دبیر قرارگاه زیستی مقابله با کرونا شهرستان نهاوند:

مدیران نسبت به رعایت پروتکل‌ها و مصوبات قرارگاه زیستی اهتمام بیشتری ورزند

فرمانده سپاه و دبیر قرارگاه زیستی نهاوند گفت: مدیران ادارات نسبت به این موضوع حساسیت بیشتری داشته باشند و نسبت به رعایت پروتکل‌ها و مصوبات قرارگاه زیستی در حوزه مدیریت خود اهتمام بیشتری ورزند.
کد خبر: ۹۲۵۶۰۷۹
|
۲۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۴

مدیران نسبت به رعایت پروتکل‌ها و مصوبات قرارگاه زیستی اهتمام بیشتری ورزندبه گزارش خبرگزاری بسیج از نهاوند، سرهنگ علی مختاری در جلسه قرارگاه زیستی نهاوند اظهار داشت: با توجه به شیوع موج دوم کرونا از مردم فهیم شهرستان خواهشمندیم که با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله اجتماعی، خطر شیوع بیشتر را کاهش دهند.

وی با تأکید بر استفاده از ماسک در مکان‌های عمومی و فضای آزاد، شستن مداوم دست‌ها، عدم برگزاری اجتماعات و مراسم جشن و ترحیم گفت: مدیران ادارات نسبت به این موضوع حساسیت بیشتری داشته باشند و نسبت به رعایت پروتکل‌ها و مصوبات قرارگاه زیستی در حوزه مدیریت خود اهتمام بیشتری ورزند.

دبیر قرارگاه زیستی مقابله با کرونا شهرستان نهاوند خاطرنشان کرد: با وجود وضعیت قرمز شهرستان و افزایش آمار مبتلایان نسبت به روزهای ابتدایی شیوع این بیماری و بستری بیشتر بیماران در بیمارستان‌ها، این روزها شاهد مجاهدت شبانه روزی مجموعه کادر درمانی هستیم.

وی ضمن تقدیر از زحمات کادر درمانی شهرستان نهاوند به عنوان سربازان خط مقدم مقابله با کرونا گفت: در این شرایط حساس به خاطر کمک به مجموعه‌ شبکه بهداشت و کادر درمانی شهرستان می‌طلبد که بیشتر رعایت کنیم و حق خود را در کنترل و مقابله با شیوع بیشتر اداء کنیم.

مختاری تاکید کرد: طبق بررسی صورت گرفته با توجه به فعالیت ۵ پزشک متخصص داخلی در شهرستان، مشکل خاصی در این زمینه نداریم.

وی تصریح کرد: اگرچه وجود متخصص عفونی برای درمان بهتر بیماران در هر شهرستان لازم است، اما در طول مدت سه ماه گذشته که شهرستان با نبود متخصص عفونی مواجه شده، این وظیفه به متخصصان داخلی سپرده شده و به بهترین شکل ممکن در خدمت‌رسانی به بیماران عمل کرده‌اند.

فرمانده سپاه نهاوند با اشاره به اینکه متخصص عفونی شهرستان بعد از اتمام طرح مقرری خود، تقریباً دو سال بیشتر هم در نهاوند حضور داشتند، اضافه کرد: وی سه ماه پیش به دلیل عضویت در هیئت علمی بیمارستان بقیه الله(عج) به تهران مهاجرت کرد.

وی اظهار داشت: از زمان شیوع بیماری کووید19  تاکنون روند درمان هیچ بیمار کرونایی به دلیل عدم وجود امکانات بیمارستانی اعم از پزشک، تخت بستری، دارو و... متوقف یا کند نشده و حتی ظرفیت ارائه خدمات به حدود ۵ برابر میزان کنونی هم در حال حاضر مهیا است.

مختاری ابراز کرد : شبکه بهداشت و درمان نهاوند با استعانت از خداوند متعال و کمک مسئولین استان و شهرستان با قوت و قدرت در حال خدمت‌رسانی به بیماران با تمام امکانات بوده و هست و تا ریشه‌کن کردن کامل این بیماری خدمات خود را ادامه خواهد داد.

وی تاکید کرد: با توجه به وجود پروتکل درمانی که مرتباً از طریق وزارت بهداشت بروزرسانی و اطلاع‌رسانی می‌شود، در درمان بیماری کرونا همه گروه‌های تخصصی پزشکی و حتی پزشکان عمومی توانایی درمان را دارند و ضمن اینکه اگر متخصص عفونی وجود داشته باشد بهتر است، ولی عدم حضور ایشان هم ضرر جانی یا آسیبی به درمان بیماران وارد نمی‌کند.

دبیر قرارگاه زیستی مقابله با کرونا شهرستان نهاوند در پایان یادآور شد: مجموعه سپاه و بسیج با تمام ظرفیت آمادگی خود را در راستای مقابله با شیوع کرونا اعلام میدارد و طی هفته آتی ضدعفونی معابر و سطوع پرتردد توسط بسیجیان مجددا آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
آخرین اخبار