
به گزارش خبرگزاری بسیج از استان سمنان، معاون برنامه ریزی و مهندسی شرکت توزیع برق استان با عنوان این مطلب گفت: نصب و بهره برداری از ۲۶ ایستگاه هوائی و همچنین اصـلاح و بهسـازی ۱۲ دستگاه تـرانس بـرق، توسـط واحدهای اجرائی این شرکت، در سطح استان به اجرا در آمده است
رضا علی اصغری اظهار کرد: درراستای پایداری شبکههای توزیع برق، طرح توسعه و بهسازی سه هزار متر شبکه فشار ضعیف و همچنین احداث و بهینه سازی ۱۰ هزار و ۷۰۰ متر شبکه فشار متوسط زمینی و هوائی، از شروع سال جاری تا زمان حاضر به اجرا در آمده است.
وی بااعلام این که ۱۵۴ دستگاه سرچراغ جدید در سامانه روشنائی معابر استان نصب گردیده یادآور شد: در مدت زمان قید شده، اصلاح ۴۸ سرچراغ نیز به انجام رسیده است.
وی تصریح کرد: برای اجرای طرحهای توسعه و احداث ذکر شده توسط مدیریتهای توزیع برق شهرستانهای استان، مبلغ ۵۳ میلیارد و ۴۶ میلیون ریال اعتبار صرف گردیده است./ع