به گزارش سرویس خبری سازمان بسیج حقوق دانان خبرگزاری بسیج ، رضا محمدی اصل در گفتوگو با میزان گفت: ایجاد دورههای حرفه آموزی با حضور کارآفرینان راهی هموار برای حضور هر چه فعالتر مددجویان در بخش اشتغال است.
وی ادامه داد:شناسایی مولفهها و انتخاب رشتههایی که برای مددجویان کاربردیتر است با شناخت ظرفیتها و فرهنگ و نوع پوشش اقلیمی منطقه بر تاثیر گذاری کیفیت آموزشی و خروجی آن دارای اهمیت است.
مدیر کل زندانهای گیلان اعلام کرد: زندانهای گیلان در زمینه امرار و معاش زندانیان اقدامات مهمی داشته است. سالنهای مرغداری تمام مکانیزه، استخرماهیهای گرمابی و سردآبی، احداث و بهره برداری از بزرگترین گلخانه استان، کارگاه سنگ بلوک زنی، کارگاه پرورش کندو زنبور عسل، کارگاههای خیاطی، مزارع برنج، کارگاههای کفاشی، کارگاههای فرش بافی، کارگاه سنگهای تزیینی، کاشت صیفی جات، پرورش دام و طیور صنعتی و بومی و نظایر اینگونه موارد تنهای گوشهای از بخش اشتغال در زندانهای گیلان است که زندانی با اشتغال در این کارگاهها هم آموزش دیده و هم امرار معاش میکند.
وی ادامه داد: تعداد ۴۵۱۳ نفر از مددجویان توانستند در دورهای فنی و حرفه ای، صنایع دستی و جهاد کشاورزی شرکت کنند که از این تعداد ۴۲۳۷ نفر موفق به اخذ گواهی پایان دوره شدند.
محمدی اصل گفت: باید تمام نهادها، ارگانها، دستگاههای مرتبط در چارچوب قانون مثل همیشه در کنار هم قدمهای بزرگتری برداریم تا زندانی در زندان با طی دوره کامل آموزش صنعت و حرفه بتواند یک اشتغال کامل را با کسب مدرک دوره گذرانده تا با آن بعد از آزادی با حمایتهای کامل دستگاهها برای جامعه مفید باشد.