی زالو به ریاست دکتر اسدی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تنها گونه زالوی سبز در ایران تولید می‌شود در حالی که در اروپا و کشورهای دیگر گونه‌‌ای زالو به نام وربانا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

احمد پور در این باره ادامه می‌دهد: این موضوع در حالی است که گونه زالوی سبز ایرانی با ۱۳۱ آنزیم بهترین نوع زالو در دنیا به گفته خود آنهاست اما متاسفانه نتوانستیم گونه زالوی سبز ایرانی را جهانی کنیم تا علاوه بر تولید و پرورش آن به صادرات آن بپردازیم.

 

این جوان کارآفرین قزوینی خاطر نشان می‌کند: از دیگر مشکلات صادر نشدن زالو در ایران عدم همکاری مراجع دولتی مربوطه است و نداشتن سرمایه لازم برای تولید کنندگان زالوجهت شرکت  در نمایشگاههای بین المللی در خارج از کشور برای معرفی گونه زالوی سبز ایرانی در جهان از دیگر مشکلات صادر کردن زالوست.

 

احمد پور یادآور می‌شود: به غیر از حمایت و تسهیلات بسیج سازندگی سپاه هیچ ارگان دولتی دیگری تا به امروز از بنده به عنوان کارآفرین و تولید کننده صنعت زالو حمایت نکرده است.

 

وی اذعان می‌کند: قرار بر این بود جهادکشاورزی برای تولیدکنندگان صنعت زالو ۳۰۰میلیون تومان تسهیلات کم بهره در اختیار تولیدکنندگان قرار بدهد و این طرح با بودجه چهار میلیارد تومان تصویب شد و بانک سینا عهده دار پرداخت این تسهیلات شد که متاسفانه در مرحله اجرای تسهیلات با بهانه عدم بودجه لازم این تسهیلات پرداخت نشد در حالی که این تسهیلات کمک فراوانی به پیشرفت صنعت زالو در کشور می‌کرد.

 

این تولید کننده زالو در قزوین می‌گوید: کمیته ملی زالو، غذا و داروی کشور در بحث درمانی زالو مصوب کرد از آنجا که زالوی غیر بهداشتی ناقل بیماری های ویروسی من جمله ایدز و هپاتیت است نیاز است در جامعه از هر زالویی بخصوص زالوی مصرف شده وارداتی استفاده نشود اما متاسفانه سودجویان این صنعت برای سوددهی بیشتر  به صورت قاچاق زالوی مصرف شده به ایران وارد می‌کنند که جا دارد در این مورد به مردم آگاهی داده شود تا سلامت افراد جامعه به خطر نیفتد.

 

احمدپور عنوان می‌کند: حمایت کردن ارگان‌های دولتی از تولید کنندگان داخلی باعث می‌شود فردی که قصد تولید و کار آفرینی در هر شغلی دارد با انگیزه بیشتری به سمت تولید ملی برود.

 

این کار آفرین قزوینی در این مورد ادامه می‌دهد: عدم حمایت دولت از تولید کنندگان باعث می‌شود تولید کنندگان با وجود مشکلات عدیده اقتصادی دست از تولید و حمایت از اقتصاد کشور بردارند و سرمایه خود را مانند دلالها در طلا و سکه و مسکن سرمایه گذاری کنند تا متحمل ضررهای مالی جبران ناپذیر نشوند و اقتصاد کشور فلج می‌شود و این موضوع می‌طلبد مسئولان هوشیارتر شده  و تولید کنندگان داخلی را حمایت کرده تا انگیزه بیشتری برای پیشرفت شغل خود داشتهباشند.

 

۱۰۱۰/ت۳۰

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار