۰۵ / مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July 2025
16:18
کد خبر : 9256866
۱۶:۵۸

۱۳۹۹/۰۴/۲۳

بسیج ادارات اردبیل در دوران کرونا جهادی‌ عمل می‌کنند

فرمانده بسیج کارمندان اردبیل گفت: بسیج ادارات و کارمندان در دوران کرونا جهادی‌وار عمل کردند که این اقدامات شایسته تقدیر و قدردانی است.

بسیج ادارات اردبیل در دوران کرونا جهادی‌ عمل می‌کنند

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل  سرهنگ وحید جمشیدی در مراسم معارفه فرمانده جدید پایگاه بسیج حضرت ابوالفضل (ع) سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل اظهار داشت: در راستای تداوم‌بخشی به راه شهدای والامقام و نیز ادامه راه آنان چاپ و نشر کتاب آنان یک اولویت اساسی است.

وی با اشاره به این که هم‌اکنون زندگینامه 125 کارمند شهید آماده چاپ و نشر است بیان کرد: شهدای کارمند مایه افتخار کشورند و هم‌اکنون نیز بسیج ادارات و کارمندان در دوران جنگ کرونایی جهادی‌وار عمل می‌کنند که این اقدامات شایسته تقدیر و قدردانی است.

فرمانده بسیج کارمندان اردبیل گفت: بصیرت‌افزایی بسیجیان نیازمند برگزاری برنامه‌های معنوی شاد و جذاب است و در این زمینه با هدف کمک به بهبود وضعیت معیشتی مردم طرح کمک مومنانه با هدف تأمین اقلام غذایی و معیشتی با جدیت در حال اجراست.

جمشیدی تصریح کرد: اقدامات اساسی و موثری در راستای توسعه اجرای برنامه‌های معنوی در سطح استان انجام یافته و تلاش بر تداوم و افزایش برنامه‌ها در حوزه‌های ورزشی، فرهنگی و خیری است که به صورت کاملا اختیاری و خودجوش انجام می‌شود.

وی اظهار کرد: در تلاش برای سازماندهی نیروها و صدور کارت برای آنان هستیم و در این زمینه پیگیری‌های لازم انجام یافته و امید می‌رود با همکاری و همدلی بتوانیم روزهای کرونایی را نیز سپری کرده و به روزهای خوش گذشته برگردیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید